Как тренирах - 14

• 30 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
...По-скоро повишено кардио и издръжливост....

е това много ми харесва  Hug

днес засичах, че правя по около 8-10 секунди пауза между сериите - не ставам от уреда  newsm78

# 586
  • Пловдив
Не знам дали точно за тук е въпроса ми. От две седмици имам болка в коленете. Миналата седмица само по време на тренировка, а тази постоянно. Не е силна, но си е болка и ме притеснява. Ходя на фитнес от 2-3 години, по 3 пъти седмично. Правя около 50 минути кардио, като половината време бягам на пътеката. Дали е от нея? Тя ми е любим уред и не искам да я заменям. Нямам проблеми с килограмите, в смисъл, че не съм тежка за нея. Също така има един уред (забравих му името в момента-тренира дупе и задна часта на бедрата, изтласка се тежест с краката), който наистина ужасно ми натоварваше колената. Вече не тренирам на него, но болката си я има. Не знам какво да правя.

# 587
  • в 1001-та нощ
.... Също така има един уред (забравих му името в момента-тренира дупе и задна часта на бедрата, изтласка се тежест с краката), който наистина ужасно ми натоварваше колената. Вече не тренирам на него, но болката си я има. Не знам какво да правя.

ао изтласкваш от легнало положение нагире, а не от изправено наад - вероятно говориш за лег-пресата  newsm78 - аз - до преди бременността - доста години правих големи натоварвания на крака и на лег пресата с 50 кг (3 серии по 12 повторения) и после доста още уреди за крака и не съм имала такъв проблем; като добавим и редовно кардио....

възможно е (след зимата) да имаш недостиг на нещо (микроелементи, минерали ....) и там да се явява по-слабо място и да се изявява във възпаление  newsm78 най-добре си е да отидеш на лекар; като междувременно не натоварваш там  Peace

# 588
  • Пловдив
Много, много ме е яд. Дано да отшуми болката. Не искам да се ограничавам със спорта. Казват, че било хубаво за известно време да се прави почивка. Аз такава не правя. Няма седмица, в която да съм пропускала. Другото неприятно при мен, че ходя в три последователни дни-понеделник, вторник и сряда и когато мога и петък. Хубаво е да се почива повече м/у две тренировки, но няма как. Искам събота и недяла да са ми свободни. Никога не съм имала проблеми до сега. Какво им стана на тези колена, не знам.

# 589
  • в 1001-та нощ
 Hug когато за първи път имах някакъв подобен проблем, ортопедът каза, че след 30г. започват да се обаждат разни - генетично по-слаби местенца  Peace

това са важни опорни и двигателни стави - нека те види лекар и предложи удачно лечение (нещо за мазане, вероятно  Rolling Eyes едва ли чак физиотерапия  Hug) и наистина остави ги да починат, тренирай другите мускули  Peace

скоро ще си пак на пътеката  Peace

# 590
Не знам дали точно за тук е въпроса ми. От две седмици имам болка в коленете. Миналата седмица само по време на тренировка, а тази постоянно. Не е силна, но си е болка и ме притеснява. Ходя на фитнес от 2-3 години, по 3 пъти седмично. Правя около 50 минути кардио, като половината време бягам на пътеката. Дали е от нея? Тя ми е любим уред и не искам да я заменям. Нямам проблеми с килограмите, в смисъл, че не съм тежка за нея. Също така има един уред (забравих му името в момента-тренира дупе и задна часта на бедрата, изтласка се тежест с краката), който наистина ужасно ми натоварваше колената. Вече не тренирам на него, но болката си я има. Не знам какво да правя.
Вероятно е от пътеката.Смени я с друг кардио уред,най-добре вело.
При упражненията за крака си максимално концентрирана в изпълнението,мускула,положението на тялото.Всичко е насочено в правилното му изпълнение.Затова не ми се вярва да е от тях.
При пътеката,а и самата ти казваш,че вече е като навик в повечето време ,ако не си концентрирана тялото е отпуснато.в смисъл..тежестта пада при бягане на ставите.Не ,че иначе бягането не натоварва ставите,да не казвам с какви килограми:)

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 20:44 от theblackarrow

# 591
Сега-ръце/супер серии/+1 упражнение за корем-Молитва+10 мин пътека.

# 592
  • в 1001-та нощ

Shocked Shocked Shocked newsm78 newsm78 Embarassed Rolling Eyes Blush

хайде сега - пак пиши обяснения  Joy hahaha

# 593

Shocked Shocked Shocked newsm78 newsm78 Embarassed Rolling Eyes Blush

хайде сега - пак пиши обяснения  Joy hahaha
Офффффффффффф..голямо си куче:)))))..де да я търся сега:)))

# 594
  • в 1001-та нощ
е,  Blush Blush Blush аз мислех, че е пиратското име на някое упражнение  Blush Joy hahaha hahaha hahaha

# 595
# 596
е,  Blush Blush Blush аз мислех, че е пиратското име на някое упражнение  Blush Joy hahaha hahaha hahaha
Да де..баш Молитва си е:)))

# 597
Човека гони 70 г..тва е снимано преди 2 г:))

http://www.youtube.com/watch?v=mprlzseoCRo&feature=player_embedded#at=151

# 598
  • в 1001-та нощ
аааа, неееее  Naughty Thinking Crossing Arms такива "молитви" в мъжка среда - нееееее  Naughty Thinking Crossing Arms - само в женски фитнес

като товорихме темата, наскоро случайно попаднах в един, в който уредите били някакви различни  newsm78 сега как да го обясня - трябва да намеря сайта на клуба, за да видя точно, но .... newsm78 с някаква хидравлична система ....ако не сте чували - ще намеря повече инфо

убеждаваха ме, че тренировките били много "балансирани", не тежки и за 30 минути, само в компанията на жени

няма тежести, а някакво налягане и съпротивление от течност (до колкото запомних от разговора)

а за Силвестър - не знаех, че чукна 70-те  newsm78 , ама изглеждаше доста НЕпривлекателно в последния си филм, където беше събрал - всякакви легенди (стари муцуни) ....абе слаб фил и нещо не ме грабна (той също Naughty)

# 599
Моди не е бан Simple Smile Иначе ви следя Simple Smile
Много напредвате с техниките- прамиди, форсирани, дропсерии, брех, браво на вас Simple Smile
Аз съм в чудесна форма, понякога правя триразови тренировки, че не ми стига времето все- получават се 3х 35-40мин без почивка.

Общи условия

Активация на акаунт