Как тренирах - 14

• 30 088
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Тук сме,за да се надъхваме, да споделяме радостта от тренировките, обменяме опит, една дружинка сме, съмишленици, обичащи движението, обичащи телата си...  Wink

# 526
Точно така...........но езика стана прекалено неразбираем за простосмъртните:)

# 527
Ти кво си мислиш,че аз разбирам езика  ли?Нищо не разбирам.Само се правя:)
Лежа по цял ден и само си мисля ква тренировка да пиша:)

# 528
Ти кво си мислиш,че аз разбирам езика  ли?Нищо не разбирам.Само се правя:)
Лежа по цял ден и само си мисля ква тренировка да пиша:)

Това не го разбрах  Confused Не съм казала ,че някой лежи, а пише че ходи да тренира  Confused

По рпинцип не ми пречи, ако не знам някой термин да цъкна в гугъл. Но то един термин ли не? Аз докато си преведа едното изречение, тя написани още 5. Дайте малко като за блондинки  Crossing Arms

# 529
  • в 1001-та нощ
На мен пък ми харесва да има хора, коитои знаят повече от мен, защото има какво да науча от тях Wink))

за "таба"-та newsm78 Rolling Eyes Embarassed цялата работа е да правиш кардио с тежести, да изплезиш език и да тържествуваш в пот колко си готин   newsm78 Party Crazy

# 530
Ок, ок, посипвам си главата с пепел и се пръждосвам...... Crazy

# 531
Табата не е само това Алена...доста сила се иска за нея:)

Witchy  моля те,аз се майтапя:)

# 532
  • в 1001-та нощ
Witchy, ни най-малко имах това предвид  bowuu bowuu bowuu ; моля за извинения, ако си се почувствала засегната.....

за да бъде по-непрофесионално - трябва да пишат и повече непрофесионалисти .... и ако всички такива си тръгнат - съвсем няма да се пише така  Hug

надявам се чувството ти за хумор да се усмихне и махне с ръка Wink))

сега се замислих, че май не знам виц за трениращи - освен онзи за лицевите опори  Heart Eyes

# 533
Алена и аз вицове много не знам.Някои мои тренировки са като виц.Например да пия от водата на трениращи непознати без да се усетя , а те да ме гледат странно.Или да ми летят разни неща от пътеката.Или да викам човек да ми помага за упражнение , а аз да взема най-леките килограми и да викам за 10 човека:)Ама тва последното го правя ,ако някой ме дразни и реве като дзвер:)
Какъв е вица за лицевите:)

# 534
  • в 1001-та нощ
ха ха ха .... ами рано сутрин един се прибира от запой ....яко почерпен и за по-пряко минал през парка и какво да види - един младеж прави лицеви упори .... при което се обърнал към него с думите:"Абе, пич ... какво се мОриш.... тя мадамата отдавна я няма!"  Blush Blush Joy hahaha

# 535
ха ха ха .... ами рано сутрин един се прибира от запой ....яко почерпен и за по-пряко минал през парка и какво да види - един младеж прави лицеви упори .... при което се обърнал към него с думите:"Абе, пич ... какво се мОриш.... тя мадамата отдавна я няма!"  Blush Blush Joy hahaha
Ха ха аз се сетих за вица за Крика,като каза парк:))

+18

Крика го напънало по голяма нужда една вечер както се разхождал в парка и клекнал до един храст.Тъкмо почнал и един го опънал отзад.Митьо стиснал бузи,изправил се и му казал-Хайде сега да те водя в районното:))

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 21:12 от theblackarrow

# 536
Сега-гръб+бицепс/4 упражнения за гръб на машина+2 упражнения за бицепс/всичко по Табата:)..няма такова чувство да ти се вие свят:) ,но ми хареса.За пот да не говорим:)С помощник да ми брои секундите и сериите,щото иначе не става+12 мин пътека.

# 537
Сега

Крака-1 упражнение-Смит-машина-Табата

Прасец-1 упражнение-Смит -машина

Корем-2 упражнения- Повдигане на краката на стенд и Римско столче

Кардио-пътека 12 мин

Кардиото го правя преди силовата за крака,само тогава.Силовата беше супер,не мога да натисна съединителя:)))
Modifite къде ми пусна таз муха за метода,не бях тренирал с него от години.Ама малко разнообразие не е лошо:)

# 538
Лека....ще се помъча да стигна до леглото:)))

# 539
Хубаво е да, Simple Smile Аз пък днес си тренирам по старому- супер серии и гигантски, но имаше едно ново момче в залата и аз от желание да му покажа какво мога и такава тренировка направих, така се напомпих... супер беше. Другия пол действа особено мотивиращо, независимо дали си мъж или жена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт