Велико Търново и региона

• 89 471
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
От една седмица имам проблем с форума,като чукна на нови отговори на мои публикации ми излизат и много стари теми от преди 2-3год,които са заключени вече.Като отворя някоя тема дори и сега тази ,ми се отваря по обратен ред от първите публикации (от началото на темата),както когато се влиза като гост.
 И при вас ли е така или само при мен е проблема?

Трябва да си изчистиш кеш-а!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0

# 436
  • Велико Търново
От една седмица имам проблем с форума,като чукна на нови отговори на мои публикации ми излизат и много стари теми от преди 2-3год,които са заключени вече.Като отворя някоя тема дори и сега тази ,ми се отваря по обратен ред от първите публикации (от началото на темата),както когато се влиза като гост.
 И при вас ли е така или само при мен е проблема?

Vqqra, виж това
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551782.msg17772436#msg17772436

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 16:19 от dannyny

# 437
Ето тази сутрин  в сутришния блок на ТВ7 анонсираха събитието.
В събота ще има предаване и по БТВ в обедните новини.
В Търново Видиосат ще снима от мястото на събиетието,но кога ще илъчи репортажа ще ви пиша по-късно!
 http://tv7.bg/broadcasts/133422/210252.html

# 438
добър ден!
Бързам да се похваля, че от днес един малък шошо, на 1год. и 5 месеца си има свое семейство Hug с него, за последните два месеца приемните ни деца стават 5-да са ни живи и здрави Praynigмеждувременно през идната седмица, ако не ни мине котка път, ще иамаме още един юнак с приемни родители! освен това, в момента 3 деца имат опознавателни срещи с приемни семейства и дано през март месец и трите се настанят успешно Grinning

# 439
dessy encheva това са прекрасни новини!!!!!Дано по-чето ги има!!!
Браво и на приемните родители!Браво и на всички,които съдействат това да се случва!!!

# 440
  • велико търново
Деси много хубава новина виждам линийка за отброяване  на бременността ти .Вчера разбрах за една позната също очаква второ бебче много се радвам. Simple Smile
Иман къде изчезна  с бебето не пише отдавна в темата?То май почти никой не се включва всички ли се върнахте на работа.А и джакпотът от тото2 снощи е изтеглен  ,но не е в Търново за съжаление.
Вяра и на мен така ми излиза форума,но дано се справя сама с това.

# 441
  • Велико Търново
Ей, Деси, много хубаво ми става като ти чета постовете Simple Smile Дано продължаваш да ги пускаш такива! Когато мога, гледам "Такъв е животът - приемни родители", много ми е интересно. Така ли протичат нещата, както ги показват?

Една съседка също е бременна с второто си детенце, но още е тайна Simple Smile

# 442
dessy encheva честито за линийката   bouquet Много хубави новини споделяш. И на мен ще ми интересно да разкажеш как изглежда приемната грижа в действителност?

# 443
ейййй,много се радвам, че така питате за приемната грижа Hug
ами започва се от подаване на документи.следват 4 месеца на обучение и оценка, но ги правим да минават възможно най-приятно.после минаваме на Комисия и там си четем докладите, задават въпроси на кандидатите-малко адвокатска рабора се получава,но Комисията е много добронамерена Wink след като са одобрени семействата, им избираме детенце, което най-много има нужда от тях. после имаме опознавателни срещи за 4 до 6 седмици, през които детето свиква със семейството, а те започват да се приготвят за неговото посрещане. и накрая вече, щом преценим, че детето и родителите са готови, настаняваме детето при тях. по телевизията изглежда лесно,но всъщност се иска много работа и от нас, и от приемните родители.накрая си заслужава-ако го бяхте видели малкият ни приятел днес, щяхте да сте сигурни, че си заслужава Hug

# 444
Аз бих искала да попитам,задьлжително ли е и двамата родители да се водят на работа,за да се кандидатства за приемни родители?
И още нещо да попитам,знаете ли кьде има хубави курсове по италиански в града?
Благодаря ви предварително,момичета и хубав ден! Hug

# 445
  • ГОре на черешата...
Багира, благодаря за линка, чудесен репортаж Peace!
Деси, нека още много дечица намерят своя дом! Честита нова лентичка  bouquet!

# 446
Аз бих искала да попитам,задьлжително ли е и двамата родители да се водят на работа,за да се кандидатства за приемни родители?
И още нещо да попитам,знаете ли кьде има хубави курсове по италиански в града?
Благодаря ви предварително,момичета и хубав ден! Hug
изобщо не е задължително,още повече че има професионална приемна грижа и единият родител се води титуляр, който сключва трудов договор!

# 447
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!

Аз пак идвам с тортичка, сигурно ви досаждам вече Blush, но днес с моя съпруг имаме годишнина от годежа. По този повод -

Торта "Ин Ян"

Багира, намислила съм нещо Wink...успех на снимките днес и утре Peace!

# 448
Здравейте ,момичета!
Къде във В.Търново продават едноцветни големи кашмирени шалове?
Благодаря предварително!

# 449
Елиана, предполагам в индийския магазин, срещу Сити пъб... Ама кашмирени точно не знам  Thinking

Мариета, Изумителна си! Отново! Трябва да се занимаваш професионално със сладкарство, имаш огромен талант. Честита годишнина, да сте още дълги години влюбени и щастливи!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт