Велико Търново и региона

• 90 186
  • 748
  •   3
Отговори
# 555
Здравейте, моля за мнение за д-р Кьолиева. Ние сме от Габрово и ни я препоръчаха за сина ми на 4г с постоянно кашлица.

# 556
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, моля за мнение за д-р Кьолиева. Ние сме от Габрово и ни я препоръчаха за сина ми на 4г с постоянно кашлица.
Моите впечатления са добри - освен, че е професионалист, е внимателна и отзивчива.

# 557
  • В.Търново
Благодаря ти,M0NIQUE !  bouquet

# 558
Моите впечатления са добри - освен, че е професионалист, е внимателна и отзивчива.
Да и аз го потвърждавам.

# 559
  • ГОре на черешата...
 Peace - за д-р Кьолиева

# 560
Благодаря Ви много ще си запазим час и ще си направим една разходка из красивия Ви град.Спорна седмица на всички.

# 561
Привет в този слънчев ден!
Моля някой да ми помогне с телефон ,на който мога да запиша час за мамограф!Преди време аз ходих в старата болница,но не пазя координатите,а сега ми казаха че може и в "Медика " да се направи снимката?Жената има направление.
Ще съм благодарна за всяка актуална информация.

# 562
Pisihrisi, не в Медика, а до Медика Simple Smile Кабинетите на д-р Маринов се преместиха там. Работят с направления и на частно. Ето телефон: тук

# 563
  • велико търново
Благодаря Ви много ще си запазим час и ще си направим една разходка из красивия Ви град.Спорна седмица на всички.
При докторката не се запазва час отиваш и си чакаш ред.Ние винаги така сме ходили с дъщеря ми.Дано не е нещо по сериозно.Оздравявайте бързо! Simple Smile

# 564
добър вечер!
ще повдигна темичката напред с информация за приемната грижа
от миналата седмица имаме 3 нови приемни семейства от общините В. Търново и Г. Оряховица. междувременно 3 семейства ходят на опознавателни срещи с деца от различни домове и възрастови групи. Надяваме се до края на месеца тези дечица вече да са настанени при своите приемници Peace Стъпка по стъпка се развива приемната грижа в област В. Търново.
В неделя пък започва обучение още една група от кандидат-осиновители. Тази седмица ще работим без почивка, но каузата си заслужава!

# 565
# 566
Момичета, да ви напомня за колажа... Имам снимки само от 10 мами досега newsm78 Явно трябва да го направя с опции за добавяне. Хубав ден на всички Hug

# 567
здравейте,момичета......извинявайте за нахлуването в темичката,но искам да ви питам нещо Hug

да знете къде в Търново правят процедури,т.н "кавитация", и ако знаете-каква е цената на една процедура Peace

хубав ден на всички Hug

# 568
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета, знаете ли дали в нашия град има занимания по йога за деца на 4-5- годишна възраст? Координати?

# 569
ЕДНО СЕМЕЙСТВО  ЗА ДЕТСКА УСМИВКА
П Р О Л Е Т Е Н   К О Н Ц ЕР Т
25.03.2011 г. от 15.00ч.
парк  „ Марно поле”
(при лошо време в Ритуалната зала на Общината)

Уважаеми граждани и гости на Велико Търново,

Заповядайте на нашия пролетен концерт организиран от Областен център по приемна грижа, гр. Велико Търново. На този ден празнуваме и светлия християнски празник Благовещение. Във връзка с празника Ви приканваме и Ви обещаваме – омесете най-хубавата и вкусна питка, донесете я на празника, а за майсторите ще има награди.
Нека заедно да си подарим пролетно настроение и много усмивки за нашите деца. Очакват Ви много игри и забавление!

Очакваме Ви!
ОБЛАСТЕН ЦЕНТЪР ПО ПРИЕМНА ГРИЖА
гр. В. Търново, кв. „Бузлуджа”, ул. „Г. Измирлиев”№15,
бл. 2; вх. А; ет. 2; ап. 4, тел.: 062/670239, мобилен: 0895 66 22 84

Общи условия

Активация на акаунт