Как тренирах - 14

• 30 091
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
здравей как тренираш кажи как да вдигна килограмите и с какво  Simple Smile

# 496
Днес\рамо
пьтека-30мин

# 497
Ръце+бягане извън града 6 км.

# 498
  • Sofia
първо Христос Воскресе! ще го направя това бягане

# 499
Koe бягане:)Аз бягам всеки ден но не пиша тук:)

# 500
  • София
първо Христос Воскресе! ще го направя това бягане

Мила, theblackarrow отчита как е тренирала, не ти дава съвет. Май никой не може да ти даде съвет, защото не си написала ясно какво питаш. Искаш да напълнееш ли? Опитай да си малко по-конкретна.

здравей как тренираш кажи как да вдигна килограмите и с какво  Simple Smile

# 501
Не мога да разбера мен ли пита.Ако иска програма,няма проблем.Но ако гледа мен как тренирам,не съм добър пример за жена:).Въпреки ,че програма по нета не се прави.Без да познаваш човека лично.И никога няма да направя.

# 502
  • София
Ами като се включи, да си каже... Аз мисля, че тя май иска да качи килограми, ама не мога да разбера така както е написано  Simple Smile

# 503
От една седмица съм ужасно болна и само ви завиждам ,че тренирате  Confused Аз ще се пазя поне още 3 дни  Sick

# 504
Бързо оправяне, мила, доста време си изкарала...
аз от 10 дена правя гигантски серии за гърба- 3 упражнения + 1 за задно рамо едно след друго и 2 мин интензивно кростренажора, така 5 пъти, после дупе, а на другия ден- рамо, суперсерия с дупе, а после бицепс/ трицепс- суперсерии пак. Добре се чувствам Simple Smile

# 505
Привет и от мен  jump
Дано приемате начинаещи ентусиасти  Mr. Green
Записвам се да ви следя.
Още съм росна- прясна с 2 тренировки, обаче засега се чувствам малко като в мъгла. Хич не ми е ясно откъде да започна.
Това, което са ми обяснили към момента е 30 мин. кардио ( пътека ). След това вертикален и хоризонтален скрипец  3x12. Има и един уред за кръста, на който не знам името - и там нещо се мъча  Joy И евентуално степер и вело....дотук съм  Embarassed
Ще ви чета с удоволствие  Hug

# 506
Какво ти хрумна с това задно рамо?

Благодаря за отговора. Не е точно да ми е хрумнало, ами имам диспропорция в развитието
на рамото - отпред добре, а задно рамо изостава. Машини нямам възможност да ползвам,
предимно със свободни тежести тренирам. И изцяло споделям предпочитанията за работа
с две ръце/два крака едновременно Simple Smile - да пестя време. Поради туй не правя напади  Wink

# 507
  • в 1001-та нощ
а за крака какво правиш?

# 508
За крака - мъртва тяга, клекове, суинг, "добро утро".

# 509
Не тренирам от 2 дена.Само бягам извън града:)

Общи условия

Активация на акаунт