Farmville - 37

• 32 537
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Стрелям без предупреждение. #2gunfire И естествено, че след като си го инсталирам ще попадна в 'черния списък'. Затова не съм се мъчил да го инсталирам, а търся друг начин. А и след като си в този списък не означава, че го ползваш в момента.
Именно защото осъзнавам, че това е игра не харесвам съседи, които използват нещо автоматично за да взимат подаръците на други съседи, които не го ползват. А това, че аз не ги харесвам не означава да се забрани използването му. Все пак сме демокрация и всеки си прави каквото иска. Peace

Няма нужда да инсталираш нищо, и даже да ставаш потребител на ГЮ, тук можеш да видиш всички приятели, които го използват - http://www.facebook.com/social_graph.php?node_id=222868257269&am … mutual&ref=mf

А ако си имал добавен ГЮ като приложение, не забравяй да го блокираш, след като се отпишеш от него, иначе гадовете упорито те оставят в списъка.

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 13:58 от Jarrita

# 196

Candy Cane (това е предстоящо за Коледа)

Това няма да е за Коледа- вервай ми. Peace
Candy cane се появи в xml-а. По всичко личи че ще струва 25 кеша. Някои веча са я мастерирали безплатно с бота други с Чарли:
Естествено че след като знам параметрите се е появило там. Иначе откъде да знам кое, какво, къде и защо.

Не казвам, че не знаеш, а допълвам как може да се мастерира предварително Wink

# 197
  • not found
Какви съседи имате , като чета , лошо ми става и моите уж са от тук , но само при 2 ми се получава да не мога да взема нищо от стената за секунди , даже като дирих телета да си конвертирам се случи едното да ме чака един час на стената  Mr. Green Не знам , аз за съседите ми само хубави думи мога да кажа  Heart Eyes

Биалк , можеш ли да ми помогнеш с бота , че хич не ми се получава този път , а толкова неща си харесах  Peace ще ти пишА ЛС

# 198

Биалк , можеш ли да ми помогнеш с бота , че хич не ми се получава този път , а толкова неща си харесах  Peace ще ти пишА ЛС
И аз писах на Биалк, ама не ми отговори....  Sad

# 199
Не казвам, че не знаеш, а допълвам как може да се мастерира предварително Wink
Ах, ах, ах. А идеята на кампанията е благотворителна

Засрами се. Заради теб няма да се съберат пари за тези болници. Peace

# 200
  • not found

И аз писах на Биалк, ама не ми отговори....  Sad

При мен е проблем , че нямам подобен файл на който да махна черичката  Rolling Eyes и не знам , всъщност имам такъв файл , но той е за четене не е ехе или там какъвто трябва да е  Outta Joint

# 201

Е, вече дарих за училището в Хаити Simple Smile Сега само показвам за тези, които нямат нужния кеш, но колекционират табелите. Ето как става с бота:

3000 мастери пойнтс за табела. Или 1500 беритби през настоящия уикенд. Реколтата няма бушели.

# 202

Е, вече дарих за училището в Хаити Simple Smile Сега само показвам за тези, които нямат нужния кеш, но колекционират табелите. Ето как става с бота:

3000 мастери пойнтс за табела. Или 1500 беритби през настоящия уикенд. Реколтата няма бушели.
Аз дори нямам Time zone....  Mr. Green

# 203

Биалк , можеш ли да ми помогнеш с бота , че хич не ми се получава този път , а толкова неща си харесах  Peace ще ти пишА ЛС
И аз писах на Биалк, ама не ми отговори....  Sad

При мен е проблем , че нямам подобен файл на който да махна черичката  Rolling Eyes и не знам , всъщност имам такъв файл , но той е за четене не е ехе или там какъвто трябва да е  Outta Joint

Инсталирайте версията с плъгините. Оставете в папка Plugins само тези плъгини, които са ви нужни / + задължителните help и settings/. Преименувайте въпросния файл, създайте пряк път до farmvillebot_lite.exe /C:\FarmVilleBot_2.1\farmvillebot_lite.exe/ и стартирайте бота с тази препратка.

ПС - ако пак не тръгва дръпнете и заменете в директорията на бота  - farmvillebot_lite v1.0.1.17 24 Nov 2010 (Fixed login error)

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 14:19 от bialk

# 204

Стрелям без предупреждение. #2gunfire И естествено, че след като си го инсталирам ще попадна в 'черния списък'. Затова не съм се мъчил да го инсталирам, а търся друг начин. А и след като си в този списък не означава, че го ползваш в момента.
Именно защото осъзнавам, че това е игра не харесвам съседи, които използват нещо автоматично за да взимат подаръците на други съседи, които не го ползват. А това, че аз не ги харесвам не означава да се забрани използването му. Все пак сме демокрация и всеки си прави каквото иска. Peace

Няма нужда да инсталираш нищо, и даже да ставаш потребител на ГЮ, тук можеш да видиш всички приятели, които го използват - http://www.facebook.com/social_graph.php?node_id=222868257269&am … mutual&ref=mf

А ако си имал добавен ГЮ като приложение, не забравяй да го блокираш, след като се отпишеш от него, иначе гадовете упорито те оставят в списъка.

Като отворих списъка се оказа, че май само аз не го използвам.........  tooth

# 205
Това вече сте го дискутирали, ама все пак...не става ли да се направи една тема, за тези, които искат да имат интересни ферми и използват бота, за да спечелят кеш? Щото всяко 3-то мнение тук е от рода на: Какво да направя, за да спечеля КЕШ, или пък Не ми отваря бота и т.н.И след това тук започват едни скандали кой какво използвал....хаха, ами че то това и да имаш фалшиви ферми, в които да трупаш кеш и да си пращаш подаръци също не е по правилата на играта.  Peace

# 206
  • София

Доколкото знам, себе си не можеш да видиш, само приятелите си  Simple Smile

Не забравяйте, че ГЮ е най-малкото зло на фона на различните ботове (за които даже няма начин да разберем кой ги използва), а и много хора са попаднали там случайно и не го използват. Ако решите да разкарате хората, които са в списъка, би било хубаво първо да им пишете, те може и да не знаят, че са там.

# 207
Това е списък на хората, които по някаква причина са го използвали. По едно време беше модерно да си искаш подаръци с него и ако някой съсед е решил да се прави на добър и е помогнал и той влиза в този списък на ползващите приложението. И приложението имаше достъп до профила ти без да си му разрешил това. Каква друга съдба можеше да има това приложение освен блокаж. Стрелба без предупреждение.  #2gunfire

# 208
Или пък направо забранете да се пише за бота. Това е страшна напаст, нечувано зло, кошмар за честните играчи...

Защо ли забравяме, че това е само една игра Rolling Eyes Както всеки избира приятелите и съседите си, така и сам определя начина си на игра.  

# 209
Искам ефективни присъди за всички ползващи Бот...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт