Как тренирах - 14

• 29 676
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Хайде по- подробно: по време на тренировка вашите мускули не растат, вие така да се каже " правите опит да ги унищожите". Разкъсват се мускулни влакна, нарушава се някаква част от структурата на мускула. Разтягайки след трен, вие разкъсвате фасцията- една ципа, която обвива мускула, и му правите място да може накъде да расте. Така, тренирахме тежко, ракъсахме мускулните влакна, идва момента след тренировка, когато хранейки се или пиейки добавки вие ззапочвате да храните гладните изтренирани мускули. Ето тогава е истинския растеж на мускулите. За да се случи това, трябва тренировката да е била не просто тонизираща, а яка тежка тренировка, оптимални тежести, яко парене в мускулите, някой друг отказ в сериите. Хубавото на добавките е /суроватъчен протеин и аминокиселини/, че се усвояват много по- бързо от която и да е храна. Така че, ако тренировката ви е такава, каквато описах, или храненето непълноценно, а тренирате, не се колебайте да вземате добавки да ви възтановяват. Други питания?  Rolling Eyes

# 616
  • в 1001-та нощ
Благодаря много   bouquet  bouquet  bouquet

ама има още питания  Hug Blush

моите тренировки не са смъртоносни в никакъв случай, не се впрягам по особен растеж на мускулите, по-скоро се тревожа тези мои удоволствия да не водят до страдания на други органи и системи, които да остават гладни и в този плани беше и въпросът

колко ми е пълноценно храненето  newsm78 не мога да преценя, но във всички случаи - като жена - гледам да се ограничавам

може би ще е добре да помисля за малко довнасяне  newsm78

# 617
Modifite,права си.Но според мен и при по-слаба тренировка,дори и сам при кардио..пак тези две неща трябва да се приемат.Суроватъчния и аминото са основата .Дори само при кардио пак се гори мускул,особено при бягане.Освен това аминото са и полезни за кожа,коса,нокти.
Фасцията най-добре се къса с хубав стречинг по време на тренировка.

# 618
Добре, Алена, за да си сигурна, че всичко е наред, а не искаш да внасяш нови калории в телцето си, предлагам едно BCAA , преди и след тренировка, дозировка по предписание на фирмата, която избереш. Не ходи в аптеките, там или няма голям избор или са безумно скъпи нещата. Магазин за добавки търси Simple Smile

# 619
  • в 1001-та нощ

#Crazy #Crazy #Crazy моля за превод  Praynig Praynig Praynig

# 620
Алена, google знае всичко!  Peace
Аминокиселини с разклонена верига (BCAA)
http://www.bb-team.org/articles/3898_aminokiselini-s-razklonena- … caa#axzz1MOvItdu5

Моля, някой да ми прати блога на Modifite на лични!   bouquet

# 621
Защо да даваш пари и да ти заемат място? Има чудесни упражнения за вътрешна и външна част  и дупе, със собствена тежест или с гирички- 2/3/4 кг вършат добра работа. Упражненията са от аеробика, пилатес, каланетика- /на земя /и каквото друго се сетиш подобно, обожавам да давам такива, защото мускула не се стимулира да расте, а само се стяга и удължава. Сега ще ме питаш кои са. Имай търпение, ще ти пусна на лични тия дни показно... само търпение.

Modifite, може ли и на мен на лични да ми пратиш тези упражнения.Мерси  bouquet

# 622
  • в 1001-та нощ
така е allexa, ама друго си е да стане дискусия и да го коментираш с хора, на които имаш доверие  Peace

а дали сте имали опит с това  newsm78

мисля, че ще може да се сложат и тежести на глезените и да е по-ефективно  newsm78 дори се чудя - виждали ли сте да продават тежести в плат, които се закопчават по тялото (около глезени, китки.....), тежестта е като пясък, все едно колани от торбички с пясък  newsm78 или по друг начин  Rolling Eyes

# 623
Сега-крака+въже.

# 624
Здравейте!Копирам си въпроса от другата тема за тренировки,знам че тука има специалисти и ще бъда благодарна ако ми отговорят!  bouquet:

"Момичета дайте ми  съвет-напоследък умувам да не тренирам краката силово,само да бягам и да тренирам силово останалите мускулни групи.Проблемът е че бедрата са ми най-дебелата част от тялото ми  и колкото и да отслабвам,те претърпяха най-малка промяна.Целта ми е да не ги напомпвам и да развивам голям мускул там .Има ли резон според вас?? "

# 625
  • в 1001-та нощ
ммм, да....точно това коментирахме в последните страници, ако се върнеш малко назад - ще видиш какво сме писали  Peace

аз правех точно като теб и имах много здрави мускулести крака, без това да ми целта; искаше ми се да са фини елегантни и с оформен релеф  newsm78

сега избягвам големите тежести и да видим, правя повече повторения с малки тежести и кардио

момичета споделиха, че при всеки работи различна схема, според метаболизма, структурата, типа система ...

# 626
Здравейте!Копирам си въпроса от другата тема за тренировки,знам че тука има специалисти и ще бъда благодарна ако ми отговорят!  bouquet:

"Момичета дайте ми  съвет-напоследък умувам да не тренирам краката силово,само да бягам и да тренирам силово останалите мускулни групи.Проблемът е че бедрата са ми най-дебелата част от тялото ми  и колкото и да отслабвам,те претърпяха най-малка промяна.Целта ми е да не ги напомпвам и да развивам голям мускул там .Има ли резон според вас?? "

Здравей, според мен е грешка ако НЕ се тренират краката, независимо как изглеждат. Те са може би най- енероемката мускулна група, а и тренирайки ги правилно ще отслабнат по- бързо, такива са моите дългогодишни наблюдения  Simple Smile  Тренирай ги като Алена- леки тежести- 25-30 броя серията, няколко серии една след друга- супер, тройни, гигантски серии, кардио естествено, но не интервално /ако по- мускулести, но ако просто имаш мазнини може и интервално/

# 627
Здравейте,
Бих искала да се консултирам за ластичните колани и клинове. Има ли особен ефект ако се прави кардио тренировка с такива?

# 628
  • София
Здравейте,
Бих искала да се консултирам за ластичните колани и клинове. Има ли особен ефект ако се прави кардио тренировка с такива?

Не. А ако са тесни и те стягат, са си направо вредни. Пречат на кръвообращението, а същината на кардиото е да "раздвижиш кръвта", образно казано.

За спорт трябват желание, воля и удобни дрехи. Разни "магически панталони" и "вълшебни колани" са мижи да те лажем Wink

# 629
  • в 1001-та нощ
ехе ....  Hug кой намина  Wink

мога да споделя, че идеята само кардио за крака - не ми даде особен резултат и вкарах повечко тренировки (за крака) с по-малки тежести  Hug сега да видим какви плодове ще бера  Hug абе ще им тъся цаката на моите крака Peace

Общи условия

Активация на акаунт