Пазарджик - 46

• 36 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Тед, моята едната е МУЛИНЕКС, другата беше неква Немска..НО Мулинекса е по хубав - квато и да вземеш, по-добре втора употреба Мулинекс, отколкото която и да е друга нОВА  Peace Grinning

# 661
  • Пазарджик
ted,благодаря!Горе-долу колко дни по-рано искат поръчката? Hug

# 662
Тед, и нашата  е Мулинекс! Не съм опитвала хляб от друга хлебопекарна, но изпеченото в нашата определено се харесва на всички! Макс е 1 кг! Тази, за която Нинка ти говори сигурно е тази с приставките за багети!

Патето Яки, мисля, че един ден преди събитието е достатъчно да дадеш заявка да питката!

# 663
Благодаря на всички! Май ще се спра на Мулинекс и аз newsm78
Патето Яки ден- два преди събитието Peace

# 664
Цитат
Тази, за която Нинка ти говори сигурно е тази с приставките за багети!
Тъй де, аз кифли виках Mr. Green Joy

# 665
ето и снимките от базара http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.1753414875388.2078473.1239408418 съжалявам че се забавих и момичета отбележете се -нямам време  Embarassed

# 666
Приятелите винаги остават

Димитър Ценов

Приятелите със черти познати
не носят на ревера си емблема.
Откриваме ги само по душата,
опора щом ни дават без да вземат.

За себе си мълчат, но ни изслушват,
разделят наш'те грижи, свойте ризи.
Приятелството не е бар задушен,
във който хора влизат и излизат.

Приятелите ни без думи казват
и всички провинения прощават.
Отиват си любови и омрази,
приятелите винаги остават.

Те не ценят по титли и услуги,
а внасят ред в душите ни човешки.
Останалите са в графа „и други”
като допуснати печатни грешки.

...днес вали,имам миг свободен и ми е едно таквоз лирично,сигурно това е моят начин да ви кажа здрасти и поздравление за успешния Базар!  Two Hearts

# 667
Поздравявам ви за базара  Hug
По центъра става много хубаво, само тези дупки и шумове ме изнервят безкрайно. Да свършва по-бързо.

# 668
  • Buffyworld
Вижте какво намерих. За  мен поне е ново, не знаех, че има промяна в Имунизационния календар.  

http://www.-spam013-/article/229-%D0%92%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE% … D0%94%D0%90%D0%A0

# 669
Линкът ти е грешен Rolling Eyes

# 670
  • Buffyworld
Нинка, не е  грешен. Не знам защо не се отваря. Пратих го на една приятелка на скайпа и там се отваря без проблем.  Става въпрос за ваксина, която се слага на бебетата родени през 2010 и включва  и имунизация за менинигит. За децата родени преди 2010 година ваксината е препоръчителна и се заплаща.  Това е нова ваксина, като в предишни години не са се ваксинирали и против менингит. В общи линии това е инфото от линка, дето не знам защо не се отваря тук . newsm78

# 671
грешен е, защото след www имаш три тирета LaughingЯвно бг мамата го реже.

Infanrix съдържа като помощни вещества: алуминиев хидроксид, 2-феноксиетанол, натриев хлорид, полисорбат 80 и вода за инжекции.Infanrix принадлежи към групата на комбинираните ваксини срещу дифтерия, тетанус и коклюш (безклетьчна).

Махнаха живака, братяяяяя, сложиха ни алуминия. Който му се занимава, да си търси какво значи адсорбиран. Sick Sick Sick
Феноксиетанолът го ползваме за отрова за мишки впрочем...Няма да продължавам с анализа на тази литературна творба, ама Бъфи ме "чопна" Laughing
Много ми е интересно що ще заменя пентаксима? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Щото народът сигурно полудя да съобщава реакции, знам ли.... Thinking

http://parvomai.net/index.php?module=news&action=details&id=78009 Ето линк като на Бъфи. Впрочем любимият форумен д-р Марио Янакиев разбира от ваксини не повече от хомеопатия и е известен ваксидилър с немалко лоби Mr. Green

# 672
....а сега поглеждайки НОВИЯТ задължителен имунизационен календар виждам че е добавена  " Конюгирана пневмококова ваксина SYNFLORIX" и тази новата...се бие ЗАЕДНО В ЕДИН ДЕН с Пентаксима (или както се предполага, че ще го заменят с Инфанррикс) ...което за мен е безбожна безотговорност...

Сега ако имах новородено бебче...щях от много от ваксините да се откажа...но факт, че някои щях да ги бия на детето си...

п.с.
Новият Имунизационен календар

# 673
Аз може би щях да сложа само полио, но с мнооооого забележки Sad И не сто дози, а само две.

# 674
  • Buffyworld
Хайде, дойде Великден !!!  Heart Eyes

Честит празник на всички и да не мислим за болести !!!   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт