ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 3

• 24 150
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ БЛИЗНАЧЕТА!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 616
Де сте бре хора? Явно тез почивни дни си казват думата и никой не се свърта на компа  newsm78
Аз днес бях на работа, че събота си ми е работен ден. Утре пак имам работа, стига толкова почивка.
Надявам се да сте здрави, а концертите да са минали добре и успешно.
Аз сега ставам от компа, че съм захванала една интересна книга да чета. Много обичам да чета книги и се радвам, че напоследък все по-честичко ми се удава тази възможност  Peace
Хубава вечер!

# 617
  • Пловдив
ИХУУУ ТУКА СЪМ  Hug Hug
Бях на балкан и карах ски изкефих се много ,че от 35 години това ми е втория път когато се качвам на ски  Hug Hug Така се накарах че сега имам мусколна треска на ръцете от влека  Crazy Crazy Mr. Green
снимките са лоши че беше мъгла и с телефона снимах ...ето ме  Hug Hug

# 618
Ехеее, Зиче супер си  Hug Де го намерихте тоз сняг  newsm78

На 3 март имах предложение да ходя с една група ученици на поход до връх Шипка, но студа и снега ме отказаха. Ох, хич ама хич не го обичам снега - освен ако съм си у нас и го гледам как се сипе тихо навън  Mr. Green

# 619
  • Пловдив
На Момчиловци го намерих снега така хубаво валеше и използвах намалението да покарам ски .... Hug Hug

# 620
Супер, щом ти доставя удоволствие да караш ски   Hug  Радвам се, че и сняг е имало и си покарала едно хубавичко  Peace

# 621
ЕХО ЗАПИС !И АЗ БЛИЗНАК!
Я ДА ВИ РАЗГЛЕДАМ ТЕМИЧКАТА!!Царят ли тук обич и разберателство?Приемате ли нови попълнения? Wink Laughing
Я ми кажете нещо -на мен ли така ми се струва или на жените зодия БЛИЗНАЦИ все има се раждат деца със зодийки от сорта-ВЕЗНИ ТЕЛЕЦ КОЗИ РОГ И ДЕВА ???ИМАМ НЯКАКИВИ ТАКИВА НАБЛЮДЕНИЯ......

# 622
Добре дошла БЛИЗНАЧЕ!
аааа моята Ирина е Близнак - пълно копие на майка си Grinning
За секунди си сменя физиономията.........Simple Smile
Майка ми вика, че гледала "много серт!"

# 623
Де сте бре хора? Явно тез почивни дни си казват думата и никой не се свърта на компа  newsm78
За мен не вАжи.... Mr. Green
Аз не се свъртам отдавна насам,щот готвехме лайф-концерт с нашите ученици.....
Тая вечер беше....Мина страхотно....Върнах се вече,ама не мога да си легна от превъзбуда(адреналин какво да се прави) и зат'ва вися в Нета... Mr. Green

Ето ЕДНА снимчици да не сте капО (засега) после повече.... Mr. Green...нЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ! Това на снимката е Калин Вельов(той беше на барабаните,но отделно е и наш "ученик"(слагам в скоби,щото Калин е невероятен музикант) по пеене,та затова се съгласи да си отдели от времето и да свири на лайфа
http://media.snimka.bg/8186/022627505.jpg?r=0

П.П. БЛИЗНАЧЕ,Добре си дошла! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 01:38 от TheNMaster

# 624
Мастерче  smile3501 Сигурна съм, че е било страхотно. Браво, дано повече хора да има като теб и твоите колеги, които да се занимават с децата. Още веднъж, поздравления за труда   bouquet

Близначе, добре дошла  Hug Hug Hug  Къде ако не сред други близнаци ще се чувстваме добре  Joy

А относто

Я ми кажете нещо -на мен ли така ми се струва или на жените зодия БЛИЗНАЦИ все има се раждат деца със зодийки от сорта-ВЕЗНИ ТЕЛЕЦ КОЗИ РОГ И ДЕВА ???ИМАМ НЯКАКИВИ ТАКИВА НАБЛЮДЕНИЯ......
И моята госпожица е Козирог  Peace Аз пък не се бях замисляла по този въпрос. Ама сега се сещам за една дружка, и тя е Близнаци, и нейното дете е Козирог  Mr. Green Хммм, незнам  newsm78  Може пък с разцъфването на дръвчетата и със събуждането на природата и нашите хормони да се събуждат и затова да има Козирочгета  Joy  Ама виж за другите ... незнам

# 625
Добро утро и от мен
Ние снощи бяхме на концерта на Мастерче
който иска може да разгледа снимките са във фейса
концерта беше страхотен,а тя е най-благото същество на тази земята
Относно зодиите на децата,моите са Рак и Риби

# 626
Мастерче  smile3501 smile3501 smile3501
 newsm51 smile3525 newsm20

# 627
  • Някъде в търсене ............
Добре дошла на БЛИЗНАЧЕ  Hug
още ме е яд, че не отидох на концерта, но бяхме на гости канени  и нямаше как .
Разгледах снимките, много сте хубави Heart Eyes

Зиче, браво на теб за ските, ще ти пращам дребната , тя е по този спорт, а съм по пясъка и морето Laughing

# 628
МИРО И ПОЛИ -рак и риби ли имаш?ти си от майските близнаци тогава които са с привкус на телец?познах ли?много ми е забавна тази тема със зодиите !!!!
МАСТЕРЧЕ каква музика свири?стана ми интересно!
Интересно ми е и друго!Каква според вас е най-интересната и подходяща професия за нас близначките?Аз още не съм намерила своята -мечта!

# 629
Близначе,да-рак и риби имам
и да,родена съм на 31.05-колко съм май и колко от юни и аз незная
ако е от значение и мъж ми е близнак и то юнски,но и неговите са рак и риби(хихи),нали той ги е праил

Общи условия

Активация на акаунт