Как тренирах - 14

• 29 641
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Модифайт си е....Модифайт, не мога да не се съглася. Просто фитнесът с тежести, прибавен към режим, 'стяга"разкошно телцето.

Една от мацките, които прави едни от най-сериозните упражнения при нас, е финичка като пеперудка в покой.

# 31
Благодаря ви за отговорите! Питам ви, т.като преди години играех фитнес гимнастиката на Синди Крауфорд /в продължение на 1,5 година почти всеки ден/. Тогава мускулите на бедрата и на мишниците ми бяха попораснали, което никак не ми хареса. Та се чудех, да не би да постигна този ефект и с фитнеса. Но щом има толкова опитни хора тук /Modifite-10 години фитнес не са малко/, ще се вслушам в съветите ви. bouquet

# 32
Здравейте, и аз се присъединявам към темата! Чудя се как по-плавно да привикна с уредите във фитнеса, понеже преди 2 год. ми оперираха менискуса и доста се отпуснах след това.

# 33
Сега-рано+20 мин пътека

# 34
Зумба в зала.
Миналата седмица си останах само с една тренировка, стискайте палци тази да се взема в ръце, че леко почвам да качвам  Rolling Eyes

# 35
Започвам да влизам в панталон от стар костюм отпреди 6-7 години!!!

Ооооо, йеееееее! Коремът, обаче, още трябва да работя, даже много повече от другото.

# 36
Вчера първа тренировка след 2 седмици почивка:

клекове - 3х8х40
лежанката на Милко - 4х8х8
ренегадско гребане - 3х8х8
коремни преси от вис - 3х12
за трицепс разгъване с дъмбел - 3х8х6

Много бях доволна и се заредих с толкова нергия, направо летях след тренировката. С любимия отидохме с колелата до фитнеса и после даже си удължихме връщането, че имах много енергия Wink Peace

# 37
Добър ден,
Може ли да ми кажете, за домашни тренировки с велоергометър - по колко минути и на коя степен.
Свалила съм половината от 30-тина излишни кг., но и без тях съм без никаква мускулна маса, грацилна костна система и огромен процент на мазнините в тялото.

# 38
30 мин Peace
....8 сек бързо въртене..на 1 степен..да речем с 45км/ч
....12 сек..бавно въртене..да речем с 20 км /ч..1 степен...така редуваш Peace

# 39
Сега-кростренажор -20 мин
+
крака/8 упражнения/в почивката м/у сериите...скачане на въже Peace
Много добре се получи..не мога да ходя Laughing Mr. Green

# 40
Вчера направихме с половинката доста късна тренировка от 20 до 21ч.  Tired

cable push pull - 3х8х25
goodmorning - 3х7/6/6х15
скрипец - 3х6х35
пек дек машина - 3х8х25

# 41
Страчи, аз вчера бях на йога от 20 до 23, така че твоето си е съвсем навреме тренировка bowuu
Мъж ми още не може да свикне, че йогата ми е между 2,5 и 3 часа, то и аз първия път се шашнах, защото отидох с настройката че е един час и като свърши не можах да повярвам колко време е минало
Браво Жози Simple Smile

Благодарение на Страчи, Жози, буболечката и Поци следенето на темата е много мотивиращо за мен, благодаря  bouquet

# 42
Вчера и днес ..крос..вали не вали..бягам си Peace

# 43
Здравейте, моля за съвет. Отсланах с 40 кг и е видимо, че имам какво да стягам. Какво бихте ми препоръчали фитнес или нещо като аеробика, степаеробика или нещо друго?

# 44
Пробвай от всичко, всеки ще ти препоръча неговия любим спорт, както аз моя- фитнес, но в карйна сметка, най- важното е тренировките да ти носят удоволствие, за да бъдат постоянно явление в живота ти, следоватено ще е много по- ефективно  да ходиш 3 пъти на фитнес с кеф, отколкото 2 на степ аеробика и след 2 месеца да спреш, щото не ти харесва. Незнам, мое мнение. Аз например, мразя някой да ме юрка- по- бързо, наляво надясно, и тн, мразя да имам определен час за трен, и така...

Общи условия

Активация на акаунт