Велико Търново и региона

• 89 506
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте. Предстои ми рожден ден в ясла и искам да попитам от къде мога да си набавя шапки, свирки и подобни аксесоари. Мерси предварително.
Във почти всяко Левче има. В онова над дома за красота на 100%

Къде е това, че не мога да се сетя?

тове е до енергото на пазара  където плащаме тока ,под дома за красота

# 511
  • велико търново
В понеделник бяхме рожденички в яслата занесох торта и почерпка.Оставих и фотоапарата имаме 6 снимки всичко на всичко и на тях малката е с парти шапка която не съм носила или искала да и слагат.Аз си купих за съботното парти салфетки ,свирки ,чашки и чинийки покривка ,балони от магазинчето всичко по 1 ,2,3 лв .на ул,,Ниш,, срещи магазин ,,Универсал,, в новопостроен блок.

# 512
Девойки,иате ли телефона ,на който се дава информация за Звук и Светлина( кога ще има спектакли).Пишете ми на ЛС,моля,че не следя темата  Hug Hug

# 513
Разходих се днес по левчетата - и наистина има прилично евтини джунджурийки - шапки, свирки, балони надписи "Happy Birthday". За 5 лв може да се обзаведеш чудесно. Сега ще обикалям сладкарниците за прилична торта, че не ми се дават 40-50 лева.....

# 514
  • велико търново
Ами нагласи за голяма торта приблизително толкова заради новите цени на захар и брашното и тортите са с нови цени честито . Simple Smile

# 515
Благодаря за инфото за Царевец  Hug
Само да вметна за тортите,че по Нова година на Деметра голяма торта от цеха им беше 27 лв. И вкусна ( орехова)
 Hug

# 516
Момичета, малкото ми момченце ще тръгва от началото на април на ясла и ще се наложи да освободим жената, която го гледа. Понеже съм страшно доволна от нея, мога да съдействам на някоя мама, която си търси жена за гледане и да предложа нея. Страшно съм доволна от начина по който гледа детето, но няма как - вече сме големи. Ако някой иска, да пише, ще дам координати.

# 517
  • Велико Търново
Здравейте мами,

Нека първо да се представя. На 18 Ноември 2010 г. родих моята първа дъщеря Виктория - на мама слънчицето. До сега съм писала само в темите за бременни и родени 2010 г. Бих се радвала да ме приемете при вас, а като се стопли времето може да се виждаме и по парковете.

Момичета, малкото ми момченце ще тръгва от началото на април на ясла и ще се наложи да освободим жената, която го гледа. Понеже съм страшно доволна от нея, мога да съдействам на някоя мама, която си търси жена за гледане и да предложа нея. Страшно съм доволна от начина по който гледа детето, но няма как - вече сме големи. Ако някой иска, да пише, ще дам координати.

galla_777 моля те да ми изпратиш информация на лични за тази жена. Аз най-късно през Септември ще трябва да почвам работа и започвам проучване за бавачка. Моля те пиши на каква възраст беше детето, по колко часа на ден го гледаше бавачката, защо си доволна от нея. Ако не е тайна сподели и заплащането, или поне диапазон. Моля те сподели колкото можеш повече информация за тази жена.

# 518
Момичета, да сте виждали някъде във ВТ да се продава термометър за чело?

# 519
  • При децата ми
Честита Баба Марта момичета! Да сте живи и здрави, бели и червени, румени- засмени!  :bouquet:
Добре дошла на новата мама! welcome Да ви е живо и здраво момиченцето!

# 520
  • велико търново
Честита баба Марта на всички!
Честит имен ден и на Марта .
Добре дошла и на новата мама. Simple Smile

# 521
честита Баба Марта-нека сме здрави, усмихнати и да радваме хората около нас!
Аз се включвам да разкажа за една вълнуваща първа опознавателна среща, на която присъствах вчера-за сега ще спестя възрастта на детето и мястото, на което беше срещата Peace Това, което се случи, аз наричам "химия", но не я бях виждала на до сегашните ни опознавателни срещи(все пак това не е задължително). Когато детето влезе в стаята, приемната майка се разплака и за кратко се гушна в съпруга си. След това тя протегна ръце към детето и то тръгна с готовност към нея. Последва един час игри и смях. Така започва 4-седмичния период на опознаването, в който ние придружаваме приемните семейства и поемаме разходите им за транспорт, ако са от друго населено място Peace

Междувременно две по-големи дечица се подготвят да гостуват на своите приемни семейства през настъпващите празници. Гостуването също е част от опознаването и целта му е детето да прецени харесва ли мястото, в което ще живее и да прекара повече време с приемното семейство в естествената му среда.
Стискаме палци на всички Praynig

# 522
Деси,това,което разказа е толкова мило и трогателно!Очите ми са пълни!Дано всичко и занапред върви така,като химична реакция между тях!И все повече такива срещи да има! Heart Eyes

# 523
  • ГОре на черешата...

# 524
  • В.Търново
Преди 4 месеца бях помолила да ме добавите мен и децата към колажчето,но до сега още нищо няма,писах малко след това,но една Търновска мама ме сръфа,че съм препирала и та така... Явно не е обърнато внимание на молбата ми,както и на личното ми писмо на електронна поща с изпратените снимки. Rolling Eyes

Момичета, да сте виждали някъде във ВТ да се продава термометър за чело?

Мисля,че съм виждала в Хиполенд,но не съм 100% сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт