Велико Търново и региона

• 90 092
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново
asya, доколкото знам ще има предучилищна, но за нищо повече нямам информация.

Искам съвет за сериозна фирма, която поправя покриви, че ми предстои.

# 706
Отново ви благодаря за проявената съпричастност. Simple Smile
Само моля да сондираме малко мнения и за у-ще "Д.Благоев" и има ли предучилищна група.Също е голямо предимство ако в училището не се учи на две смени има занималня и добра база.
Моето мнение е че до 4-ти клас са по важно уменията на учителката т.е. колкото и добро да е училището учителката е най-важна .
В Бачо Киро има занималня за 1 и 2 клас.

# 707
  • Велико Търново
Здравейте, подарявам уокър, който ни беше подарен на нас от Сиска. На Ани вече не й трябва, нека някое друго детенце му се порадва. Ако някой прояви желание да ми пише, само ще помоля да се вземе от нас.

# 708
Момичета, (ох съвсем на справочник го обърнахме  Mr. Green) търся кукленска количка, легнал вариант, но съм втрещена от цените по магазините. Аз 50 лв за подобно нещо нямам. Crossing Arms Та, ако има каки, които вече не си играят с такава количка  и мамите се чудят как да се отърват от нея - купувам. Wink

# 709
Ами на справочник го обърнахме, но това му е готиното на БГ-Мама, някои го наричат Българският Гугъл Wink

лежащи колички по 20 лв. гледах есента в Хипо, ама са ги поскрили, та затова се виждат само скъпарските. ако попиташ,ще ти намерят-държат ги сгънати в къщичката,която е близо до изхода Peace

# 710
  • някъде там
Ditta и аз гледах онзи ден такава количка за около 16-17лв в едно 'левче' до Пионерския дом в съседство на килото Мания, което беше Simple Smile хубави играчки и стабилни колички изкарват на Немските стоки. Преди време взех на Ема за 20лв. на Mamas&Papas

# 711
Благодаря за идеите  Wink Ще огледам. Wink Сега попаднах и на свестни модели за 25 лв от един онлайн магазин, та може би от там да поръчам. Simple Smile

# 712
Мами, здравейте!
Видяхте ли темата за частната градина? Ще я следя с интерес, тъй като много се напатихме от държавната.
Хубав ден на всички мами и дечица.  Hug

# 713
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
Здравей, шегичке Simple Smile На моята Пипи и купувах такива стелки от магазинчето за детски обувки на 5-то авеню срещу заведението за хранене. Дано имат и номера, който търсиш.

Благодаря ти много!  Hug За съжаление нямат там нищо... а също така и в другите магазини на 5-то авеню... Майчета, ако се сетите за други места, пишете.
Слънчев ден!   Nature Sunny 

# 714
Първоаприлска шега аз се сетих за друго. Питай в Социални грижи за такива ортопедични обувки - те трябва да имат координати  Peace

# 715
  • Велико Търново
Момичета, на 9 април се организира почистване на Света гора! Дано е хубаво времето и повече хора се отзоват! Ето малко инфо: http://www.facebook.com/event.php?eid=177825835596571

# 716
Момичета, някой знае ли къде във Велико Търново мога да си поръчам плот от гранитогрес или съответно някакъв друг естествен камък? Може и на лични да не занимавам всички с проблемите си. Благодаря предварително.

# 717
Здравейте - искам да питам мамите от Горна дали знаят за някаква помощ, която се дава от Общината за новородено?

# 718
ИСКАМ ДА ПИТАМ НЯКОЙ ИМА ЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ МАТЕРИАЛА ПОЛИМЕРМРАМОР??????????????

# 719
ИСКАМ ДА ПИТАМ НЯКОЙ ИМА ЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ МАТЕРИАЛА ПОЛИМЕРМРАМОР??????????????
Намерих това в нета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259383 и  това http://www.polystone-bg.com/front/poly.php

Лично аз нямам никакви впечатления, защото в къщи мивката ми е отлята и облечена с плочки.

Сиске, къде се загуби? Видях те преди няколко дена, но бях много натоварена и не ти се обадих  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт