Велико Търново и региона

• 89 495
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Мили мами,
Искам да благодаря на всички мами и децата им,които се включиха в днескашната благотворителна фото сесия за Вики.
Благодаря на:Мария,Етито,Мая,Цеци,Славянка,майката на Вики и Криси.  bouquet
Днес събрахме 210 лв.,от тях 150 кеш и 60 с вносни бележки.
Общо за трите дена сумата е 500 лв.
За нашия малък град мисля,че не е малко! Heart Eyes
Споделям щастието си,че заедно с вас, успяхме да помогнем!

Очакавам децата на Славянка и Egisihora да оздравеят,за да ги снимам!! Heart Eyes

# 481
Здравейте, интересувам се къде има химическо чистене. Знам за МОЛ и съм виждала в сградата на бившата детска градина до него, но ми е далече. На гърба на битовия комбинат има ли още? Какви се ви впечатленията от качеството на услугата?

# 482
  • v. turnovo
На мен ми се наложи да лежа 2 седмици в нашето АГО по неприятен повод,последван от операция и от всичките ми преки наблюдения ми се струва,че Русанов е най-малкото зло от всички лекари там ConfusedНямам думи за отношението и компетентността на всичките ни гинеколози Close

# 483
nikkita_deneva, ще кажеш ли кои са другите, подвизаващи се по настоящем из АГ-то?

# 484
  • v. turnovo
Паньова, Копчев, Лазаров, Цонев, Хаджирадев ,който е до 10 март в отделението, Цочева и Русанов.За 10-дневен престой други не видях

# 485
Само Лазаров не познавам, всички останали са ужас  #Crazy

# 486
  • v. turnovo
Да ти кажа и той не пада по-долу,само не е чак толкова вулгарен като другите,иначе всичките си приличат

# 487
А Пеев в родилно ли е ?

# 488
  • При децата ми
Аз Пеев го виждам в здравната служба в Дебелец, после видях, че има и кабинет там. Rolling Eyes

# 489
Аз Пеев го виждам в здравната служба в Дебелец, после видях, че има и кабинет там. Rolling Eyes
Ако си изреже ноктите орлови на ръцете ,той май е единствения дето може да ми вдъхне малко доверие CrazyАма пак се съмнявам,че ще отида там.Загубиха ме като пациентка Naughty

# 490
  • В.Търново
Пеев също не го смятам за добър доктор,от старата гилдия е,Димитров също е доктор,но може би тия двамата или са били в отпуска или са се пенсионирали.Копчев е доктор май само по документи,Цонев и той не става,Пайова има още какво да учи,Цочева ,колкото и да е с лош характер бих я потърсила,а Ковачев беше много добър лекар,но се пенсионира за жалост.А тоя Лазаров покрай случая в Горна с бебето неща и да го виждам,а Хаджито..... Naughty

# 491
Димитров се е пенсионирал, а за Пеев не знам, но той ми изглеждаше още по-възрастен. А в Горна останаха ли читави доктори и изобщо какво се случва там знаете ли?

# 492
  • Велико Търново
Споделям мнението за д-р Цочева  Peace

# 493
  • велико търново
Момичета минавам на бързичко да ви почерпя с торта  party023 newsm59
днес мойта малка принцеса Теди стана на 3год.

# 494
Добро утро!
Някой знае ли дали вече има програма за 3-ти март? То има сигурно, де, ама има ли я оповестена?
Мерси предварително, ако откриете линкче.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт