Велико Търново и региона

• 90 151
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
като сте започнали да нищите докторите - аз да питам има ли някой който е водил детето си при доктор Виолета Иванова- някакви отзиви за нея като кардиолог как е. Трябва да водя малкия на кардиолог но май само тя е детски. То че ще се ходи в София е ясно ама за сега....

# 76
Дано информацията се окаже поредния донос към д-р Лазаров и родилното отделение в Горна Оряховица.

Не, не е донос. Мъжа ми участва в задържането на лекарите снощи. Направо останах със зяпнала уста. И това като си представиш, че на журналистите им е спестено това- онова.....

# 77
# 78
Момичета, имам една молба към вас!
На моя близка приятелка й предстои след около 20 дена да ражда в Горна. За беда един от арестуваните лекари, е този който трябваше да й акушира и тя сега е изпаднала в паника. Моля ви насочете я към друг специалист за който има добри отзиви в Търново или Горна!
Предварително ви благодаря и се извинявам, че така нахлух в темата ви Blush

# 79
  • В.Търново
На моя близка приятелка й предстои след около 20 дена да ражда в Горна. За беда един от арестуваните лекари, е този който трябваше да й акушира и тя сега е изпаднала в паника. Моля ви насочете я към друг специалист за който има добри отзиви в Търново или Горна!
Д-р Цочева!-В.Търново  Peace

# 80
  • Велико Търново
Аз и приятелката ми също раждахме при нея  Peace

# 81
Цочева се оказа, че е в Лондон и ще се върне на 13-ти, а приятелката ми от 10 дена е в 9 месец и до тогава може и да е родила. Моля ви препоръчайте ми някой друг...или други не останаха? Laughing

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 15:39 от Asya_

# 82
Здравейте, момичета може ли да ми препоръчате добър фризьор/ка във Велико Търново, отскоро съм в града и ще съм благодарна ако ме насочите.

# 83
Здравейте момичета,

Отивам на Бал  в Централния военен клуб в София, и после на банкет на следващия ден в Русе ...декември дойде  newsm44, намерих си и нова бавачка
Писахте наскоро,че сте ходили до Джъмбо в София. Ditta, Марти,Сисе май някоя от вас беше  newsm78. Както и да е,  в събота имам път натам и ми се ще да попълня списъците за РДто на малкия, за Рада, Коледа и Нова година /два списъка с по 10 точки  Mr. Green/ Моля ви споделете опит.

Пепи, кога ще поръчваш от MyToys, заслужава ли си според теб да огледам за по-качествени неща на разумни цени и там?

Иначе това с докторите е мнооого неприятно. "Има нещо гнило ..." в цялата история.

# 84
  • Велико Търново
bobeva, моята фризьорка, която вече не бих сменила освен ако не се изсели от Търново е Жана. Студиото и е на ул. Полтава. Много много съм доволна от нея, никога няма да ти направи нещо, което няма да ти стои добре, но и не си налага мнението. Разбира се, другите момичета може да ти препоръчат някой друг  Peace Ако решиш, пиши ми на лични и ще ти дам координати Simple Smile

# 85
  • В.Търново
Цочева се оказа, че е в Лондон и ще се върне на 13-ти, а приятелката ми от 10 дена е в 9 месец и до тогава може и да е родила. Моля ви препоръчайте ми някой друг...или други не останаха? Laughing
Ако не е с патологична бременост може и Панйова,но е още млад кадър и много се води по акъла на Хаджирадев,а това не е добре.Аз него въобще не го харесвам,нито като човек,нито като доктор.За друг не мога да кажа.Трябва да бяга от Йорданов,Пеев,Хаджито,Копчев(пази Боже),Цонев,Ковачев може,но той нали май ще се пенсионира или вече се е пенсионирал...Димитров също не.Ами то май не останаха.Има търновки,които в Плевен отиват да раждат.Така че няма много време твоята приятелка,ако реши там да ходи трябва да отива за уговорка още от сега....Успешно раждане й пожелавам!

# 86
  • В.Търново
Аз да ви питам момичета,какво ви е мнението за фризьорите в Бютито на Беляковско шосе?Търся си добър фризьор,имам големи очаквания от човека,който ще ми режи косата,така че не трябва да е кой да е.Ходих до сега при Иван на Цветарска,ако го знаете във фриз.салон Ирен.Последно лятото беше дамското подстригване на 30лв.,някой ми каза,че май било вече 35лв.Не са малко пари....Наистина хубаво работи,но с 240лв. майчинство ми свидят.Трябва да ходя на фризьор на 18 или 19 декември,тогава имаме и банкет фирмата и хем ще се подстрижа,хем ще ми оформят и прическа.Моля ви споделете за Бютито или ако знаете на друго място.

# 87
Бобева, моят фризьор е ДИДОНИ и единствено на него давам да ми пипа косата. Само че е доста ексцентричен понякога и не приема всякакви клиенти, както и не прави неща, които смята, че няма да се получат. Салонът му се намира зад ресторант "Етно", срещу козм. студио "Бюти". Уникален е! Flutter

А за "Бюти" разбрах, че вече май нямат фризьорки... ама може и да съм в грешка. Не ходя там.

Ася, щом е за раждане - Плевен  Peace

Веси, аз последно бях в Джъмбо в събота и да ти кажа не бях безкрайно очарована. Застоях се само пред коледния щанд. Играчките им бяха боклукчиви пластмаси предимно, а дрешките - мърлявки. Но пък има доста полезни за домакинството неща.  Peace Приятно прекарване на бала и да покажеш снимки после, знам, че отново ще си много елегантна  Flutter

# 88
  • Велико Търново
Раждах при Косев в Горна и съм доволна. Ако искаш повече инфо или контакти - питай. Няма да оплювам Цочева, ама ако не са и обещани пари не е много отзивчива, да не използвам друга дума.

rosinauzunova, Asya, като говорим за Паньова - моля прочете блога на Моник на първа страница.

За бебето - чак не ми се вярва.. каква толкова грешка да крият, че чак такива неща да правят...

В Бюти, които мои приятелки да ходят - все ги правят много добре, даже прекрасно, НО мен последния път ме осраха меко казано.. да не говорим, че исках сешоар - да ме издърпа, а тя взе, че ме изшуши само.. Че и ми разправя как 2 месеца нямало нужда да се подстригвам! Платих им плюс 5 лева бакшиш и си тръгнах и до там с тях..

# 89
Аз от Катя съм много доволна,добре ми прави прическата Mr. Green

Веси-и моя мъж ще е в петък на парти във Военния,чух,че било много тежкарско,ама аз не съм поканена Rolling Eyes

В Джъмбо в Пловдив ще ходя след ден-два-Марта-има ли хубави коледни неща?
Аз предния път много хубави неща купих за Косе-най-вече потничета и гащички,много са сладурски,а също и много сладки домашни чехлички тип балеринки за мен...играчките са много хубави,но не мисля,че са по-евтини.Има и хубави дрешки за маскиране.

Общи условия

Активация на акаунт