Пазарджик - 46

• 37 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Петя, дано се справите...

# 106
Петя, дано всичко приключи добре!
И аз отпадам за банкета Wink
Точно тогава ме няма в града. Да си изкарате страхотно ви желая! Heart Eyes

# 107
  • Buffyworld
Момичета, благодаря ви за съветите  Hug. Все още не съм се отказала напълно да я отуча от пръста. И мисля, че има напредък. Докато преди го смучеше постоянно, сега повечето време - само докато спи...

Дори не знаех , че е имало нещо организирано в Младежкия дом.  Sad  Ако съм знаела щях да отида със сигурност да си купя  нещо. Освен за помоща, много ми харесват такива ръчно изработени неща / като на великденския базар, например / .  Grinning

# 108
И АЗ ОТПАДАМ ЗА БАНКЕТА Sad

# 109
Ееее, какво стана сега Confused....
Силно се надявам и мен да ме не спре нещо Thinking

# 110
  • Пазарджик
За справяне-длъжни сме да се справим.Вчера конят е ритнал свекърва ми в коляното и кракът е лошо счупен,но от подковата се е и разцепил и е изгубила доста кръв докъто линейката стигне до село и я откара в болницата.Преляти са веднага 2 банки кръв,зашили са крака и е гипсиран до горе.Лошото е,че не е здравно осигурена и сега ще трябва да плащаме всичко-2 банки кръв+престоя в болницата и консумативите.И най вече от финансовата страна отпадам от банкета.

# 111
Ужас..... Sad

# 112
Петя, малкия дявол, важно е , че е жива и здрава, трудно ще ви е с паричките, но човек намира начин.
Желая ти занапред само хубави неща, че вие все по болници сте Hug

# 113
  • Пазарджик
Янче,благодаря! HugДай Боже,че вече не знам кой път да хвана.Трудно ще е наистина защото на село 4 човека карат на 2 пенсии по болест и пак всичко върху нас пада,но само да сме живи и здрави-пари се печелят.Хубаво поне,че свекървата е в Пловдив.Вярно,че и това са разходи ходене и връщане до там,но тука вече като влезем в болниците и викат VIP пациентите идват-навсякъде ни знаят.

# 114
  • Buffyworld
Пете, стискам ви палци бързо да се възстанови жената.  bouquet

# 115
Петя ,дано скоро да се оправи свекърва ти  Praynig
Съжалявам ,че пак са ти се струпали неприятности,важното е ,че все пак е добре Praynig

# 116
  • Nearby
Ванчо,  Hug

# 117
Ванчо, и от мен  Hug.

# 118
  • Пазарджик
Благодаря ви момичета! HugДнес ходихме да видим свекървата и е добре като изключим болките които са нормални.В сряда ще свалят гипса да махнат конците и после ще я гипсират отново.Ако всичко е наред към петък доктора каза,че ще я изпишат.Ще видя какво ще ни струва цялото това "удоволствие" и ако остане нещо и за нас като пари мога да намина за малко да се разсея.Говорихме с нея да я вземем малко при нас,но тя милата не иска за да не ни притесняваля допълнително.

# 119
  • Между два свята...
Кой организира банкета? Hug

Общи условия

Активация на акаунт