Велико Търново и региона

• 90 175
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Идеята ми беше новите снимки да се добавят в празните квадратчета, но мога да добавям и редове надолу, така че няма проблем!

Мони, много е сладурски колажът Simple Smile Ще могат ли да се добавят снимки?

# 601
Чудесен колаж Мони   bouquet  bouquet  bouquet

Честита първа пролет мамчета, въпреки че много не прилича на такава с тия температури  Wink

# 602
Търся жена, която да гледа Габа. Ужасно спешно ми е, ако може дори от утре да започне. Искам да я гледа вкъщи. Не всеки ден, само когато е болна или реша да не я пращам на ясла. Ще съм благодарн на всеки, който може да помогне!   bouquet

P.S.Честита пролет на всички, дано скоро се позатопли и слънцето утрепе тия вируси, че направо ми писна..... 

# 603
byalkova,писах ви на лични Simple Smile

# 604
  • Велико Търново
Колажа е качен, благодарности на Моник!

Да махна ли чаршафа с рожденните дни на децата и нашите?

# 605
Много е хубаво колажчето. Heart Eyes Благодарско на Моник.  bouquet

# 606
Добро утро болярки, хайде на закуска и кафенце!

Честит празник на града ни!

# 607
magi71 , след такава обилна закуска, няма да мога да отида на работа.
днес се очертава хубав пролетен ден, с това слънце, което наднича през прозореца.
Пожелавам ви, Търновци, един прекрасен ден. Лично аз съм горда с нашия град и много си го обичам.
Снощи посетихме концерт на духовия оркестър към Община Велико Търново. Беше изключително приятно и забавно. Моят син през цялото време дирижираше заедно с диригента, викаше "Бравооо" на овациите и не искаше да си тръгва. Единственото, за което ми стана мъчно е , че в залата имаше около 50 човека, от които 10-ина бяхме на възраст между 25-35. Жал ми е, че в днешно време, дори и за без пари, младите не се вълнуват от такива мероприятия...

И който не е на работа, да изяде едно захарно петле и за мен  Mr. Green

С пожелание за топъл и безгрижен ден,
  bouquet

# 608
  • ГОре на черешата...
Честит празник, търновки  bouquet!

# 609
Честит празник на всички!
За първи път няма да съм във ВТ за празника и ще ми липсва атмосферата...

# 610

честит празник на всички жители на прекрасния град Велико Търново Peace

честита първа пролетbouquet  bouquet  bouquet

аз имам едно питане-препоръчайте ми фитнес,в който да ходят повече жени,защото аз все случвам на едни,дето е блъсано с мъже и ми е кофти Wink

# 611
На спортната зала е изцяло женски фитнеса

# 612
На спортната зала е изцяло женски фитнеса

много ти благодаря,Мамамими,за бързия отговор Hug

# 613
  • Велико Търново
nahodkata,там може вече и да се запознаем.Аз редувам тази зала и Ла скала Laughing
Във втората много мъж,ама аз нали съм жена на години и ми е добре Mr. Green

# 614
nahodkata,там може вече и да се запознаем.Аз редувам тази зала и Ла скала Laughing
Във втората много мъж,ама аз нали съм жена на години и ми е добре Mr. Green
Laughing Laughing Laughing

е точно като съм изпотена и задъхана ли ще се запознаваме hahaha май по-добре на по кафенце в Бианко,тъкмо и децата да намажат Laughing Peace

какво става,четох малко по-напред......какви са отзивите за тази Чайна,доволни ли сте.......

Общи условия

Активация на акаунт