Как тренирах - 14

• 29 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Hug ами на мен ми звучи точно като интервално кардио  Hug честито ново "изобретение"  Hug

първо се напрягаш максимално, после почиваш  Peace и времето ми звучи да е като 1:3 (горе долу)  Hug

като го смятам - отнема около 20 мин общо  newsm78
5 мин почивам ..след 1 км само:)Друга почивка няма.Къде го видя тва 1:3
Бягането назад го правя на макс.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 13:01 от theblackarrow

# 661
  • в 1001-та нощ
ааааа, ами разбрах, че правиш 100м спринт, 100м назад и 5 мин почивка - затова много се чудих в началото и бяха всичките почесвания и разпити  Joy hahaha

# 662
ааааа, ами разбрах, че правиш 100м спринт, 100м назад и 5 мин почивка - затова много се чудих в началото и бяха всичките почесвания и разпити  Joy hahaha
ДА:) Simple Smile Simple Smile..100 НАПРЕД,100 НАЗАД..ама на макс-1 км и после почивам за 5 мин
..разбрахме ли се:)
Изчезвам..хубав ден на всички:)

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 13:25 от theblackarrow

# 663
  • в 1001-та нощ
 Peace и от мен весели празници и да си починете добре и да се натренирате въодушевяващо  Peace

# 664
Peace и от мен весели празници и да си починете добре и да се натренирате въодушевяващо  Peace
Благодаря!
Някои работим и тренираме:) Simple Smile

# 665
Добро утро! Тази сутрин 9км бягане покрай морето, после, качване на стълби- 5х4 етажа Simple Smile Довечера- тренировка в нова зала Simple Smile
Аз не ви казах, но от месец ходя да бягам 1 път седмично, значи имам 10 тренировки седмично- 5 кардио, 5 силови, юхууу

# 666
Modifite , аз с моята пътека и разходки направо да ходя да се скрия някъде... Blush   Как ги разпределяш тези 10 тренировки в седмицата?  Нали трябва и да се почива някой ден, така пише по дебелите книги...мускулите имали нужда от релакс.. newsm78  Страхотно обаче звучи, браво, това ме накара много да се замсиля   върху моята спортна ангажираност, още повече,че разполагам с всичките си 24  часа ...засрамих се.... Blush

# 667
Абе да бе Simple Smile почивка, прадедите ни, като са бродили поцял ден, за лов и оцеляване бягали са скачали са, носили са камъни, бла, бла... дали са ги разпределяли в седмицата, днес 1 час ще гоня и ще убивам един мамут, утре 1 час ще мигрирам, вдругиден 1 час ще се възпоизвеждам...  Laughing
Човешкото тяло е създадено да се движи постоянно, само като спя не мърдам Simple Smile  Тренирам 6 дена- 4 двуразово, 1 ден само кардио, 1 ден само силово. Оделно вървя пеш- 1-2 часа. Сега ще ме питаш за секса, него имам ли време да го правя? Имам, да, понякога и там имам мускулни трески, забавно е Simple Smile гледам поне 2 пъти с партньор, а другите соло, не ги броя... ех днес как ми е лигаво... ай, хубав ден !

# 668
Сега-крака/гига серия/5 упражнения.На почивката м/у сериите- скачане на въже.
Кардио-20 мин кростренажор

Пинки-вярно е ,че трябва да има почивка ,за мускулна група около 72 часа.Но все пак вие не търсите толкова мускулна маса
За кардио няма голямо значение.Въпреки ,че след време тялото ще свикне.Затова е хубаво поне да се сменя кардио натоварването.На  Моди явно днес и е ден:) Simple Smile..да не е толкова стриктна:)

# 669
Днес-гърди/гигантски серии/-7 упражнения,4 серии,10 повторения.+корем.Нямаше нужда от кардио.

# 670
Хей много се посмях.. Прави сте, номера е да се мърда постоянно... Hug   Моди , за секса нямаше да питам.. Joy   Аз днес бях на пътеката, сега отивам навън да потичкам ..времето е хладно, точно става за Нестоене в къщи.... :lol  За вечеря ще измисля някое специално занимание... Wink

# 671
Аз имам един такъв въпрос-кога се преминава на отделни силови тренировки на една група.,т.е. -един ден гърди един ден ръце,един ден крака и т.н.?? Rolling Eyes newsm78 Thinking
От февруари тренирам почти през ден цяло тяло,като редувам с кардио.Дали ми е време да тренирам по отделно?
Хора нали стойката се променя с тренировките ,не си внушавам?!!!Че и походката!!

# 672
Аз имам един такъв въпрос-кога се преминава на отделни силови тренировки на една група.,т.е. -един ден гърди един ден ръце,един ден крака и т.н.?? Rolling Eyes newsm78 Thinking
От февруари тренирам почти през ден цяло тяло,като редувам с кардио.Дали ми е време да тренирам по отделно?
Хора нали стойката се променя с тренировките ,не си внушавам?!!!Че и походката!!
Променя се,да!
Колко дни в седмицата тренираш.Или мислиш да тренираш.От това се определя сплита.Може в един ден да тренираш и две мускулни групи.

# 673
За мен, освен ако не си много слаба,няма смисъл по 1 група на ден- това са силови тренировки, за жените давам минимум половин тяло- дали ще бъде задна/ предна половина или от кръста нагоре или надолу според ситуацията

# 674
Не,не съм много слаба.Старая се да са 5-6 дена в седмицата.Но тъй като понякога се чувствам изтощена след такъв вид тренировки -цяло тяло,кардио,цяло тяло, кардио ,като след силовите някой път завършвам и с кардио...в смисъл че нали човек тряба да се чувства тонизиран,енергизиран,а не изтощен Rolling Eyes..понякой път съм като разбита направо.... затова се чудех в какъв ритъм да продължа...за да е по приятно.

Общи условия

Активация на акаунт