Велико Търново и региона

• 89 439
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • Велико Търново
Еличка,за пореден път си страхотна:))Правиш невероятни снимки Hug
Ина майката на Вики ми е приятелка и много ще се радвам да й помогнем.Те го заслужават!
Малена като снима във Варна и Калина и Муцуна в София за 20 обработени снимки вземаха по 40 лв.Труда на форумките беше абсолютно безвъзмезден.Това го казвам само като информация Peace
Ели,ще ти се обадя да уговорим сесията на моите две циганета Blush

# 391
Siska,благодаря ти за милите думи!
Разчитах на теб да откликнеш първа от Търново и не ме разочарова! Heart Eyes
Две мами от Горна Оряховица също вече ми писаха и остава само да се доуточним за подробностите.

Сиска,не знам все още цените за София и Варна.Ще се снима и в Пловдив.Все още ги доуточняват.Мисля,че не можем да мерим с тях обаче,колкото и да ми се иска.За това мисля да не определям твърди цени.Съгласна съм всеки сам да прецени колко  може да отдели.Колкото до мен всичко разбира се е безвъзмездно.Имам предвид снимане и обработка на кадрите.
Предпочитам да снимам на открито,предимно в паркове.И само в почивните дни.Надявам се времето да е поносимо.
В сайта на Вики,който посочих е банковата сметка.Хубаво е всеки да внесе парите,независимо колко са и да ми донесе вносната бележка на сесията.Ако някой е много затруднен,склонна съм да приема и лично парите,като гарантирам внасянето по сметката.Но това в краен случай.Всичко,като краен резултат ще бъде огласено тук и веротно в сайта на Вики.
Вярвам,че можем да помогнем,дори и с малко. Hug

# 392
  • ГОре на черешата...
Багира, има ли някакъв срок за кампанията?
Ние с децата ще се включим със сигурност, ще ми се само да е по-топличко...

# 393
Парите се събират за третия курс на лечение и семейството трябва да замине най-късно края на април.
 В София и др.градове ще снимат на 12-13. 02.
Аз също предпочитам по-топло време.Ще попитам в какъв срок трябва да се вместим и ще пиша отново.

# 394
  • ГОре на черешата...
Според БТВ до 12-13 февруари ще е топло - 10-15 градуса, към 14-15 пак ще завали.
Дано времето да е с вас, фотографите, и Вики, а ние ще сме там Peace.

# 395
Дано прогнозата се окаже достоверна!
Аз съм на линия за тези дати.
За уговорки пишете на лични.Ще дам и телефон.

# 396
Мили мами,за сега има шест семейства записали се.
Мисля да изчакам още,да речем до края на тази седмица и тогава да направим график за 12 и 13.02.,удобен за всички.
Ще пиша отново по-късно.
До скоро!

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 08:43 от Bagira

# 397
  • В.Търново
  Някой знае ли дали отмениха епидемията в нашия град? Интересува ме дали са махнали забраната за женската консултация... newsm78
Още не се знае:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=660718
Нашето джипи оня ден във вторник каза,че все още са отменени консултациите при тях,значи важи за цялата поликлиника.

# 398
  От понеделник отпада забраната за консултациите, ако някой го интересува  Peace

# 399
привет!
търся си таблетки или разтвор за студена стерилизация-трябва ми малко, за един път.ако на някой му е осанало или знаете къде се продава, ще съм благодарна да пише-може и на лични Peace

# 400
Здравейте мами,отново!
Броя на желаещите се увеличи значително и това много ме радва.
Преглеждам всеки ден синоптичната прогноза,но имайки пред вид,че сме м.февруари,много се притеснявам времето да ни спретне лоша шега.
За това търся съдействие от ваша страна да проведем акцията в някой от детските парти центрове.
Някой от вас познавали собственик на някой от тях и може ли да съдейства в преговори да се ползва центъра за място на фото сесията безвъзмездно.Като това би било реклама за центъра.Акцията ще бъде официално обявена в сутрешния блок наТВ7 и БГ-мамма.

# 401
За тези които не са го гледали, ето още една възможност.Репортажа е за предишната акция за набиране на средства за Вики.
http://www.btv.bg/news/bulgaria/zov-za-pomosht/story/233127955-S … _s_fotosesii.html

# 402
  • ГОре на черешата...
E, ако е временцето като сега ще е чудно навън, но нищо не се знае...за съжаление не мога да помогна, дано някой има познати...

# 403
  • Велико Търново
Еличка,говорила съм с Мария от смехоландия. Simple Smile

# 404
Сиска,отново благодаря!!

Имам положителен отговор от новия детски парти център"Ягодов сладкиш".
Хората искат да им дам графика за снимките за двата дни.Така,че ще ви помоля да ми пишете,на лични,кога и в кои часове,според режима на децата ви, ще ви е удобно да са снимките.
Пишете ми също точно колко човека ще участват в снимките и възрастта им.
За В.Търново  цените са:

20 лв за 5 кадъра за 1-2 човека в кадър
30 лв за 5 кадъра за 3-4 човека в кадър

Пиша ви ги като ориентир,не са задължителни,само ориентировъчни за вас.Вие дарявате!
И ето още веднъж сайта на Вики,където лесно ще намерите сметката и.

http://help-viki.info/

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 22:38 от Bagira

Общи условия

Активация на акаунт