Велико Търново и региона

• 89 201
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
siska79 , очаквам хубаво изображение или дори видео, което да изпратя на таткото ( в чужбина е). Освен това ми препоръчват да си направя късен скрининг, а не ми се ходи до София или Плевен. Знам за случката с Моник, но няма ли и други доктори освен Паньова?

# 316
За скрининг- а и аз ходих при нея.
Аз питах, тя ми отговаря- не е словоохотлива.
Отиди за твое успокоение, но нищо различно няма да ти каже,от  обикновенната, следяща бременността ти гинеколожка.

# 317
  • Велико Търново
Какъв скриниг прави въпросната докторка?Ако е БХС той се прави единствено и само в Майчин дом София.Това го пиша сигурно за хиляден път.ФМ също се прави само в Сф и един лекар има във Варна.
Ако е да ти направи диск със снимки ок,но за друго по добре попътувай малко.
Тя да е само историята на Моника да се затворим очите,но не е .

# 318
Категорично против Паньова (не заслужава да има "д-р" пред името й). И аз като Юлето няма да се уморя да го повтарям. Съгласна съм напълно и с впечатленията на Алекс99. Да не говорим, че уменията й за боравене със собствения й 4Д апарат са смехотворни.
Савина, няма абсолютно никакъв смисъл да ходиш при нея за качествено изображение (за друго изобщо не става дума). Моят съвет е Плевен. А ако нямаш възможност да идеш до там, всеки друг ехограф в града ще ти свърши работа. Лека и безпроблемна бременност.  Peace

Историята на Моника в никакъв случай не може да бъде отмината и омаловажена, Сиска79.

# 319
  • Велико Търново
Марта,никой не омаловажава трагедията на Моника.Хиляди са още,но са малко майките,които са описали какво точно им се е случило и какви последствия носят те и децата им.
Моя позната сега чака да ги одобри фонда за лечение в чужбина,защото в Бг не се правят такива операции.Освен тази "екстра" за детето й тя е изписана с неизчистена плацента.
Това исках да кажа Peace

# 320
  • В.Търново
Мили Търновки,прочетете това,много е важно според мен:
В първите четири града, които вие изберете, Памперс ще дари легла за новородени, масички за повиване, столове за кърмене в едно от родилните отделения. Така, бебетата ще получат най-добрата грижа, когато се появят на този свят.
Това го извадих от стената на Светът на мама от Фейсбук.Нека гласуваме за нашето Търновско родилно отделение,за да имат новородените бебчета по добри условия в болницата.Ето тук:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1429866465#!/note.php?note_id=189532504406977&id=118237278189658
Аз вече записах В.Търново.Ето и линка на Свеът на Мама: http://www.facebook.com/profile.php?id=1429866465#!/pampers.vaksina

# 321
  • Велико Търново
Гласувах и пуснах във Фейсбук  Peace

# 322
  • В.Търново
Супер,нека има повече гласове за Търново!Ще гласувам и от профила на съпруга ми. Simple Smile

# 323
siska79 , очаквам хубаво изображение или дори видео, което да изпратя на таткото ( в чужбина е). Освен това ми препоръчват да си направя късен скрининг, а не ми се ходи до София или Плевен. Знам за случката с Моник, но няма ли и други доктори освен Паньова?

За БХС ако искаш( и не си закъсняла)-обади се в лабораторията в Майчин дом-Сф ( Др Кременски,ако не бъркам името),обясни им в коя седмица си,питай каква кръв искат  точно,после мини през някоя клинична лаборатория в Търново и си плати да ти я вземат,прати я с куриер до Сф и чакай резултати  Peace

# 324
Благодаря за отговорите, БХС-то не ми е толкова важно, по-важно ми е да имам дигитално изображение или видео ( и изображението да е хубаво) за да мога да го изпратя по интернет.

# 325
 Някой знае ли , къде в града се продават ортопедични стелки?

# 326
  • Велико Търново
На пето авеню, магазинчето за обувки срещу заведението за хранене  Peace От там взех на Пипи.

# 327
И аз се записвам ,а дано да стане. Имам нужда от малко помощ...търся си детегедачка ама все попадам на  ooooh! ooooh! #2gunfire А пък с бабите(свекърви) Rolling Eyes нещо не се получава.УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

# 328
  • В.Търново
И аз се записвам ,а дано да стане. Имам нужда от малко помощ...търся си детегедачка ама все попадам на  ooooh! ooooh! #2gunfire А пък с бабите(свекърви) Rolling Eyes нещо не се получава.УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
Между в прочем по колко върви заплащането за една детегледачка за цял работен ден или по часово?Предполагам ,че възрастни жени,като пенсионирани учителки или медицински работник биха взимали по-евтино,но не знам.Имам една приятелка в Лясковец,от нея знам,че са наели някаква баба,пенсионирана учителка и й давали 200лв.

# 329
Момичета здравейте!

Аз ви чета, но рядко пиша в темичката ви. Търся си частен учител по английски език. Ще съм благодарна, ако някоя от вас ми предложи такъв човек.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт