Велико Търново и региона

• 90 876
  • 748
  •   2
Отговори
# 540
titi789, чисти и поддържани са басейните в спортната зала на университета (макар че май е малко студенко за мъници) и в училище Емо Станев. За треньори с две ръце препоръчвам Паздерков и Дидо (не му знам фамилията  Blush). Млади, но опитни и много забавни.  Peace

Теди, караоке има и в Скандал (в началото на Самоводската чаршия), но едва ли ще е в твоя стил.

Мон, кой каза колааааж?  Flutter Heart Eyes

# 541
Аз казах КОЛАЖ, но май никой не отговори, освен Надето Blush Ами давам мейл и ако получа снимки... значи ще правим Rolling Eyes  - monikahristova@gmail.com (и май да пишете името на детето и на майката в "относно"). Хубав и усмихнат ден на всички  bouquet

# 542
  • Велико Търново
Мони, ще се радвам много ако се заемеж с колажчето, ще пратя снимка определено Simple Smile

# 543
Аз вече пратих снимка Party
И какво казвате няма попфолк караоке в града? Crazy

# 544
Колажът е стартиран! Имам снимки от 4 майки Hug

# 545
  • Велико Търново
Чакайте да се прибера вкъщи Simple Smile

# 546
  • Велико Търново
Моник, дай някакъв срок до кога да се изпращат снимките, за да няма сърдити после Simple Smile

# 547
Здравейте знете ли случайно или можете да ме насочите към някой който  дава под наем двустаен апартамент или гарсониера в горна оряховица? Благодаря предварително.

# 548
Моник, дай някакъв срок до кога да се изпращат снимките, за да няма сърдити после Simple Smile

Ами започнахме вчера - 10 март. Да го фиксираме до 20 март - 10 дена дали са добре Thinking

# 549
Момичета преди година и нещо поръчвахме едни тениски.Май бяхме аз,Надето и Зелено мече с надписи някой сеща ли се как се казваше фирмата,или ако Зелено мече се включи да ми каже име или телефон евентуално ако ги пази защото имам някакъв спомен ,че тя ги получи.

# 550
от тук са
http://www.babymaxstudio.com/store/osc/specials.php

аз по-нататък може да поръчам някое боди за Номер 2 Peace

макар че и за Лили харесах една блузка newsm78 пишете ми, моля едно лс, ако някой ще пуска поръчка Peace

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 21:16 от dessy encheva

# 551
Здравейте!

Къде в Горна Оряховица има Westurn Union?   bouquet

# 552
Здравейте!

Къде в Горна Оряховица има Westurn Union?   bouquet

В ОББ,/срещу старата полиция/ ,съм виждала Peace

# 553
Жива и здрава!   bouquet

# 554
  • велико търново
Честит имен ден на всички именници днес!И на малката ми Теодорка и съпруга ми Тодор.И малка виртуална почерпка  party023 Simple Smile
Днес ходихме за малко до Арбанаси видяхме кончетата строени на центъра и после на дълга разходка на хубавото време . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт