Велико Търново и региона

• 89 473
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
Според мен потърсете психолог. Моя мъж има травми от такова "неядене" и чак наскоро прояде ябълка, а гроздето и други плодове още ги отказва, заради баба му, която го е водила при различни доктори да му изпишат "нещо за апетита". Може да измислите игра с баща му като ядете и се забавлявате, без да му предлагате, а той гледайки ви, ще поиска сам.

# 421
  • В.Търново
Пробвали сме и този метод с гледането.Не е нормално дете на годинка и 5 месеца да пие само мляко. Rolling Eyes

# 422
  • ГОре на черешата...
А изникнали ли са му всички зъбки Rolling Eyes? защото прояждат след това, по време на никненето е мъкаааа ooooh!...

# 423
  • някъде там
здр малка молба някои да има случайно телефона на филиала на ДМСГД - Дебелец
  bouquet

# 424
здр малка молба някои да има случайно телефона на филиала на ДМСГД - Дебелец
  bouquet

погледни тук:http://www.dmsgd-debelets.org/contact.html

# 425
  • В.Търново
А изникнали ли са му всички зъбки Rolling Eyes? защото прояждат след това, по време на никненето е мъкаааа ooooh!...
И аз си мислех да не е от тях,но знам ли...в момента един кътник расте,друг виждам,че се мъчи да пробива и май,че и единия кучешки,въпреки,че знам ,че са по на края...

# 426
  • ГОре на черешата...
Според мен си е точно от зъбите Peace.
Като пробият ще прояде, имай още малко търпение...

# 427
Пробвали сме и този метод с гледането.Не е нормално дете на годинка и 5 месеца да пие само мляко. Rolling Eyes

Даниела е на толкова и го кара почти само на кърма. Яде съвсем малко от нашата храна и то когато иска, иначе само суче. Вземайте го с вас на масата и не го карайте да яде, просто се хранете и той сам ще прояви интерес и любопитство.

# 428
  • В.Търново
Благодаря на всички за съветите!  Simple Smile  bouquet

# 429
Много ми хареса как Мария Илиева е написала историята за Вики,за това реших да я споделя с вас:
http://lamartinia.blogspot.com/2011/02/blog-post_09.html?spref=fb

# 430
не е нормално,ако губи тегло,вяло и бледо е и изследванията му са тревожни Peace

# 431
Мами, ще ми препоръчатели лекар предиатър защото скоро ще ми трябва а нямам почти никакви впечатление от Търновските лекари с изключение на д-р Иванова което меко казано негативно.

# 432
За Царина Иванова ли става дума?
Ние сме при нея и засега съм доволна.

# 433
Да Дарил беше лична на съпруга ми и не съм очарована от нея даже напротив мнението ми за нея от негативно нагоре.

# 434
 От една седмица имам проблем с форума,като чукна на нови отговори на мои публикации ми излизат и много стари теми от преди 2-3год,които са заключени вече.Като отворя някоя тема дори и сега тази ,ми се отваря по обратен ред от първите публикации (от началото на темата),както когато се влиза като гост.
 И при вас ли е така или само при мен е проблема?

Общи условия

Активация на акаунт