Farmville - 37

• 32 528
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Супер е, само тази оранжева настилка много ме дразни  Rolling Eyes И успя да си пратиш неща на твоята ферма, така ли? Добре де, защо при мен не се получава?  Confused Ти с кой браузър си?

# 181
  • София
що да завиждаме, всеки може да играе с бот, ама по трудния начин малцина го правят Peace. Аз се дразня само като се обира от стената с бот, такива неща, които ощетяват другите играчи. Иначе ми е все едно, ако ще 1000 ферми да имате с по 5 млн. кеша вътре
Абсолютно вярно. Плюли сме бота ви- дръшки. Ползвайте си го на воля. Виж ако мога да разбера кой ползва туулбара за обиране на подаръци.... веднага му удрям хиксчето без да се замислям.След като се прави на тарикат и обира автоматично подаръците за сметка на моите съседи.Но.... няма начин. Освен ако не се похвали че го ползва. Peace

Каква заблуда, този туул бар събира с бързината на охлюв, всеки който седи на стената е 100 пъти по-бърз от него.

# 182
  • Lost in a fairytale ...

Не зная кой с какво обира, но за 15 секунди да свършват всички нещица от стената ...  ooooh! Много ме е яд на това, честно.

Я кажете за бота за кеш, или каквото е там ...   Flutter

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 12:31 от LilMissSunshine

# 183
Моя позната има желание да играе но и липсват съседи, ако има сред вас търсещи нови съседи за играта, моле добавете я. Hug
natalia_koleva@hotmail.com

# 184
  • UK
Алфа бета, не е точно така, понеже, ако е един човек с ГЮ, разбирам да е като охлюв, ама като са двеста, все някой се пада в точния момент да вземе нещо под носа ти.

А на миналата страница имаше много смешен коментар - не сме можели да го ползваме, че и пита не е ли така, ми не е, що да не можем, с какво твоя компютър е по различен от моя, да сваля програмата, твоята клавиатура е по различна от моята - да напиша каквото е нужно, моята мишка - по различна от твоята, да кликна на "старт", примерно, не знам как изглежда, може да е "ок"? Разликата е другаде, и не в твоя полза, от мен да знаеш. ВСЕКИ може да ползва бота, не изисква нищо повече от една единствена, самотна и нещастна мозъчна клетка в главата ти. Другото е малко по трудно.

# 185
що да завиждаме, всеки може да играе с бот, ама по трудния начин малцина го правят Peace. Аз се дразня само като се обира от стената с бот, такива неща, които ощетяват другите играчи. Иначе ми е все едно, ако ще 1000 ферми да имате с по 5 млн. кеша вътре
Абсолютно вярно. Плюли сме бота ви- дръшки. Ползвайте си го на воля. Виж ако мога да разбера кой ползва туулбара за обиране на подаръци.... веднага му удрям хиксчето без да се замислям.След като се прави на тарикат и обира автоматично подаръците за сметка на моите съседи.Но.... няма начин. Освен ако не се похвали че го ползва. Peace

Каква заблуда, този туул бар събира с бързината на охлюв, всеки който седи на стената е 100 пъти по-бърз от него.
Заблуда- не заблуда това е положението. Както вие имате право да ползвате туулбара така и аз имам право да не харесвам такива съседи. Аз не прецаквам своите съседи така не искам и те да ме прецакват. Все пак това са социални игри и без съседи си загубен.  Иначе ставам самотен вълк и си правя 100 фалшиви ферми и си пращам сам на себе си подаръци.

# 186
Абе да не са го блокирали това пращане, защо не мога да си пратя нищо?  Confused

# 187
rostan, инсталирай ВРЕМЕННО тулбара на Gamers Unite и гсре вдясно на черната лента натисни friends. Ще видиш всички сладури.....хи хи хи....
В момента подписа 'смъртната присъда' на няколко човека. Peace
Много ми е интересно дали ще уведомиш "прегрешилите" и ако си вече член на тази глупа и от там ги видя, нали се сещаш че и те те виждат по същия начин.
Никой не осъзнава че това е игра. А за противниците на ГЮ да кажа, че искам или не приемам всяко искане за помощ автоматично. Не е вярно че той събира бавно просто рефрешва на 1 мин информацията, имам публикации които няма начин да се вземат и на секунди опитвам ръчно но казва вече сте си взели "своето".

# 188
Супер е, само тази оранжева настилка много ме дразни  Rolling Eyes И успя да си пратиш неща на твоята ферма, така ли? Добре де, защо при мен не се получава?  Confused Ти с кой браузър си?

