Как тренирах - 14

• 30 121
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
@Witchy, Л-карнитинът не може да гарантира нищо. Храненето е най-важно. Ти мина ли на ВМХ?

# 241
Минах, буболечка,минах........аз бях на режима още преди да събседваме Mr. Green, обяче се провалих...такова главоболие, такава нужда от въглехидратец не съм изпитвала никога  Crazy
Провалих се, т.е не съм ,защото за времето в което спазвах режима -2 седмици - намалих обиколките Shocked...Сега зобам зърнено хлеб4е и поне не качвам.
Попитах за Л-канитина, защото мънках на треньорката ми ,4е не свалям и тя каза д аго пия и да правя кардио по 1 час на ден и з амесец ще сваля жадуваните 5 кила  ooooh!

# 242
Добре е така, Witchy, хапвай си хлебчето на обяд, че това кетозата не е за всеки... В никакъв случай не си се провалила, всичко си има място в няшия живот. Всеки опит е ценен Wink
А с треньорката ти съм съгласна за единия месец, л-карнитина и кардиото при условие, че останалите неща си изчистила (без сладко, алкохол).
Така че давай смело  Peace

# 243
Ако искате да ви обясня за Л- картинина дами? Функцията му е само да е проводник, той е трансмитер на мазнините от клетката до черния дроб / от клетката на дупето, чрез кръвния поток, карнитина пренася мазнинката, така да се каже/ Т.Е. ако дробчето ви е задръстено от други отрови- алкохол, тежки храни... тн, той не може да метаболизира мазнината и да я изгори като енергия, мазнината се връща обратно в клетката. На най- елементарен език казано. Ако имате някакво чернодробно заболяване също може да се яви като проблем. Един от най- големите плюсове на Карнитина е, че е протектор на сърцето при интензивни натоварвания, а според последните проучвания, които четох- се явава като една от панацеите за удължаване на живота Simple Smile

# 244
  • в 1001-та нощ
т.е. л карнитинът - пренася мазнината от клетката до черния дроб, но ако той не може да я превърне в енергия - тя се връща в клетката

и за това - за да има успех - трябва черният дроб да е добре и да не го задрсътваме с отрови за него?

# 245
т.е. л карнитинът - пренася мазнината от клетката до черния дроб, но ако той не може да я превърне в енергия - тя се връща в клетката

и за това - за да има успех - трябва черният дроб да е добре и да не го задрсътваме с отрови за него?
О, йе.

# 246
Ей,страшни сте...Simple Smile
Аз не пия алкохол и не ям кофти/тежки/сладки храни......да смятам ли ,4е мога да приемам карнитина? Ако не , някакъв фет бърнър?

# 247
Дам, аз казах по-горе, че е ОК. Лапай 2 лъжици и се качвай на кардиото СЕГА!  Grinning
По темата: аз днес ще карам 100+ км

# 248
По темата и аз...ще тренирам на поляната докато пържолите цвърчат на скарата  Crazy

bouquet

# 249
Оф, блазе ти за барбекюто, временцето е супер, аз ще бачкам днес, ще гледам през прозореца слънцето...  Sad
Преди малко се прибрах- 1 час бягане край морето Simple Smile довечера- рамо, ръце, дупе, евентуално корем, но незнам още.

# 250
Не съм писала досега тук, само съм поглеждала отвреме - навреме, досега съм била мързел в общи линии  Crazy Не искам да отслабна, иска ми се само леко стягане на крака и ръце.
За ръцете правя упражнения с гирички от 3 до 5 пъти седмично. Толкова и клякания по 60 пъти и упражнения с пружина за вътрешната част на бедрата.
Мисля си за степер - има ли ефект на стягане на целия крак, включително и външната част на бедрото?

# 251
Цоп във вашата тема до сега само надничах Laughing

Ходя на фитнес 3 пъти седмично , тренирам с инструктур в 80 % от  тренировките, останалите сама. Нямам проблем с килограмите, в момента съм 43 кг, но все ми се иска да стопя малко мазнини без да свалям килограми. Правя кардио 25-30 минути в началато на тренировката и още 10-15 в края. Все не ми се струва достатъчно. Мислех за ел карнитин, но инструктура не беше много въодушевен като му казах за мераците си. Иначе не мисля, че има проблем да го пия - не пия алкохол и до сега с черния дроб не съм имала проблеми. Та питането ми е според вас има ли проблем с моите килограми да взимам такова чудо?

# 252
# 253
от 2 седмици съм много несериозна с хранителния режим, Blush за сметка и на тренировките, които стигат до 1-2 за седмицата  Blush
Затова пък моя принц  Heart Eyes ме заведе на езда и ме записа при треньор, за да си подновя язденето от преди години и съм супер щастлива  Peace В събота направих първа тренировка час и половина, та днес едвам ходя  Laughing Другата неделя съм пак на езда Simple Smile
Днес беше прекрасен ден за колела, но нещо се отдадохме на лежане на полянка Wink

# 254
  • в 1001-та нощ
аз пък - напоследък ... правя-струвам ..все на плуване ме избива ...  newsm78 ...видя ли вода - няма излизане поне 2 часа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт