Велико Търново и региона

• 90 155
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • В.Търново
Ех,за Бюти ме разочаровахте,тъкмо се бях навила за там....благодаря ви все пак!Трябва по-скоро да си намеря фризьор и да си запазя час.
Ще прочета за Панйова,аз съм със смесени чувства към нея,ако трябва да раждам отново не бих я избрала.А за Цочева всички знаем ,че уговорките с нея са свързани с пари.
 Мартеничка,дай ми моля те някакви кординати,телефон на твоя фризьор.Наистина държа да е добър,дето се вика отръки да му е  Grinning .Той как работи,като подстриже прави ли прическа след това,скъпо ли взема? Peace

# 91
  • Велико Търново
Фризьорките от "Бюти" се местят в близост до "Тремол"
Катя и Деси са чудесни Peace Сега,обаче са в процес на местене.

Паньова практикува по-вече от 10години не е като да е чак млад кадър Crazy

# 92
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Egisihora, аз поръчка в Май Тойс мога да направя по всяко време, стига да има желаещи, дори и аз да не поръчвам за себе си, мога да поръчам за вас. Скоро никой не е питал...ако се съберете, нямате грижа. По принцип след празниците май ще са големите намаления, ако се поръча сега нещата може и да не пристигнат за Коледа.

В Джъмбо ходих и аз като бях в Сф. Общо взето-както е казала Марта - играчки от боклукчиви пластмаси, а дрешките – изкуствени материи.

Определено препоръчвам MyToys пред нещата в Джъмбо. Но част от нещата, които се предлагат в MyToys, ги има и в Хиполенд, Кауфланд...

Асе, ще ти пиша ЛС.

# 93
  • Велико Търново
Миналия месец в Джъмбо Пепа търсила чорапогащник за Сияна и й показали всичко на всичко един, че и грозен бил  Mr. Green

Видяхте ли по новините? Не била в седмия месец, била в петия, не било сложено във фризер, било еди кво си... Дано установят истината и я покажат наяве..

# 94
  • В.Търново
Аз знам,че практикува отдавна Паньова,през 2001г. все още се водеше стажант в болницата.Но 10г. за мен не са достатъчни за един гинеколог,особенно в родилно отделение,за да му имам 100% доверие,за мен тя е млад кадър.

# 95
  • В.Търново
Прочетох блога на Моника....искренно съчувствам за тази загуба,за най-свидното за една майка-нейното детенце...много е тежко! Sad
Честно да ви кажа,чувала съм за този случай ,когато лежах за задържане втория път в гинекология края на май ,началото на юни 2009г.Знаете,че там се раказват различни случаи с родилки,бременни,доктори.Много истории чух,бях и свидетел на един случай с едно 17г. момиче(но когато лежах първия път),което загуби бебето си точно в края на 6 месец.Бяха й изтекли водите и така я държаха някъде 10 дена без да направят опит с лекарства,системи да задържат бебето поне до началото на 7 месец.Просто те го чакаха да почине в утробата на майка си.Това разказваше момичето,та така бебето й се роди,видяла го е,че още било живо,но са й казали,че е починало веднага след това без да бъде поставено в кувьоз,защо ли ми напомня за сегашния случай с Горна Оряховица....?Момичето не беше кюртирано както трябва,наложи се втори път и са й казали 2 години да се пази да не забременява....По година на кюртаж...Та да не се откланям много.
Паньова е доктор,който има да се учи много още,предложих по-рано в преден коментар нея като вариант за раждане,но и тя има трески за дялане.За съжаление докторите се учат от такива жестоки грешки,а по-лошото е,че има доктори,които продължават да правят такива и години напред.

