Велико Търново и региона

• 89 429
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
И има огромни опашки вече 3-ти ден. ooooh!

# 376
аз ходих и е УЖАСНО.Едни диви пенсионери ще се избият за бананите едни опашки абе с две думи изчакайте малко че е голяма блъсканица.Иначе има доста евтиниики

# 377
Здравейте, скъпи мами от Търново!   bouquet

Разрешавате ли ми да скоча в темата с едно много бързо въпросче? Кое е най-подходящото място за наблюдения от далеч на Царевец? Не само на звук и светлина, ами и за обикновени дневни снимки. Интересуват ме безплатни места, а не от панорамни ресторанти и хотели. Благодаря.  И вижда ли се Царевец от паметник "Асеневци"?

Упс, въпросите станаха 2  Embarassed

Не съм била в прекрасния ви град, имам намерение скоро да го посетя и не само...!   bouquet

# 378
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, скъпи мами от Търново!   bouquet
Кое е най-подходящото място за наблюдения от далеч на Царевец? Не само на звук и светлина, ами и за обикновени дневни снимки. Интересуват ме безплатни места, а не от панорамни ресторанти и хотели. Благодаря.  И вижда ли се Царевец от паметник "Асеневци"?
Не знам кога плануваш да идваш в Търново, но ако времето позволява и имате желание за разходка, едно от хубавите места за снимане на Царевец е екопътеката към Преображенския манастир. За онагледяване - снимка, правена от там:

За снимки става и от площадката на Катедралата.

аз ходих и е УЖАСНО.Едни диви пенсионери ще се избият за бананите едни опашки абе с две думи изчакайте малко че е голяма блъсканица.Иначе има доста евтиниики
Да бяха само пенсионерите....

# 379
Благодаря, Пепи!   bouquet

Нямам конкретна дата! Просто се качвам на колата и обикалям насам натам. newsm01  Само чакам да излезе малко слънце(за да станат хубави снимките). Непознавам Търново, а нямам възможност да седя 1 седмица, затова проучвам възможно най-добрите места и гледки и съставям бърз план за обиколка!  photo

# 380
  • Велико Търново
Бургас са ни изпреварили! http://apps.facebook.com/pampersmosaic/?fbc=BG&keyword=ndrag … irova%40yahoo.com

# 381
Здравейте, скъпи мами от Търново!   bouquet

Разрешавате ли ми да скоча в темата с едно много бързо въпросче? Кое е най-подходящото място за наблюдения от далеч на Царевец? Не само на звук и светлина, ами и за обикновени дневни снимки. Интересуват ме безплатни места, а не от панорамни ресторанти и хотели. Благодаря.  И вижда ли се Царевец от паметник "Асеневци"?

Упс, въпросите станаха 2  Embarassed

Не съм била в прекрасния ви град, имам намерение скоро да го посетя и не само...!   bouquet

Цялата пътека, водеща до университета. Вечер "звук и светлина" за мен е най-красив от там. И звука и камбаните се чуват до там.

# 382
  Някой знае ли дали отмениха епидемията в нашия град? Интересува ме дали са махнали забраната за женската консултация... newsm78

# 383
Здравейте!Бих искала да ви попитам до кога е срока за подаване на документи за детска градина?И има ли значение в коя градина ще подадем?Ние сме на ул.Ален мак...благодаря предварително!  bouquet

# 384
findo, на мен ми казаха, че е до май месец, но не знам дали до края на месеца. Тогава се събират директорите на всички градини и се решава. Най-добре е да подадеш в градина, която е близо до вас, там имаш най-голям шанс да те приемат.

# 385
  Някой знае ли дали отмениха епидемията в нашия град? Интересува ме дали са махнали забраната за женската консултация... newsm78
Още не се знае:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=660718

# 386
Здравейте Търновски майчета!   bouquet
Къде във града има по-голям избор на детски столчета за кола. Има ли магазин в който мога да видя тези марки: CONCORD, MAXI COSI, CYBEX и по точно 2-3 група (15-36кг.)
Благодаря предварително!

# 387
  • Велико Търново
http://www.riokoz-vt.com/informazia1.htm#grip Тук пише за грипа - периодът на грипната епидемия се удъжава, но грипната ваканция приключва днес.

# 388
  Благодаря ви  Hug Ще следя новата информация.

# 389
Здравейте мили мами!
Не знам как да започна!Не ме бива много по писането,за това ще карам по същество!
Всъщност имам едно предложение към вас:да помогнем на едно детенце,за което можеби някои от вас вече са чували-Викито.
Ето тук: http://help-viki.info/ можете да прочетете за нея и съдбата и,която би могла да бъде съдба на всеки от нас.
Момичетата от фотографската тема организират благотворителни фотографски сесии за Вики.Не знам до този момент дали са правени подобни в Търново.Попогледнах темата назад,но не намерих нищо.Ако съм пропуснала, моля за извинение!
Та мислите ли,че можем да се включим и ние?
Разгледайте снимките в подписа ми,моля!Ако някой ги хареса и иска да снимам и неговото дете, или него самия,срещу сума,независимо каква,преведена по сметката на Вики,посочена в сайта и,моля да ми пише,тук или на лични.И изобщо приемам всякакви предложения по темата. Hug
Ето и страничката на Вики във фейсбук:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000149571413#/group.ph … d=137828249581556

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 15:36 от Bagira

Общи условия

Активация на акаунт