Велико Търново и региона

• 90 178
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Теодорке,кака,този лекар е специализант CrazyЗнаеш,че се запознах се него като родих Минето Simple SmileСпор нЕма голям симпатяга е Mr. Green

# 121
Не ме бърка,че е специализант,ще го открия. Mr. Green

# 122
  • Велико Търново

До 3 години ще е в Плевен PeaceДействайте  с Гошето Mr. Green

# 123
Действайте  с Гошето Mr. Green
Хаха,що пък с Гошето бре ,че си и ти. Mr. GreenКаке в понеделник ще ти се обадя да пием кафе.
Купила съм си една тъмна и една светла боя да отлежават и се чудя коя да е? Thinking

# 124
  • Велико Търново
Тъмното,иначе ти личи отдалеко,че си много умна Crazy
За Гошето съм ти казала-натискай си дупето и това е Peace

# 125
Последно се включвам че го обърнахме на чат
Тъмното,иначе ти личи отдалеко,че си много умна Crazy
За Гошето съм ти казала-натискай си дупето и това е Peace
И без да го настискам то си тежи на мястото.В понеделник ще ти се обадя да пием кафе Peace

# 126
  • Велико Търново
Теди, помня докато бях в родилно колко го чаках тоя твоя доктор да дойде, че да му предам поздрави  Wink И на мен ми се пие кафе, ама дано успея до края на годината да се включа някоя събота или неделя.

# 127
добър ден!
няма как да не се отчетем и да се похвалим от Областния център по приемна грижа за изминалия ноември месец:
след нашето 4-месечно проучване и 73-часово обучение на кандидати за приемни родители, общо 8 от тях преминаха през Комисия за детето в 4 общини-Велико Търново, Горна Оряховица, Павликени и Стражица. Всичките 8 бяха одобрени, а 2 от семействата вече ходят на опознавателни срещи с дечица. Междувременно стартира първата обучителна група в гр. П. Тръмбеш, която се състои от 2 кандидат-приемни и едно осиновителско семейство. В събота пък във В. Търново стартира поредната група за обучение на кандидати за приемни родители.

Много се надяваме тази Коледа да донесе семеен уют поне на няколко деца от Дом и се радваме, че хората започнаха постепено да отварят домовете и сърцата си за тях:pray:

# 128
Здр.на всички Simple Smile
От скоро съм в Търново и не съм запозната почти с нищо за това бих искала да ви попитам някои работи Simple Smile
Предстои ми раждане (януари)бихте ли препоръчали добър педиатър и ако може да ми обясните как стоят нещата с яслите и по-конкретно ,,Щастливо детство"
Благодаря ви предварително Hug

# 129
Marinelka, за Щастливо детство да ти кажа, че мойта хубавица там ходи. Като родиш и отивай да записваш детето - съвсем сериозно. Аз чаках година и един месец, за да приемат детето ми, даже се наложи месец и половина да ходи в ДГ извън града (всеки ден я возихме с колата), докато й дойде реда. Така че - прецени си горе-долу кога ще искаш/можеш да пускаш детето и подавай молба. Искат копие от акта за раждане + попълваш при тях една молба и ти дават входящ номер.

# 130
  • В.Търново
Здр.на всички Simple Smile
От скоро съм в Търново и не съм запозната почти с нищо за това бих искала да ви попитам някои работи Simple Smile
Предстои ми раждане (януари)бихте ли препоръчали добър педиатър и ако може да ми обясните как стоят нещата с яслите и по-конкретно ,,Щастливо детство"
Благодаря ви предварително Hug
Ние сме при д-р Иванова в поликлиниката до полицията,тя е педиатър,но има и много възрастни при нея.В последните години се натрупаха много хора при нея и се чака,дори да си с час трябва поне час ,за да влезеш.Но иначе е добра според мен.Харесвам също д-р Сергиева,двете са кабинет до кабинет.
Моето дете го родих септември 2009г.,ходих до въпросната ясла през ноември 2009г.,за да попитам кога  да  запиша детето си за периода септември 2011г.Директорката ми каза да ида чак на пролет 2010г. към края на март-април.Но аз реших да отида по-рано и в края на февруари бях там.За периода,в който исках да запиша малкия(1 септември 2011г.) вече бях 33 номер.Така че,ако я бях послушала и отишла пролетта на 2010г. незнам кой номер щяхме да сме.Така че...живот и здраве като родиш и отиваш още февруари с акта за раждане и подаваш молбата,дори и да те връща ти настоявай да я подадеш.Не я слушай директорката,ако ти каже,че върнати деца нямало,всички приемали,както тя каза и на мен,но аз имам познати,които не приеха детето им,защото нямало места и се принудиха да го запишат в Дебелец. Peace

# 131
  • Велико Търново
И ние сме при д-р Царина Иванова  Peace

# 132
И ние сме при д-р Царина Иванова  Peace
+1

# 133
Ееее, ама сега разбирам, що такава купчина всеки път пред кабинета на д-р Иванова  Mr. Green  И ние сме при нея  Wink 

# 134
Благодаря ви за отговорите Hug

Общи условия

Активация на акаунт