Велико Търново и региона

• 90 156
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Благодаря, Egisihora   bouquet , май ще се пробвам да заведа малката. Ето я програмата  Hug

# 106
  • В.Търново
За детски стелки знам със сигурност ,че има в обувния магазин  на пазара в закритата част на първия етаж срещу плъзгащите врати.Купувала съм от там за малкия ми син.

За колажчето и аз да попитам....снимки на кого да пратя?Може ли и нас да прибавите към първа страничка в списъците...деца:Ростислав 2.12.2001г. и Кристиян 10.09.2009г.
Моята дата е 20.07.1979г.
Благодаря за новата тема!  bouquet Simple Smile
Мили мами,да помоля отново да ни прибавите към колажчето,бях писала на имейла на една мама,сега й забравих ника...

# 107
  • Велико Търново
Без да претендирам,че разбирам,ама май доста трудно става добавянето към готов колаж CrazyПоне така са ни казвали по отчетните теми-винаги има срок до който се пращат снимки.

# 108
  • Велико Търново
моарейн, каза, че ако има време ще добави снимки... rosinauzunova, ако ти имаш време да ти ги пратим на теб?

# 109
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Serenity', заведох Вяра на постановка на театър Весел, когато беше на 2.5г – беше й интересно, но не издържа до края. Но за възраст 3г и 10м мисля ще е ок. Аз лично харесвам постановките им. Те традиционно си участват в предновогодишната програма на града.

Я кажете сега, случвало ли ви се е да ви поканят в градината на децата ви на представление, с участието на децата, с обявен час, а когато отидете в този час, да се окаже, че то приключва, защото е започнало по-рано /незнайно по чия идея/  Rolling Eyes

# 110
  • Велико Търново
Момичета, пак да кажа - ако знаете някой да търси малко кученце немска овчарка, да свирка, че бебетата станаха на възраст точно за даване!

# 111
Пепи-не ми се е случвало,че в яслата не ни канеха hahaha hahahaНо я сподели в градината как е било предните години,че ние тази седмица бяхме офф от градината,та може да сме изтървали нещо.
Пепи-извинявай за онази вечер ,че не успяхме много да се видим,ама трябваше да обърна внимание на компанията,че и без това рядко излизаме така организирано....
този театър пак добре,че е в събота,преди няколко седмици имаше някакъв в понеделник по обяд....нямаше как да го заведа детето....

# 112
Ей мацки, писали сте, писали- не мога да ви изчета!  Hug
При мен -много работа, вечер вкъщи с Габето игра и направо заспивам после преди нея  Mr. Green
В събота обаче съм на София и ще има партииииии  Party
Теди, не съм забравила какво съм ти обещала, просто не ми остава време......

Я ме "светнете" малко за яслите. Чух, че ако например Габа я приемат в някоя ясла януари мога да плащам някаква сума ,за да си пазя мястото и да я пусна април да речем?

# 113
  • Велико Търново
Ей, сам/сама да си търси квартира? Че един приятел си търси съквартирант и му е трудно да намери..

# 114
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ками, не се притеснявай за събота вечер. Аз и без това не бях добра компания, нещо ми беше лош деня и ... едва след 1час хубава музика ми стана гот...

В градината, за 8-ми март беше първото тържесто с родители. Сега за Коледа има колебания дали да с присъствие на родители.
За вчера лелките от нашата група бяха организирали няккво импровизирано представление -децата да покажат какво са научили на спортните танци и после родителска среща. Трябваше да започне в 17:30 /според всички разговори и "информационни табели"/. Да, ама в 17:14, когато отидохме ние, тo вече приключваше.... newsm61. И аз нали съм си късметлийка, моето дете вече беше играло.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 00:13 от pepi111

# 115
  • Велико Търново
Капризи,Пепи,капризи Crazy
В нашата градина тържества йок Mr. GreenВ другата градина до нас вчера са имали тържество с благотворителна цел в залата на общината.Божидара коментира:Искам в Райна Княгиня там е весело и забавно Grinning