Браузера няма никакво значение, играта е флаш. Създаваш нов профил с нова ферма, стартираш бота, заработваш 100 кеша за стоте нива + 5 начални кеша + 3 стимул + 10 тулбар. Добавяш се като приятел и съсед с основната ферма, отиваш в маркета на "спомагателната" ферма харесваш си нещо и си го пращаш със SEND.

# 189
Чудя се няма ли начин да се садят тези минали семена  Thinking

# 190
Супер е, само тази оранжева настилка много ме дразни  Rolling Eyes И успя да си пратиш неща на твоята ферма, така ли? Добре де, защо при мен не се получава?  Confused Ти с кой браузър си?

Браузера няма никакво значение, играта е флаш. Създаваш нов профил с нова ферма, стартираш бота, заработваш 100 кеша за стоте нива + 5 начални кеша + 3 стимул + 10 тулбар. Добавяш се като приятел и съсед с основната ферма, отиваш в маркета на "спомагателната" ферма харесваш си нещо и си го пращаш със SEND.

Знам, знам, не ми е за 1ви път.. Но вчера си направих помощна ферма и не ми даде да си пратя нищо  Wink
Благодаря все пак за разясненията  Simple Smile

А за браузъра... Не знам, но на моя профил през Хрома ми зарежда новия маркет, през Мозила - стария. Затова си помислих дали няма нещо общо и с пращането на подаръци. Също така от помощния профил, от стария маркет не можеше да се пращат памуковото и сладоледеното дърво, а от новия маркет - могат да се пращат. Въпреки това, обаче, от никъде не ми даде да си ги изпратя  newsm78

# 191
Много ми е интересно дали ще уведомиш "прегрешилите" и ако си вече член на тази глупа и от там ги видя, нали се сещаш че и те те виждат по същия начин.
Никой не осъзнава че това е игра. А за противниците на ГЮ да кажа, че искам или не приемам всяко искане за помощ автоматично. Не е вярно че той събира бавно просто рефрешва на 1 мин информацията, имам публикации които няма начин да се вземат и на секунди опитвам ръчно но казва вече сте си взели "своето".
Стрелям без предупреждение. #2gunfire И естествено, че след като си го инсталирам ще попадна в 'черния списък'. Затова не съм се мъчил да го инсталирам, а търся друг начин. А и след като си в този списък не означава, че го ползваш в момента.
Именно защото осъзнавам, че това е игра не харесвам съседи, които използват нещо автоматично за да взимат подаръците на други съседи, които не го ползват. А това, че аз не ги харесвам не означава да се забрани използването му. Все пак сме демокрация и всеки си прави каквото иска. Peace

# 192

Candy Cane (това е предстоящо за Коледа)

Това няма да е за Коледа- вервай ми. Peace

Candy cane се появи в xml-а. По всичко личи че ще струва 25 кеша. Някои веча са я мастерирали безплатно с бота други с Чарли:

Цитат
1.Load farm.
2.Make sure to have a plots ready to plant.
3.Now select seeder/combine and select strawberries(cheapest) from the market.
4.Start charles and Breakpoints ON.
5.Plant using seeder/combine on those plots.Charles pops up.
6.EDIT REQUEST ->amf->Now change the string -> strawberry to string -> candycane -->Click EXECUTE.
7.EDIT RESPONSE ->Click EXECUTE.Breakpoints off.
8.You can keep on repeating the steps .But you will see the changes only AFTER REFRESH.

@ farmville Elite

# 193

Знам, знам, не ми е за 1ви път.. Но вчера си направих помощна ферма и не ми даде да си пратя нищо  Wink
Благодаря все пак за разясненията  Simple Smile

А за браузъра... Не знам, но на моя профил през Хрома ми зарежда новия маркет, през Мозила - стария. Затова си помислих дали няма нещо общо и с пращането на подаръци. Също така от помощния профил, от стария маркет не можеше да се пращат памуковото и сладоледеното дърво, а от новия маркет - могат да се пращат. Въпреки това, обаче, от никъде не ми даде да си ги изпратя  newsm78

Ако в новата ферма не си добавила поне един съсед вероятно ще липсва опцията SEND. Ако единият браузер ти е с ъпдейтнат Adobe flash player, а другия - не... пак е проблем.

# 194

Candy Cane (това е предстоящо за Коледа)

Това няма да е за Коледа- вервай ми. Peace
Candy cane се появи в xml-а. По всичко личи че ще струва 25 кеша. Някои веча са я мастерирали безплатно с бота други с Чарли:
Естествено че след като знам параметрите се е появило там. Иначе откъде да знам кое, какво, къде и защо.

Общи условия

Активация на акаунт