Как тренирах - 14

• 30 086
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
ммм, да Wink))) и аз това мога да го потвърдя, като доста пъти съм наблюдавала и ефекта при мъжете  Hug

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 08:21 от a.l.e.n.a

# 541
Simple Smile))))))))))))))))))))))))))))))0

# 542
Хубаво е да, Simple Smile Аз пък днес си тренирам по старому- супер серии и гигантски, но имаше едно ново момче в залата и аз от желание да му покажа какво мога и такава тренировка направих, така се напомпих... супер беше. Другия пол действа особено мотивиращо, независимо дали си мъж или жена Simple Smile
Aз па  нищо не виждам в залата,само уредите,пълна концентрация Simple SmileЗатова пия от на хората водата:)

# 543
  • в 1001-та нощ
зависи какво има в залата за гледане  Party Mr. Green освен уредите  Mr. Green Party

аз винаги виждам повече  Mr. Green

# 544
зависи какво има в залата за гледане  Party Mr. Green освен уредите  Mr. Green Party

аз винаги виждам повече  Mr. Green
Joy

Аз съм пълния кон с капаци, толкова винаги се съсредоточавам в тренировките и се нахъсвам, че не виждам никой. Пък и 99% от случаите тренирам някой и нямам време за гледане  Peace Освен разни много тежки случаи като една девойка, която се прозява по удерите, идва с къса поличка, бюстие и късо клинче и се разхожда  ooooh!
След супер гаден грип, който караме с половинката 7-ми ден, днес съм по-добре и ще направя тренировка. Нямам търпение вече, че се чувствам зле като не тренирам.

# 545
  • в 1001-та нощ
аз след настинката направих едно плуване в събота, после в неделя анаеробна тренировка, в понеделник - анаеробна + аеробна, вторник анаеробна и днес анаеробна+аеробна

признавам си - след великденската пауза и настинката - още ме обсебва мързел  Rolling Eyes и ентусиазма ми спи, но се насилвам

освен това бях и в цикъл и с някакво лудо кръвно 80/50 ...започнах да пия кафе насила  Sick , но се надявам да се оправи

имам и още нещо да се похваля - преди няколко дни си правех едно изследване за това как функционират всички системи на организма и въпросът, с който ме застреляха, като за начало (лекар, който нищо не знае за мен и ме виб=жда за 1 път - облечена)  беше :"Вие спортувате активно, нали!?!" .... аз така се опулих - започнах нещо да мрънкам и да обяснявам ...и попитах - от къде се взе този извод и ми казаха, че по дейността на сърцето - колко кръв изпомпвало ....не запомних всичко, но бях много доволна
и сега нещо да се оплача Cry Cry Cry започнала съм да качвам килограми ... може би от това, че вече ми се пооправиха хормоните след кърменето, а и от тренировките, тренирам ли - моментално качвам .... да не говорим, че ми отесняват дънките .... Cry Cry Cry ще се дпресирам сигурно - преди да го приема, макар, че всички около ме ме чакат здравословно да кача поне още няколко кг .... психологическия момент ми действа в обратна посока  Sad

предполагам - ще трябва да се наблюдавам по-внимателно Sad Sad Sad за да не изпусна края  Sad Sad Sad

# 546
Aбе ти май имаш нужда да качиш някой килограм:)

# 547
  • в 1001-та нощ
вече съм 49.7 кг Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil никакви кг повече  Twisted Evil Twisted Evil

иначе най-добре се чувствам на 48 кг и при над 51 кг ги усещам, като "тежест"  Close Sad

сега ще видим как ще се справя Wink  Hug

# 548
Вчера

Пътека -10 мин-да вляза в кардио режим

Рамо-3 загряващи упражнения за трите групи-1 упражнение  на машина за рамо-Табата

Трапец-1 упражнение-Смит-машина-Табата

# 549
Вчера тренировката ми беше много тонизираща Simple Smile след паузата от 10 дни и гадния грип.

Напади: 4х6х40
Скрипец ( тук малко съм отхлабила фронта на килограмите ): 4х6х35/30/30/30
Лежанката на Милко: 3х6х8
Хипертензии: 2х5х20/15

За пореден път се убеждавам, че дори да ме домързи и да съм имала дилема дали да отида на фитнес, след като отида винаги съм супер доволна  Peace

# 550
Браво Страчи:)

# 551
За Табата сте си говорили виждам. Пробвала съм. С минимални
тежести, че и те ми идваха много в последни серии. Никога не
съм успявала да я правя дълго време - такава мускулна треска
ме грабваше, че ми минаваше всякакъв мерак. 20/10 секунди -
правила съм я с тръстери (клек с вдигане на ръце с тежести) и
със суинг. След тях все си пеех "аз съм дървено човееече"...
Страчи, при хиперекстензиите къде държиш тежестта?

# 552
Аз не разбрах кви хиперекстензии прави.Нормални или обратни:)

# 553
На едно такова - http://www.finnlo.bg/files/big_images/12104.jpg ги правя, като държа в ръце тежест от 5 кг., пробвах и с 10, но ми е неудобно да ги държа.  Thinking Навеждам се надолу и се изправям. Ако ме разбирате  newsm78

В момента малко се тормозя, защото 10-тина дена се отплеснах в ядене на яко въглехидрати, заради милото, което ме тъпче с бисквити и шоколади, че съм много заслабнала, но от това не че надебелях, ами така ме боли стомаха  ooooh!

# 554
Страчи, благодаря за отговора. Правя ги същите. А ръцете до гърди или ... ?

Общи условия

Активация на акаунт