# 96
Та да си дойдем на думата - ако искате читаво раждане - в Плевен.  Peace
Аз неведнъж съм си разказвала историята тука, в която главни роли играят Цочева, Пеев и Паньова... Нееее, мерси.  Naughty

# 97
  • Велико Търново
моарейн,абсолютно права си!Аз това го говоря т 2006 GrinningСамо да кажа,че и в Плевен зависи при кого Crazy
Спирам по темата,че тук само за това говорим и за салони Crazy

На някой да му се коментира случая с депутатите отишли на експеримента на BTV Grinning

# 98
rosinauzunova, ДИДОНИ (Даниел) - 0895611603
Всеки път прави прическа (измиване, маски, изсушаване, оформяне и т.н.), да. Обаче, задължително се обади предварително - едно, че има много ангажименти, второ, че не обича навалица и трето, че така се концентрира единствено върху теб и твоята коса. Отдели си поне 1,30-2 часа. На мен ми е като терапия  Flutter За скъпо - не знам. Всеки път правим различни неща и цените варират, има си ценоразпис. Но със сигурност не дере като Иван от Ирен.

# 99
  • Велико Търново
И аз да питам нещо нетрадиционно  Grinning - ходили ли сте на постановки на театър "Весел"? В празничната програма за декември има списък с прояви и в събота има детски театър в залата на общината. Та въпросчето ми е дали са подходходящи като продължителност и тематика за по-малки деца?

# 100
  • В.Търново
Мартеничка,страшно много ти благодаря!   bouquet
Точно такъв начин на работа обичам,като ще подстригват някого или нещо друго,фризьора трябва да е напълно отдаден на работата си,а не колкото да му мине времето и да вземе парите на човек.Ще си отделя нужното време,то и винаги отива за моята коса по час и половина,гъста и дълга е и е трудна за подстригване.Благодаря ти отново! Hug

# 101

На някой да му се коментира случая с депутатите отишли на експеримента на BTV Grinning

Дам, умряхме от смях, докато ги гледахме снощи.
Направо... Sick
Единият: "Ама кой ви каза, че не съм на работа?!"  hahaha  НЕма да се оправим...

# 102
Serenity' ходихме миналата година на куклената постановка - Храбрият оловен войник,  с Рада, нямаше още 3, беше я страх от тъмното ... но и беше много интересно. А  Андерсен, не е от "детските" писатели, на мен много ми хареса.   Peace
Къде мога да видя програмата за Декември?

Ками, защо да не са поканени и половинките, наистина много е "тежко" в Централния военен клуб, балът преди 3 год. беше пак там, а сега е ремонтиран и като ходя там се чувствам като Пепеляшка.  Simple Smile

За Джъмбо ме разочаровахте, отивам пак в Pretty Thimgs на Кракра и Genessis в Мола на Гео Милев и Хемус... от там са ми най-стахотните дървени, етно, био, ретро и все такъв тип играчки.

siska79  е права за Катя от Бюти, утре имам час при нея за офиц. прическа и маникюр при Ани, ще разбера повече подробности кога отварят новия салон, къде ще бъде, цени.

За фризьорите като цяло имам наблюдение, че добрите прическите и стила идват с 1-2 години посещения и добри отношения, от 1-2 посещения не се получава "спойката". При Катя ходя от 5-6 години и честно казано в началото не се получаваше това което искам, но после се научих да я слушам и наистина повече се харесвам ...вместо с бритона,който носих години наред -  без бритон,вместо с кичури -  с естествен цвят на косата /макари и с  Loreal Proffessional/.

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 09:59 от Egisihora

# 103
  • Велико Търново
Като споменахте дървени играчки: http://www.facebook.com/pages/drveni-igracki-Biogradina/132801653443326

# 104
като сте започнали да нищите докторите - аз да питам има ли някой който е водил детето си при доктор Виолета Иванова- някакви отзиви за нея като кардиолог как е. Трябва да водя малкия на кардиолог но май само тя е детски. То че ще се ходи в София е ясно ама за сега....

Марти се роди със сърдечни проблеми и сме го водили при д-р Иванова. Трябваше да бъде прегледан на втория месец след раждането, но това не стана. Имало само един ехокардиограф в нашата болница и много трудно ставало. Лежахме една седмица в детско заради бронхит и така и не ни прегледаха. Чак на годинката успяхме да се уредим с обикновена кардиограма. Има добър детски кардиолог в Плевен. Той преглежда Марти като се роди. Иначе като лекар е внимателна д-р Иванова, но няма необходимата апаратура.

Общи условия

Активация на акаунт