Велико Търново и региона

• 90 110
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
magi71 благодаря ти за отговора. Тези линкове ги четох и препрочитах няколко пъти, но ми се искаше да чуя мнение на някоя мам от форума .

# 721
Аз съм с такава мивка, пловдивска фирма е производителят, но има две драскотинки вече, изтървах няколко пъти съдове. Мисля, че просто самият производител е кофти, може би е с по-ниско качество. Всъщност незнам, може и аз да съм си виновна, в инструкцията пише да се внимава да не се изтърват разни неща върху нея  Blush  Не се забелязват, де, иначе съм много доволна. Лесно се почиства и ми се връзва с интериора. Не остават мазни петна и т.н.

# 722
  • Велико Търново
Маги,сега се връщам от София Simple SmileДругият път ще ми се обадиш Hug

# 723
Здравейте, има ли добър очен в Търново, частен или в болница?

# 724
  • В.Търново
Здравейте, има ли добър очен в Търново, частен или в болница?
Аз препоръчвам д-р Миланова.Работи в клиника "Св.Петка" ,работи и в Аурата и в Нова болница в очно отделение.В "Св.Петка" се работи без направление и прегледа преди една година там беше 30лв.

# 725
Иванов- преглежда в поликлиниката, с направление.
Не препоръчвам Павлова и Крушева/ ако все още не се е пенсионирала/.
Имам голям проблем - не виждам с лявото око от 10- ина години и тия кукундрели като ме приеха в отделението са ми назначили двойна доза лекарство, което се отразява на сърцето- на хапчета и със система го приемах- така ми го бяха назначили, а е трябвало само с едното да мина.
Добре че беше дошло някакво светило от София и ме прегледа като особен случай и като видя тия какви са ги сътворили  ги овика  пред мен. ooooh!

# 726
  • В.Търново
Аз съм абсолютно разочарована от д-р Иванов-очния....
Малкия ми син беше със запушени каналчета като се роди.3 месеца ходих при него на масажи,забележете...през ден или два,понякога ме викаше веднъж в седмицата,а трябвало да се правят всеки ден,а аз като незнам....та така 3 месеца и никакъв ефект,ставаше по-зле.Масажите му бяха изразени в някакви леки повърхностни кръгови движения и ми казваше нищо да не правя вкъщи.Като видях,че нищо не става ми препоръчаха д.р Миланова.Какво да ви кажа,благодарение на тази жена сина ми се оправи за 3-4 седмици с постоянни масажи,но не като на доктора,а със много силен натиск и изтегляне на пръста на нагоре от вътрешната страна на оченцето,където е слъзния канал.Да ви кажа,очите на сина ми не се виждаха от изпълнилата се гной и секрет,толкова много излизаше.Жената е златна,много добри отзиви съм чувала за нея и от други места.Работи и в отделението на Нова болница,както писах.Освен това е и много внимателна и обяснява всичко подробно.Никакви пари не ни взе,нито една стотинка.Препоръчвам с две ръце! Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 09:28 от rosinauzunova

# 727
За всички ,които се интересуват:
Дни на отворени врати през април
МОБАЛ “Д-р Ст. Черкезов” АД, Велико Търново
За записване: ст. акушерка Жана Павловска – тел. 0885 148 732, 0884 929 217
14, 28 април, четвъртък 12:30 ч.

# 728
Моя младеж също беше с запушен слъзен канал,ние попаднахме на Крушева,ходихме всяка сутрин на масаж и ефект нямаше.Отидохме в София и се оправи.Крушева изобщо не е правела масажа както трябва.Важното е че мина всичко ,но съм разочарована. Confused

# 729

благодаря за инфото-замислям се дали да не родя този път тук, че не ми се размъква Лили до Русе. плаши ме само,че първото ми раждане беше почти животозастрашаващо за мен и ме е страх да не ме...... Embarassed

# 730
  • В.Търново

благодаря за инфото-замислям се дали да не родя този път тук, че не ми се размъква Лили до Русе. плаши ме само,че първото ми раждане беше почти животозастрашаващо за мен и ме е страх да не ме...... Embarassed
Уговорка при д-р Цочева и си нагласи сума,която при друга уговорка така или иначе ще я дадеш на здравната каса,но сега всъщност като има нов шеф може да се е позатегнало положението там,знам ли,но й се обади,ако решиш.Препоръчвам я!! Peace

# 731
  • В.Търново
Моя младеж също беше с запушен слъзен канал,ние попаднахме на Крушева,ходихме всяка сутрин на масаж и ефект нямаше.Отидохме в София и се оправи.Крушева изобщо не е правела масажа както трябва.Важното е че мина всичко ,но съм разочарована. Confused
Добре че не сме я потърсили нея,както ме съветваше майка ми ooooh!....

# 732
Благодаря ви, за сега ходя на прегледи в Плевен, защото там постъпих в болница, но ако се наложи да знам и кои са добри тук.   bouquet

# 733
  • Велико Търново
Деси, аз също се присъединявам към препоръката за д-р Цочева  Peace Ако някой ден, пак имам дете, при нея бих искала да родя. Пипи и Валчо тя ги изроди Simple Smile

# 734
благодаря ви за препоръките за д-р Цочева, но за съжаление милото имаше един колега, който загуби първородното си дете, благодарение на нея-жената просто подцени ситуацията,която се развиваше през ноща Cry беше голяма трагедия, опитаха се да я осъдят, но лекарска грешка толкова рядко се доказва Thinking

Общи условия

Активация на акаунт