Farmville - 37

• 32 516
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Направи х нова ферма, но не ми дава да си пра6там ни6то с кеша, при вас така ли е?

# 166
Момичета изчезна ми къщата за хелоуин,просто я няма Sad.Какво трябва да направя? Thinking

# 167
Плюете ,защото не можете да го ползвате

# 168
  • София
Момичета изчезна ми къщата за хелоуин,просто я няма Sad.Какво трябва да направя? Thinking

Ако не ти се появи до ден-два, пиши на Съпорта.

От всичките писания за всичките 37 теми за FarmVille, това е най-повърхностното изказване  Tired!

# 169

Ако не ти се появи до ден-два, пиши на Съпорта.

а не е ли вярно ?

пиши в онлайн чата ---http://zynga.custhelp.com/app/chat/chat_launch/p/425/c/28/pb/1

От всичките писания за всичките 37 теми за FarmVille, това е най-повърхностното изказване  Tired!

# 170

пиши в онлайн чата    http://zynga.custhelp.com/app/chat/chat_launch/p/425/c/28/pb/1

# 171
Взех табелата за Harvest Candle -даде ми я като завърших 19 ниво.

# 172

Hey Farmers! FarmVille is currently experiencing some loading issues. While we work on resolving these technical issues, we have disabled withering and puppy hunger! Thank you for your patience with us during this time.

нещо общо с това? newsm78

# 173
  • София
Взех табелата за Harvest Candle -даде ми я като завърших 19 ниво.

И аз, ура! Ако не беше тази тъпа рецепта вече щях да съм взела всички табелки за посеви. Вече ми писна от техните приумици, играта започва да заприличва на професия, цъкането отнема повече от един пълен работен ден - 4-5 часа приемане и изпращане на подаръци, 8-9 часа торене на съседите, ако ти остане време - следене на стената за разни джунджурийки (или обратното, ако следиш стената, не ти остава време за торене). Садене, строене, събиране без край - ако истинските фермери се занимаваха с такива глупости, щяха да умрат от глад. Честно казано, не ми е писнало, но съм адски ядосана #Cussing out

# 174
Да, да. И аз си го мислех. Играя вече от година и преди ми отнемаше по-малко време да вляза и да си оправя нещата... Сега май времето се е утроило направо...  Tired

winter princess По-назад описах моя случай, при мен също не може да се праща  Crossing Arms

# 175
rostan, инсталирай ВРЕМЕННО тулбара на Gamers Unite и гсре вдясно на черната лента натисни friends. Ще видиш всички сладури.....хи хи хи....
В момента подписа 'смъртната присъда' на няколко човека. Peace

# 176
Здравейте, много отчаяно ви моля да ми кажете как да получавам подаръците си по лесен начин. Направо ми идва да подлудея. дъщеря ми има ферма и на лентата горе  (до add farm coins & cash)  има бутонче "zinga" и ги отваря много лесно, а аз по стария начин. моля помогнетееееееееее .

# 177
http://farmvillebot.net/forum/viewtopic.php?t=3094  от тук си изтеглете наи-новата версия на бота защото другите не бачкат вече

благодаря при мен се получи от линк1   bouquet

# 178
Ауу бясна съм  #Cussing out Точно се зарадвах, че baby bourbon пуйката ми е готова да порасне и след като натиснах да се трансформира, стана обикновена кафява пуйка... Как ги измислят тези работи от Zynga  ooooh!

...eli... И при мен става по стария начин  Confused

# 179
Разширих плотовете до 3000 заради промоцията с мастерито този уикенд. Фермата ми едвам се зарежда, а мястото със суперплотовете не се изобразява /бялото петно вдясно на вилата/.

Най-новата версия на бота си бачка перфектно. CollectionExp също. За 5 минути във ферма менте заработих 118-те кеша, с които спретнах това кътче:

Общи условия

Активация на акаунт