Пазарджик - 46

• 36 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 690

п.с. освен в ПРОЛЕТ, в друга Детска градина има ли Варицела? - в момента?

Не знам за детски градини, но в МГ има доста случаи и при тва на дванадесетокласници.

# 691
Пак мач..... Rolling Eyes
Поне е Ман.Юн.,че ми е любим отбор  Wink

Момичета нещо да ви питам,взимали ли сте куклата на Мики Маус?Малката е голяма фенка на ММ,пък и го смятам за доста образователно филмче,та се чудя заслужава ли си 100лв за тази кукла,имаме вече интерактивното куче на фишър прайс.... Rolling Eyes

# 692
Ние я имаме куклата. Пее доста забавни песнички и разказва истории, макар и кратки, като се клати - забавна е.

# 693
Заповядайте момичета,днес имам рожден ден,а Диянка става на 8 месеца!  Hug

# 694
  • Buffyworld
Даниелка, честито ! Да сте живи и здрави  и ти и малкото ти съкровище !!!   bouquet

# 695
Даниелка, честито ! Да сте живи и здрави Hug  bouquet

# 696
Честит рожден ден Даниелка  smile3525  Да си жива и здрава,ти и твоето семейство.

Днес е ужасен ден  Confused Цял ден вали,все се надявах да спре поне за малко,да излезем-малката се побърка вътре  Crazy

# 697
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички сладурани !!!

Казват: Живота се измерва не по броя на вдишванията,
а по моментите, които карат дъхът ти да спре.
За това ВИ пожелавам  повече такива моменти !!! Simple Smile

# 698
  • Buffyworld
Честито и от мен !!! Да сте живи и здрави и много обичани  !!!     bouquet

# 699
Цитат
Мили настоящи и бъдещи майки, щастливи сме да ви поканим за втори път в Пазарджик, на лекция, с гост-лектор д-р Вилма Михайлова.

Лекцията ще се проведе на 11.05 (сряда).2011г. с начален час 11:00ч – в Комплекса за социални услуги за деца и семейства – гр.Пазарджик, бул. "Александър Стамболийски" 48.

Лекция " Хранене и здраве"

Лектор – Д-р Вилма Михайлова – МЦ "Хирон" София - специалист-педиатър, холистичен лекар и класически хомеопат

Програма:

Част 1
Защо се храним, какви функции изпълнява храненето и по какъв начин.:
1. Храненето като основен източник на градивни вещества през целия човешки живот
2. Яденето като източник на удоволствие
3. Храната като източник на енергия: същност на храносмилателния процес и на усвояването на храната като енергоконсумиращ процес; същност на науката за храната- нутриционистика и разясняване на основните понятия, въведени от нея- клетъчно хранене, клетъчен глад и клетъчна енергия; връзка между правилното хранене, клетъчната енергия и способността на организма сам да се прочиства от токсините.
4. Информационна функция

Част 2
Видове храни:
- биостатичните храни
- биоактивните храни
- биогенните храни

както и защо организмът ни се нуждае от всички тях, за да функционира правилно и да получи необходимата енергия, необходима за процесите на изграждане и регенерация.

Част 3
Хранителни добавк - основните видове хранителни добавки, техните функции, както и как можем да си ги набивим чрез храната :

- храносмилателни ензими
- пробиотици
- коензими
- антиоксиданти
- целеви хранителни добавки

http://chiron-med.com/index.php?option=com_content&view=arti … -14&Itemid=79

# 700
Присъединявам се и аз към пазарджишките малчовци!*с малко закъснение*
Дъщеричката ми се казва Пламена, родена на 19.06.2009 г., а аз съм мама Ani

# 701
Добре дошла на Ани и на малката Пламена   bouquet Hug

П.с. за ЛЕкцията в КСУДС - ВХОДА е СВОБОДЕН  Peace

# 702
Добре дошли на Ани и Пламена  bouquet

Гери, питай на лекцията, ако се сетиш и ако искаш разбира се (че аз пак няма да дойда предвид и часа й) -
След като все пак жената е хомеопат, може да даде по-добър отговор от алопатите. До каква степен допълнителния прием на препарати, съдържащи калций, може да тласне организма на приемателя да "докаже" картината на калция, да се появят допълнителни симптоми, и то кофти симптоми (няма да изброявам какви). Тоест да се получи хомеопатично доказване, предвид това, че вече навсякъде блъскат калций и карбон, включително в част от Аквасорс продуктите. Наистина живо ме интересува.
(ако звуча странно давам пример - пила съм лекарство за раничка на шийката на матката, което обаче принципно помага за световъртеж при лягане в легло. Това го разбрах впоследствие, след като ми беше неправилно предписана висока потенция от лекарството. И като ме завъртя една глава две-три седмици след приема, аз се чудя какво става....При това никога не съм имала световъртеж, еле пък такъв. Тоест в случая аз съм "доказала" симптом на лекарството, защото съм го приела в ненужно висока потенция...демек така ми е тласнало жизнената сила, че съм започнала да проявявам симптоми, включени в лекарството, които никога не съм имала... По същата логика питам и за калция в хранителните добавки, нищо, че е в материални дози)

Знам мнението на нашите хомеопати лектори и студентите, но колкото повече мнения, толкова по-пълна картина.

# 703
  • Buffyworld
А това въпросното лекарство помогна ли ти излекуване на раничката ?

# 704
Благодарим за посрещането!  Hug Скорошни слънчеви майски дни! Peace

Общи условия

Активация на акаунт