Велико Търново и региона

• 89 199
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Mили мами,

цитирам ви един зов за помощ от едно търновско момиче:

Здравейте, отдавна чета статиите във форума, но не намирах време да се включа. За мое съжаление го правя с молба за помощ.
Майка ми е онкоболна, последните месеци хемоглобина й пада на 80 и се налага кръвопреливане. Оказва се че близките ми които са годни да дарят кръв се изчерпаха. Мен ме връщаха два пъти, като ми казаха че имам ниско кръвно и не мога да даря. Кръвната група на дарителя е без значение, само трябва да е здрав, да не взима медикаменти, да няма високо или ниско кръвно налягане.
Моля, ако някой от Велико Търново има желание да дари една банка кръв ще съм ви много признателна!... или пък съвет къде да търся!

За съжаление и двамата със съпруга ми дарявахме скоро кръв, а изискванията са за 6 месеца време между даряванията, за да се възстанови напълно качеството на кръвта. Намирам за изключително жалко, че доброволните кръводарители вече са почти изчезващи - хората го правят или по принуда (има го като условие за операция), или за пари. Ако някоя от вас може да помогне, или познава човек, който ще се съгласи да даде банка от своята кръв, ви гарантирам, че ще чувството да помогнеш за спасяването на живот е неописуемо.  Peace

# 301
  • велико търново
Само на 17 януари  от 19.00ч. в Читалище ,,Напредък,,  гр.Г.Оряховица 
щурата комедия ,,Бардак,,  с Асен Блатечки   ,Неве,Маца и др.
Много ми иска да отида дали все още има билети не зная ,ако се включи и някоя майка от Горна с повече информация. Simple Smile

# 302
YSMIV4ICA , Умкалор-ът не е имуностимулатор мисля.  Thinking Аз го давам при първата поява на сополки и два пъти пресичаме всичко за 2 дена. Доволна съм.  Simple Smile

# 303
Мерси за отговорите. Ще видя с коя от двете докторки ще пробвам.

# 304
Умкалор-ът го рекламират за грип,бронхит,и такива по сложни неща,но за имуностимулатор не съм чувала.Една приятелка от отчетния ни форум го ползва един път им помогня ,на другия се усложниха.
Аз давам витамини и Фор Кидс ликуидс.А и чесън забравих Mr. Green

# 305
Мартичка, прати ми инфо за това момиче на ЛС. Не съм сигурна, че ще ме харесат за дарител (ниско кръвно, нисък хемоглобин, скорошна операция), но мога да се опитам да потърся някой желаещ сред колегите. Само малко повече инфо за нея...  Hug

Умкалорът не съм го чувала/ползвала. Малката пие Фор Кидс, и във водичката от време на време - клеева т-ра.  Peace

# 306
  • Велико Търново
Божидара пие по схема от една плевенска доцентка Изопринозин,Бронховаксом и Енгистол пие се 6 месеца и 6 се почива.До сега съм много,много доволна.
От AC liquid,не съм впечатлена.Пи го миналат година.
Умкалора не е имуноситмулатор.Има огромна тема за него в здравния.
Да похваля отдела за закрила на детето в Търново.Млади и съвестни служители.Доволна съм колко бързо реагираха на сигнал.

# 307
Някой би ли ми препоръчал добър кожен лекар във ВТ или изобщо в БЪЛГАРИЯ?
И аз съм за д-р Силвия Горанова. Малката ми дъщеря постоянно се изриваше и от д-р на д-р цяло лято пи лекарства против алергия без никакъв ефект. Само д-р Горанова се сети, най-елементарното - силна чуствителност към насекоми. Започнах да я мажа с обикновен гел против буболечки като излизаме и обрива спря.

# 308
drumevika, много хубава снимка имаш.

# 309
Зойче и твоята е готина  Laughing

# 310
Здравейте! Има ли майки които трябва да връщат майчинство на държавата, докато децата им са били на детска ясла

# 311
Момичета, някоя от вас ходила ли е 4Д-видеозон в медицинския център на ул."Ниш"? Кой от лекарите там е най читав?

# 312
  • Велико Търново
За десети път, ама няма да се уморя: за д-р Паньова, която е доктор там, може да прочетеш повече в блога на Моник, който го има на първа страница.

# 313
И аз се излъгах и отидох при Паньова, защото Даниела беше обърната с дупето надолу, уж да се види по-добре и де да знам и аз тогава какво съм си мислела. Абсолютно съм недоволна, претупа ме, държа се вискомерно и нагло, само ме разстрой още повече и не ми помогна по никакъв начин.  #Cussing out

# 314
  • Велико Търново
А какво точно искаш/мислиш,че се вижда на 4 D УЗ?Не се заяждам,просто ми е любопитно Laughing
Тазе тема трябва да я специализираме и да отиде в здравния форум Crazy

Общи условия

Активация на акаунт