Велико Търново и региона

• 89 503
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
YSMIV4ICA честита ти рожденничка! Да е жива и здрава, Теди!

# 496
  • В.Търново
Честита рожденничка!Много здраве и щастливо детство! smile3503  bouquet

# 497
Лекарите който останаха в Горноряховското АГО са Милатович, Калчева, Косев, Сотиров, Кожухаров, Димитрова поне това са по известните имена на по-вечето мами.  bouquet

# 498
Благодаря  lia01 bouquet

# 499
Здравейте, може да ми кажете в коя лаборатория са най-точни резултатите?Една приятелка трябва да прави утре изследвания.
Благодаря предварително  Hug

# 500
  • Велико Търново
Здравейте, може да ми кажете в коя лаборатория са най-точни резултатите?Една приятелка трябва да прави утре изследвания.
Благодаря предварително  Hug

Моя приятелка е еднакво доволна от всичките.Основно ползва Медика и на втория етаж в поликлиниката.Може да й се вярва-посещава ги всяка седмица.
вярно сме за здравния справочник Crazy

Светле,да ти е жива и здрава госпожицата!Да расте здрава,щастлива и свободна!

# 501
  • Велико Търново
Здравейте, мамета Simple Smile Да ви напомня за едно гласуване, което тече отдавна, но наближава крайният срок, а сме мноооого назад в класирането! Става въпрос за площадките, които строи Бела България. Нека дадем финален напън и току виж пак успеем, както с легълцата на Памперс за родилното Simple Smile
http://mestazaigra.bg/bella-glasuvane

# 502
  • В.Търново
Търново сме много назад с гласовете,но аз гласувах.

# 503
Сисе, мерси много Hug

# 504
добър снежен и мързелив ден-за тези като мен, които са си вкъщи Sunglasses

гледам, че на първа страничка няма записани в графата "очаквани бебета", та се чудя дали....и ще се радвам,ако ме добавите с предполагаем термин 13. 10. 2011 г.  Embarassed

# 505
Здравейте. Предстои ми рожден ден в ясла и искам да попитам от къде мога да си набавя шапки, свирки и подобни аксесоари. Мерси предварително.

# 506
Виждала съм в Хиполенд и в едно малко щандче в Търговския център Европа. Възможно е и в сладкарниците да има. Ще разрешат ли да занесеш свирки и шапки в яслата? На нашите лели малко не им се занимава с допълнителна гюрултия, едвам внесох апарат да ни снимат.

# 507
Здравейте. Предстои ми рожден ден в ясла и искам да попитам от къде мога да си набавя шапки, свирки и подобни аксесоари. Мерси предварително.
Във почти всяко Левче има. В онова над дома за красота на 100%

# 508
Виждала съм в Хиполенд и в едно малко щандче в Търговския център Европа. Възможно е и в сладкарниците да има. Ще разрешат ли да занесеш свирки и шапки в яслата? На нашите лели малко не им се занимава с допълнителна гюрултия, едвам внесох апарат да ни снимат.

Мерси за идеите
Аз също се учудих как ми казаха с охота да занеса каквото искам. Те щели да украсят и да си направят малък празник. Явно и на тях ще им се разчупи ежедневието Simple Smile

# 509
Във почти всяко Левче има. В онова над дома за красота на 100%

Къде е това, че не мога да се сетя?

Общи условия

Активация на акаунт