Пазарджик - 46

• 36 754
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Мама Барба има три хотела един до друг на пешеходната зона - Йорданиел, (с/у Бингото) , Хотел Примавера (до Бингото) и третия е, малко по надолу в  бизнесцентъра на Иван Вазов (там дето продават полските сутиени)  - незнам цени, но когато научиш, ще съм ти задължена ако споделиш ...

Предполагам че в хотел ХЕБЪР (с/у Космополитан, така ли се казваше), ще е най скъпо

# 646
Примаверата над пицарията при ....оф, блокирах....ПМ маркета - на пъпа на града е и той, и е с много ниски цени.

# 647
значи аз говоря за ПРИМАВЕРА ДВЕ  Mr. Green  така им пише и на табелата даже  Mr. Green

# 648
Мамчета ,много лошо време се падна за Базара Sad ТЪкмо се чудех в кой от двата дни да ви посетя ,а то все студ го дават Rolling EyesДано да изгрее поне малко слънчице Praynig
За хотелите аз искам да добавя и Акрополис ,на Запад се намира ,добри цени и отлично качество  Naughty

# 649
хотел Астория - близо до центъра, също направиха и хотелче в началото по ул "Пловдивска" след кръговото на 100метра е една лилава сграда на ъгъла.
Около 40-50 лв е стаята

# 650
  bouquet Благодаря!   bouquet

# 651
ХАЙДЕЕЕЕ НА БАЗААААР  newsm68 newsm68 newsm68

Времето и то е с нас  newsm44

# 652
Момичета базара върви с пълна сила..Продава се от всичко по много  Grinning
Въпреки вятъра има доста хора, които се спират и купуват....дано само не завали..
Ето малко снимки:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150161639198610&set … type=1&ref=nf

# 653
# 654
Чести празник на всички именници!

Момичета от коя марка хлебопекарна сте доволни и по какви критерии я избирате?

# 655
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЦВЕТЕНЦА ДНЕС! Да са живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

(Тед, аз имам мулинекс, ама вече е стар модел , пък и едната перка явно съм я изхвърлила заедно с някой хляб, та сега трябва да си поръчвам нова Mr. Green. Има едни с отделения са  подреждане на кифлички вътре, много ми харесват, пак са мулинекс, ама кой модел, не знам)

# 656
  • Пазарджик
Честит имен ден и от мен на всички именници!
Бъдете живи и здрави,много щастливи и винаги усмихнати!

Сега да ви попитам къде мога да си поръчам пита за кръщенето на малкия?

# 657
Мечка Малинарка, би ли дала фото
Патето Яки, пити поръчвам на Пловдивска на ъгъла при училище "д-р Петър Берон"

# 658
Тед, ми нямам снимка на тази с рафтовете. На свеки е такава. Моята е по-стар модел

# 659
Няма нищо, аз видях една на мулинекс в брошурите по пощите, където ги пускат на технаполис мисля че беше Peace

Общи условия

Активация на акаунт