Велико Търново и региона

• 89 459
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Ето и адреса на Детски център "Ягодов сладкиш"
ул."Мария Габровска"(това е първата улица успоредна на училище"Емилиян Станев"
N 2A(над ъгъла на "Форнети" и магазин "Евробебе").Това е  едно ниво над партерният етаж.

# 406
  • ГОре на черешата...
Багира, благодаря - ще го намерим Peace!

# 407
Момичета , да попитам къде се премести магазин Мания, който беше до Пионерския дом. Днес съвсем случайно минахме с колата и видях,че магазина е празен. Зачудих се дали не е фалирал?

# 408
  • Велико Търново
По информация от мацките от Феникса - фалирал е.

# 409
  • видин
здравейте мами то търново,
спешно ми трябва адрес на магазин за конци и копчета - някъде в кв "триъгълника",че на сина му трябват КОПЧЕТА за някакви материали за изпит във ВТУ.
изпита е на 10 02.
моля помогнете, че момчето ми е неоправно .......

# 410
Има такъв магазин и на центъра- за копчета.
Мисля че се казва Макс- микс, или нещо подобно.
Като тръгнеш от бившето Магро към пазара, отдясно се намира, след магазин Чех, мисля, или преди него, но в същата редица. Да пита, все ще го упътят идано свърши работа.
Успех на сина!

# 411
  • видин
благодаря за бързия отговор,
изпратих информацията.

# 412
  • Велико Търново
Мария,радвам се,че те виждам тук.С тебе в майската ли в юнската тема ли пишехме заедно Crazy

# 413
  • ГОре на черешата...
Момичета, почерпете се - днес аз и сестра ми помъдряваме с още една година.

И тъй като това не е просто торта, а торта с история, изтъкана от символика, повече може да прочетете и видите тук Рисувана вита торта "Сакура"

# 414
mari_eta,

Честит  Рожден ден!!!
Бъди здрава,щастлива и много обичана!!И нека сърцето бъде все така необятно и щедро!  bouquet

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 13:07 от Bagira

# 415
  • Велико Търново
Настигнали сме София:) Още малко трябва, за да ги бием и вземем последните подаръци http://apps.facebook.com/pampersmosaicbg/

# 416
Ехааа, Мариета, ама ти ли наистина я сътвори тази красота!? Изумена съм! Поздрави за рождения ти ден   bouquet

# 417
  • ГОре на черешата...
Багира, Мартеничка, благодаря ви за чудесните пожелания  bouquet!

Мартеничка, да аз. Мога и още, стига да има желаещи Grinning...

# 418
Честит  рожден ден, Мари–ета!
Жива и здрава да си ти и твоята сестричка!
Всеки ден се възхищавам на творенията ти в готварския.
Весело изкарване на празника ти желая!  bouquet

# 419
  • В.Търново
Пиша с една молба!Знаете ли в Търново дали има някакъв доктор,който може да ни помогне за сина ми,който ще стане след 2 дена на 1г.5мес.Като стана на 1г. постепенно започна да яде по-малко,докато сега не близва почти нищо,освен кисело мляко,малко кроасанче,бисквитка,но не цяла.Отказа всичко.Иначе е много игрив.В последно време,близо месец,два боледуваше,но проблема започна много преди това.Като му извадя нещо сладко и го яде,а нормалната храна я отказва.Сладкото е сведено до минимум,дори не му давам,крия всичко сладко.Дали пък хомеопатията може да помогне.Знаете ли нещо по въпроса?Много ще съм благодарна,не знам вече какво да му давам и как да го залъгвам ,за да яде.Като види храна и започва да си крие лицето и да крещи и плаче като приближа с лъжицата. Sad

Общи условия

Активация на акаунт