Как тренирах - 14

• 30 047
  • 736
  •   1
Отговори
# 600

Modifite дай ми линк към блога си..ако искаш на лични

# 601
  • в 1001-та нощ
еееее, беше в подписа  Cry Cry Cry и аз не съм го добавила във фаворити  Cry Cry

# 602
  • в 1001-та нощ
идвам тук да се оплача - влезе ми една муха и бррръммччччиииииии - дали да не си взема уред за вътрешната и външната част на бедрата (в страни) - абдуктор и аддуктор

май не виждам за домашно ползване, вероятно не са и популярни  newsm78 сред мъжете

за сега клековете ми вършат добра работа, но се товарят и колената, ако се засиля повечко  newsm78

умувам трябва ли ми и това или да си продължавам с клекове, от друга страна - на машината ще ме е страх да действам с повечко тежест и пак се връщам към клекове  newsm78 , а плюс на клековете е, че товарят и дупето  newsm78

# 603
Защо да даваш пари и да ти заемат място? Има чудесни упражнения за вътрешна и външна част  и дупе, със собствена тежест или с гирички- 2/3/4 кг вършат добра работа. Упражненията са от аеробика, пилатес, каланетика- /на земя /и каквото друго се сетиш подобно, обожавам да давам такива, защото мускула не се стимулира да расте, а само се стяга и удължава. Сега ще ме питаш кои са. Имай търпение, ще ти пусна на лични тия дни показно... само търпение.

# 604
КАк да се самомотивирам отново да тръгна при Спайдерите, как?

Някой желаещ да ме понапляска? Whistling

# 605
  • в 1001-та нощ
Modifite ммммммм,  Hug Hug  bouquet имам цялото търпение на света Hug

Жози  newsm78 newsm78 ако нещо не ти допада - може би не са твоите хора  newsm78 защо не опиташ другаде?  newsm78 мястото ти е удобно  newsm78 или  newsm78

# 606
Забрави ли как се чувстваше след тренировка? Тонизирана, приятно изморена, леко весела /ендорфините/, разтоварена от стреса, удовлетворена от себе си, как е хубаво и приятно да чувстваш как ти парят мускулите по време на серия и да усещаш че имаш мускули на неподозирани места? А увереността, в общуването, изправената стойка на спортист винаги си личи отстрани... Може би имаш нужда от партьор, може би от треньор. Всичко е в главата ти, трябва ти само да минеш на правилната честота. Давай, спорта е лайфстайл, не временно явление! Давай!

# 607
  • в 1001-та нощ
и ... още една идейка - за фитнес център със спа комплекс - не знам в онази зала има ли, но е добра награда  Peace

# 608
Защо да даваш пари и да ти заемат място? Има чудесни упражнения за вътрешна и външна част  и дупе, със собствена тежест или с гирички- 2/3/4 кг вършат добра работа. Упражненията са от аеробика, пилатес, каланетика- /на земя /и каквото друго се сетиш подобно, обожавам да давам такива, защото мускула не се стимулира да расте, а само се стяга и удължава. Сега ще ме питаш кои са. Имай търпение, ще ти пусна на лични тия дни показно... само търпение.
Може ли и на мен на лични, благодаря!

# 609
Моди....ти си моят човек, знам си аз!  bouquet

# 610
  • България-Швейцария
КАк да се самомотивирам отново да тръгна при Спайдерите, как?
Тръгни вечер, може и аз да се наканя да идвам с тебе.
Килограми отгоре може и да нямам, но от стягане и раздвижване определено имам нужда.
Онова сутрешното си е направо издевателство, аз дори не мога да се събудя в такъв час.
Като се прибави трафикът и бързането за работа после, според мен за това не ти се тръгва пак.

Сега прочетох и поста на Modifite, братовчедка ми прави от доста време насам една програма от упражнения в домашни условия, които като я гледам действат супер просто. Дори не съм имала време да я помоля да ми ги покаже, за да ги правя и аз, ей такова ми е ежедневието Tired

# 611
Трамелчева, приятелко, с огромно удоволствие с тебе, но ще трябва да идваш да ме вземаш от работа и да ме караш до Лозенец! Mr. Green

Аз ходех сутрин, от 8 до 9, после към офиса. Някакси пак така ше гледам да го наглася.

# 612
Сутринта-бягане,градско

Сега-рамо-трисет+трапец
Кардио-12 мин въже

пп....няма нищо по-хубаво от студен душ след тренировка:)

# 613
  • в 1001-та нощ
а аз се чудя  newsm78 дали тренировките  newsm78 могат да доведат до дефицит на аминокиселини, протеини ......

дали приемът на такива допълниелно е за растеж и възстановяване или именно защото в следствие на тренировките се явява и някакъв дефицит  newsm78

# 614
а аз се чудя  newsm78 дали тренировките  newsm78 могат да доведат до дефицит на аминокиселини, протеини ......

дали приемът на такива допълниелно е за растеж и възстановяване или именно защото в следствие на тренировките се явява и някакъв дефицит  newsm78
Разбира се ,че могат и го правят.За това е нужно да се пият.С храна също става .но много по-трудно.Разбира се зависи колко интензивно тренираш и каква ти е целта.

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 18:59 от theblackarrow

Общи условия

Активация на акаунт