Как тренирах - 14

• 30 109
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
стрелата Confused моите съболезнования, но това е сладка болка, че си жива  Peace
аз от както засилих тренировките за крака и дупе с тежести - чувствам лека тръпка, не е болезненост, по-скоро осезание .... ииии.... Rolling Eyes Embarassed Blush съм много доволна Rolling Eyes

не пи ли аспирин след тренировката  newsm78 с чай - чувала съм, че помага, но не съм пробвала  newsm78

за спорта - имам предвид да започне нещо - преди да е тръгнал на училище  Rolling Eyes

brawn, една от грешките на повечето хора е, че за да стопят бричове, правят упражнения с тежести за страничната част на бедрата; а така като развият мускула под брича - само го правят по-изпъкнал newsm78

степерът - може да ти от полза да се чистиш, чрез изпотяване, да засилиш метаболизма, ако можеш да посещаваш и сауна и парна баня още по-добре, а ако включиш и механично въздействие - масажи и т.н.  - ще е идеално Peace

според мен е най-добре - първо да започнеш детоксикация - знаеш за повечето вода, знаеш какво да избягваш, като храни  newsm78 , да направиш масажи, които да раздвижат, това, което е в бедрата, да се отведе лимфа и застояли неща - към изхвърляне; ако правиш серия масажи - 10-15 бр всеки ден или през ден е добре да не тренираш (само в този отрязък от време) и след това със степера да правиш кардио и да стягаш мускулите комплексно

успех Peace

# 481
a.l.e.n.a, благодаря ти за отговора. Не съм се изразила правилно. Нямам бричове и нищо за топене, не искам и да отслабвам. Искам леко стягане навсякъде, чудех се как да го направя вкъщи, без да ходя на фитнес. Клякам, но това действа на предна, задна част на бедрото и на задни части. Купих си степер, но май и с него се работи за същите части  Просто се чудя какво да правя за стягане на бедрото отстрани.

Чудя се с тичане дали ще постигна ефекта на цялостно стегнат крак.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 16:00 от brawn

# 482
  • в 1001-та нощ
ами  newsm78 има едни тежести, които спортистите ползват - като торбички с пясък, които се обуват на глезените и примерно с тях бягат....или правят други движения

не знам дали добре го обясних, но ако закрепиш тежести около глезените - можеш да правиш махове; единия крак ти е опора - с него за удобство стъпваш на нещо по-високо (като стъпалце), а с другия, на който има тежест - правиш махове - напрягащи желаните мускули  newsm78

на първо четене поне за това се сещам, като за у дома

тежестите - може да са въпросните торбички с нещо тежко, което няма да те нарани - примерно пясък или друго, ако се сетиш  Peace

# 483
Понеделник-крака+корем.Пътека 30 мин
Вторник-рамо+трапец.Спининг байк-30 мин
Сега-гръб.Спининг байк-30мин

# 484
Трапец? Нали си жена? Лично мнение- мисля че развит трапец при женско тяло е възможно най- неженсвеното нещо... Наред с развити предмишници или нацепени гръдни мускули...

# 485
  • в 1001-та нощ
този трапец на врата ли е  newsm78

# 486
този трапец на врата ли е  newsm78
Баш:)

# 487
  • в 1001-та нощ
хм, аз както и да си развивам мускулите около рамене-гръб - никога не ми стават огромни  newsm78

абе харесваше ми как си бях развила горната част на тялото, но пак ще вляза във форма Wink)))

# 488
Различно е при всеки.

# 489
  • в 1001-та нощ
ааа  newsm78  в един момент в началото и аз се притеснявах да не стана с един врат на борец Wink)) и разни триъгълници там отзад, но явно и женските ми хормони са повечко Wink)

# 490
Modifite, може ли да ми кажеш какви упражнения правиш за задно рамо?
(видях в предишните страници, че ги изпълняваш в един от дните за трени-
ровки с тежести). Благодаря.

# 491
Modifite, може ли да ми кажеш какви упражнения правиш за задно рамо?
(видях в предишните страници, че ги изпълняваш в един от дните за трени-
ровки с тежести). Благодаря.

Задно рамо правя в тренировката за гръб, правя 5 серии, от 10 до 15 повторения, зависи в какъв период съм /решила, че съм Simple Smile / В момента правя 5х 15, след упражненията за гръб, сега правя машина- обратен пек дек, а обичам и разтваряне встрани с дъмбели/ кабели от наклон на тялото напред, и повдигане на щанга/ дъмбели зад тялото / не обичам да правя с 2те ръце поотделно, че губя време, затова предпочитам тези упражнения/
Какво ти хрумна с това задно рамо?

# 492
За рамо най-добри са упражнения  със свободни тежести(дъмбели,крос-въжета)

# 493
Не съм много съгласна, няма най- добро упражнение има правилно построена програма, не пренебрегва нито машините, нито свободните тежести, нито кабелите, нито ластици, мед топки и т.н... ключа е в навременното, но не и преждевременно разнообразие, моментно състояние и още мн показатели. Така като чуя най- добро или най- лошо упражнение...  #2gunfire

# 494
Права си..стига стреля:)..но от мой опит за рамо..понеже са 3 мускулни..знам ,че има добър ефект на свободни.

Общи условия

Активация на акаунт