Зойче,това,което са ти казали е възможно,но зависи от директорката PeaceАко,има много чакащи,а ти заемаш формално мястото може и да не се получи.Теодорка да се включи Simple Smile

# 116
Ееее, Пепи, много неприятно така. Бива ли да са толкова безочливи и егоцентрични, само и само да си тръгнат по-рано от работа отнемат възможността мама да си види детенце (респективно то нея) на скапаната им сцена. Впрочем, за коя детска градина става дума? Заслужават си сериозен скандал според мен! И кажи на сладката Вяра, че за тях няма да има никакви подаръци от дядо Коледа. Най-много някоя дряновица от мама  Mr. Green

3дес, аз пък принципно предлагам квартира и ти сега ме подсети Simple Smile След основен ремонт, напълно обзаведена (вкл. електроуреди) гарсониера на Пишмана, 200лв.  Peace

Серенити, благодаря за програмата. Заинтригувахте ме с този куклен театър. Мисля да заведем Дара да погледа, но ще седнем в края, за да можем да се изнижем незабелязано, ако не й хареса или просто не й се стои на едно място.

# 117
Зойче и аз незнам дали биха се навили, особено ако детето с месеци не се вясва. Според мен запиши я и я пусни да посвикне, после я спри, после пак я пусни и т.н. Така да ходи малко дни в месеца, колкото да си пази мястото. Въпреки че опитът ми показва, че веднъж да им хареса там, почват да реват ЗА яслата  Mr. Green

Имам чувството, че Дария с нетърпение чака понеделник, за да отиде отново при приятелчетата си, липсват й  Flutter

Момичета, за колажа, изобщо не съм го почвала  Blush  Не мога да смогна изобщо... Вечер съм като труп. Ако на някой друг му се занимава и има повече свободно време, да свирка, ще пратя файла. Иначе мога да се пробвам утре евентуално, ако Дари отиде на гости при нашите.  Rolling Eyes

Пепи, това звучи ужасно. Аз бих се поразправяла.  Peace

# 118
Включване от Теодорка Mr. Green
Зойче не става тоя номер с пазенето на място.Най-много месец и ми звъннаха да ми кажат,че ако не го пусна ще го отпише защото има много чакащи деца.Ако я пускаш по 5-6 дена за целия месец може и да може.
И не се притеснявай,знам че не си забравила Hug
Юле съквартирантина млад ли е Mr. Green
Нашето тържество в яслата ще е на 17 декември.ПО 3 лв за Дядо Коледа събираме естествено WhistlingЗащо общината да ги зарадва #Cussing out

Пепи лично аз бих повикала малко.Всичко свързано с детето ме вълнува и като знам как ще се вълнувам на първото му представление Laughing и да се окажа закъсняла(при условие,че никога не закъснявам),еми няма да стане Naughty
Търсех един пост на rosinauzunova който ме остави  Shocked но не мога да го намеря да го цитирам.
Та по памет ще пиша.Според нея един гинеколог трябва да има повече от 10 години трудов стаж,за да изражда.Лично аз родих при лекар с 0 години стаж.Бях му първо раждане и ако имам второ дете ще го търся и пак при него ще го родя.Засега знам ,че е в Плевен.Предполагам ,че ако знаех че съм му първо раждане щеше да ми е по притеснено,но важното е че всичко мина добре.Сега пред очите ми е на ръката на Пеев с едни големи нокти пффффф,неща да се сещам Sick
Какво убийство е станало миналата нощ в търновски регион.

# 119
  • В.Търново
моарейн, каза, че ако има време ще добави снимки... rosinauzunova, ако ти имаш време да ти ги пратим на теб?
Моля те,не ми говори с такъв тон.Много ви е лесно да нападате.Извинявам се на морейн,нито ми е ясно за какви срокове става въпрос,нито колко време ще отнеме това,можеш да го обясниш и с по-лек тон.ОК?Ако имаш нещо лично към мен ми го кажи директно,а не се заяждай за елементарни неща,глупаво изглежда от страни. Wink
Извинявам се,че причиних неудобство с въпроса си за колажа.Хубав ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт