Как тренирах - 14

• 29 639
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Може ли линк на блога на Modifite?

# 691
  • в 1001-та нощ
http://www.onlinefitnes.com/

wow wow wow

Hug а някакви добавки вземаш ли  newsm78
Aз вземам....ама ти знаеш:)

Mr. Green

# 692
По повод телата и как искам да ми изглежда тялото, аз си харесвам моето, сега съм се захвалана с качване на активно тегло 3 килца и съвсем ще съм ок. Ето и резултатите:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222984_1984752624 … 903_3137753_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185993_1852658802 … 958_5719870_n.jpg 

Modifite,
колко време са ти тренировките с толкова много упражнения и по колко повторения правиш?  Shocked

П.С. не тренирам втора седмица  Sad и се чувствам като парцал... надявам се другата седмица да влезна в ритъм.  Praynig

# 693
  • в 1001-та нощ
браво, браво  Hug  bouquet чудесни резултати  Hug Heart Eyes

# 694
По повод телата и как искам да ми изглежда тялото, аз си харесвам моето, сега съм се захвалана с качване на активно тегло 3 килца и съвсем ще съм ок. Ето и резултатите:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222984_1984752624 … 903_3137753_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185993_1852658802 … 958_5719870_n.jpg 

Modifite,
колко време са ти тренировките с толкова много упражнения и по колко повторения правиш?  Shocked

П.С. не тренирам втора седмица  Sad и се чувствам като парцал... надявам се другата седмица да влезна в ритъм.  Praynig

Корема особено е страшен!  newsm74
Ако имаш снимка на крака, може ли да ги видим, че ми е мания?  Embarassed
А по темата - как ще ми препоъчате (начинаеща съм) да правя лег-пресата за стягане и изчистване на краката, без да растат, че са си големи и без това?  Mr. Green

# 695
  • в 1001-та нощ
срещала съм противоположни мнения  newsm78 когато правих по 3 серии с 12 повторения с 40 кг имах мощни крака, като правя с прекалено малка тежест - няма ефект

при мен за сега се очертава по-добре - да ползвам тежест, с която да правя серии от 25-30 повторения, за всеки тази тежест е различна  newsm78

до колкото си спомням и Modifite е в такава схема newsm78

много "ако" и "дали" има и много индивидуални особености, които решават "златната среда" по пътя към желания резултат

между другото - от както си промених схемата - от 51 кг съм 49.5 и всеки ден свалям по 200-300 г, предполагам, че с по-дългите ми тренировки преди (анаеробна + 1 час монотонно кардио) - организмът е изпадал в стрес и е отделял кортизол, който работи в полза запасяване с масти  newsm78 сега мисля, че именно те се чистят; освен това - вероятно организмът ми е бил привикнал към монотонното кардио

новата схема ми е идеална и като разпределние на времето и като усещане  Peace

но експериментирам още  Hug

# 696
крака - не съм снимала, на мен също са ми мания, ще снимам тези дни и ще постна  Peace
За тренирвки на краката - аз лично тренирам - малко повторения с големи тежести и краката са ми супер оформени, без излишен "растеж" - така че за мен съм видяла, че това работи. Преди това 2 години "блъсках" по уредите по различни схеми и нямаше такъв резултат.

# 697
Пия само L- carnitine. преди кардио- 4 пъти седмично Simple Smile нямам нужда от друго за сега, пробвам по някой друг фат бърнър отвреме на време.
Тренирам двуразово, често го споменавам това, кардиото ми е 45 мин, там правя и корема. Силовата ми тренировка ми е за 50мин най- много, но аз тренирам без никаква почивка, чувствам се отлично.
Stra4iatela, за мен бицепса ти не е особено добре оформен, НО ти казваш че се харесваш, това е най- важното, аз например харесвам по- топчести бицепси и рамене за жена, не казвам по- големи, а просто по- заоблени и малко по сепарирани  Peace не се сърди, мое мнение, а коремчето ти е просто плоско, т.е нямаш подкожни мазнини...

# 698
  • в 1001-та нощ
ееее, щом на теб ти стига само карнитин  #Crazy аз къде се бурам  Shocked

аз така или иначе взех комплекс аминикиселини - за цялостна кондиция и другото е за ставите  newsm78 няма да са ми излишни в никакъв случай  newsm78

Stra4iatela - ти имаше някакъв конкретен хранителен режим  newsm78 или бъркам  newsm78

# 699
Ако не се лъжа, тя е на ВМ/ НВД, високо мазнинен, ниско- въглехидратен, а тренировките и са по методиките на Спайдърите- до 5 повт с големи тежести, незнам дали са максимални Simple Smile Поредното доказателство че не на всеки би му действала добре една и съща програма, нали и аз се пробвах- 40 дена така, качвам мускули яко- аз съм си мезоморф, а тя ми се вижда, че е ектоморф

# 700
Moди,някакви протеини,амино не пиеш ли?Wink

Алена,трябвало е да вземеш  BCAA...но ..няма значение вече:) Simple Smile

Страчи..снимките са стари:) Simple Smile Simple Smile

# 701
  • в 1001-та нощ
това ще е следващ етап  Peace има време  Peace (един пои една, моля  Mr. Green)

сега трябва да направя 1 курс с ензими  Peace и после  Peace

Stra4iatela - нещо пиеш ли?

# 702
Какво пия-протеин/суроватъчен/Optimum Nutrition/ амино/Optimum Nutrition/.ДХЕА.рибено масло.зелен чай.карнитин/не винаги/.витамини/Olimp vita-min mega caps/.BSN:NO-Xplode..това е основното:) Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 22:55 от theblackarrow

# 703
  • в 1001-та нощ
да  Mr. Green и ядеш вафли от 5 лв  Joy hahaha

и аз започнах комплекс омеги  Hug

# 704
да  Mr. Green и ядеш вафли от 5 лв  Joy hahaha

и аз започнах комплекс омеги  Hug
.....ама протеинови..и бяха подарък:)

Общи условия

Активация на акаунт