Размяна на парфюми 35

• 55 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Алекса, пиши за него на sl, че може да не види обявата тук. Hug

# 511
Ама тя го има  Thinking,а и той не е бабешки, Laughing

# 512
Ама тя го има  Thinking,а и той не е бабешки, Laughing
Добре. Hug

# 513
# 514
Търся,приемам,приютявам всякакви количества Feminite du Bois Shiseido... отливки,ориг.бутилки,всичко може,може и в буркани Mr. Green Hug-намерен,но ако на някой му е омръзнал приемам още количества Mr. Green   bouquet на най-милата дама,която стопли сърцето ми Heart Eyes

Без тия  май ще мога,така че остават за размяна за нещо интересно Hug

Organza Indecence Givenchy-18/50мл
Voyage en Mediterranee Labdanum de Seville L`Occitane-отпада
Ambre Gris Pierre Balmain-ще отливам тия дни и ще видя какво ще остане
Elixir des Merveilles Hermes-посмъртно май не мога да преценя количеството,затова пращам снимка,но мисля че е около 25мл
Rousse Serge Lutens-отпада
Zen Concentrated Shiseido-45/50мл
Allure eau de parfum Chanel-28/100мл без капачка-разменен
Allure Sensuelle Chanel ЕДП-75/100мл-тестер с капачка
Armani Privé  Eclat de Jasmin
-36/50мл рефил

Л на Лолита намерена
Англомания-намерена

Продължавам да търся тези:

8 88 Comme des Garcons
Wonderwood Comme des Garcons
02 L`Air du Desert Marocain Tauer Perfumes
Armani Prive Cologne Spray Ambre Soie
Hinoki Comme des Garcons
и този бих обмислила
Зная,че вероятността на някой да му се дават е малка,но аз да си кажа Wink
Обмислям и други предложения Hug

Търся капачки на следните:Шанел 5 за 35 или 50мл,Кабошар 50мл,Наоми кембъл 50мл и 24 Фабур 100мл естествено ще компенсирам с нещо Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 12:15 от goddess

# 515
# 516
Tърся си gucci envy me,boss femme,eternity moment.

# 517
Предлагам Миднайт поизън на Доир,не мога да преценя точно колко е ,но мисля,че е  около 75-80мл от 100.Ще ви помоля да не ми предлагате отливки и да не ми искате фактури и т.н.Незнаех ,че сте толкова заядливи спрямо новите потребители.Парфюмите които предлагам за размяна са оригинални и ако някой се съмнява просто да не ми пише!!!

# 518
  • виртуално
sladka
ако пък някой ти пише - ти поне му отговори  Crossing Arms
едно "не, благодаря" върши работа  Peace

# 519
  • Варна
Фактури ли, за Бога, каква е тази нова тенденция, която ми е неизвестна?  Shocked
Аз кутиите веднага хвърлям, а кашони и фактури още по-веднага, обикновено разпечатвам в колата и изхвърлям всичко в най-близкия контейнер, за да не мъкна боклуци в къщи.
Предполагам от съображения за сигурност някои искат фактура, един вид гаранция, че парфюмът е оригинален. Само че това не е никаква гаранция според мен.

# 520
Предлагам Миднайт поизън на Доир,не мога да преценя точно колко е ,но мисля,че е  около 75-80мл от 100.Ще ви помоля да не ми предлагате отливки и да не ми искате фактури и т.н.Незнаех ,че сте толкова заядливи спрямо новите потребители.Парфюмите които предлагам за размяна са оригинални и ако някой се съмнява просто да не ми пише!!!
Сигурна съм че никой не се заяжда , просто не една от нас е била измамена от новорегистрирали се потребители и затова сигурно гледат така и на теб  Peace

# 521
Сигурна съм че никой не се заяжда , просто не една от нас е била измамена от новорегистрирали се потребители и затова сигурно гледат така и на теб  Peace

Да, най-вероятно е така, но наистина е неприятно и ...обидно  Cry
Може например да попиташ от къде е купуван даден парфюм  или нещо от този род, но чак пък фактури....
Аз като  получих фактура(касова бележка) миналата пролет за парфюм, който купих за подарък на брат ми, какво от това Rolling Eyes Чисто менте си излезе, само , че се набутах с близо 100 лв. Cry

# 522
  • Враца
E, не , тя се явява за пръв път, има около 5 публикации,
предлага Диор от 100 милилитра!!! , един от най-имитираните дизайнери,
(аз лично имам 2 ментета точно от този)
питам я човешки може ли да докаже произхода на парфюма,
тя ми се сопва , че мъжа и (който аз си нямам и идея кой е )
никога не бил си позволил да и подари менте,
фучи ми на лични, без да има грам причина за това,
и продължава и публично да се дуе!
Е, аз какво?
Нямам право да питам непознат потребител за произхода на парфюма,
защото ще ми се цупи и защото трябва да му вярвам на 100 процента ???
Всъщност пазя съобщенията и мога да докажа истинността им:

АЗ: От къде е взет този Диор ? Има ли си документ ?
Тя:Ot magazin vav varna,
originalen e !
АЗ:има ли фактура ?
ТЯ:Mислиш,че не е оригинален ли? За 130 лв според теб дали ще е менте?А и мъжът ми не би си позволил да ми подари ИМИТАЦИЯ за КОЛЕДА! Не те карам на сила да го вземаш!
АЗ:Защо се нервираш, питам има ли документ, нито познавам теб , нито мъжа ти, имаш няколко публикации , а и в нета е пълно с ментета!!
Попитах човешки, очаквах човешко отношение!
Успех в размените с това поведение!
ТЯ: казах ти ,че е оригинален,а ти продалжи .... ти данеби да пазиш касовите бележки на всичките ти парфюми?

Ако смятате , че съм виновна или груба, ще си посипя главата с пепел публично!!   ooooh! ooooh!

# 523
За мен е напълно нормално да се интересуваме от произхода на парфюма , да не казвам че и аз съм си купувала менте за 128 лева точно на Диор от един доста известен магазин на пъпа на Варна  Peace

# 524
От магазин scent e купен,имам и касова бележка  Peace  Защо се държите така нападателно,та вие не сте ли били нови потребители?Още не съм разменила нищо ,а така се зарадвах ,че има такава тема и вие вече ме отказахте да влизам тук.Бъдете живи и здрави.

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 14:51 от sladka359

Общи условия

Активация на акаунт