Пазарджик - 46

• 36 749
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Честит празник  Peace

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 02:16 от Geography.

# 676
с нов ник ли е "Ivana my life" (Kaлин) ? или е друг потрбител?
Честито възкресение Христово

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 17:26 от mother-of-pearlS

# 677
Аз съм, аз съм  Hug

# 678
Христос Возкресе! Честит празник на Вас и Вашите семейства! Дано донесе здраве, късмет и щастие в домовете Ви!

# 679
Христос воскресе! Воистину воскресе! Много светлина и топлина от празника!

Малко ЛЛЛ инициативи:

04.05.2011 г., сряда, 12 ч., гр. Пазарджик, галерия Плеяда (тунела при Синегогата), Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"

14.05.2011 г., събота, 10.30 ч., гр. Пазарджик, парк Остров "Свобода", Тема: “Предизвикателствата на ходещото кърмаче”

28.05.2011 г., събота, 10.30 ч., гр. Пазарджик, Регионалната Библиотека Никола Фурнаджиев, Тема: “Да научим за храната чрез игра”

# 680
Момичета, има ли някой път до Сф - скоро? Трябва да се вземе един колет за дома.

# 681
Ние ще ходим на 8 май. Ще правим кръщене на Илия, но не знам дали ще има възможност да го вземем, защото ще отидем само за кръщенето. Ще говоря с мъжа ми и ако няма кой друг да го вземе, ще опитаме да свършим работа. От къде трябва да се вземе колетът?

# 682
Ми през почивните дни може би ще може момичето да го донесе, ще питам, ако до тогава не го вземем! Мерси!

# 683
Момичета, зам.-директорката на ДМСГД - Пз се свърза с нас да помоли за 5 бр сешоари - 5 групи били по 1 за всяка група да им издухвали косите след баня. За сега имаме 2, ако някой има в повече и би се разделил с него ще се радваме. Благодаря ви предварително! Hug

# 684
Момичета,привет и то мен  Hug Малко ме е срам,че пиша толкова рядко  Embarassed
Писна ми от това време вече.....

Сетих се нещо друго,видяхте ли новите люлки на тортата,ми честно да ви кажа не са подходящи за по-мънички дечица  Confused по-скоро са за по-големи.Яд ме е понеже толкова ги чаках пък нещо май се разочаровах  Sad

# 685
Не съм ги видяла, ама тези витите пързалки със гадните железни стъпала са кошмар, честно - хем са стръмни, хем, нищо, че съм дълга, не мога да си стигам детето като е горе ooooh!
На нас най-много ни липсва "друс-друс" до Гери - онази кръстатата друскаща за 4 деца. Няма вече такива хубави катерушки като от моето детство. Sad

# 686
От моето детство си спомням само желязни люлки и катерушки  Crossing Arms Сега са доста по-цветни и красиви,но не се съвсем безопасни.

Ние сме болни  Sad  ангина/само от едната ст,ана е по-се,иозно/.Пием Изопринозин,ако някой е давал,може да сподели.За сега изчаквам даването на АБ.Утре ако продължи със температурата ще давам Аугментин  Sad

# 687
  • Buffyworld
На нас миналата годината от УНГ - то ни изписаха Изопринозин по схема - 20 дни се дава , после 10 дни почивка и така - три месеца.  Благодарение на него се разминахме с ваденето на носната сливица.  В момнета се наложи пак да минем на тази схема и съм доволна като цяло от Изопринозина.  Поне за момента -действа. 

А според мен люлките на торатат са за по- малки деца. За моето 5 годишно и половина - вече са му доста къси и пързалките и въобще, голямо е вече за тези играчки.

# 688
Моето двегодишно чааве е много доволно от пързалката (тази за по малките на която пише от 2 год 5г.)  и от люлката-въртележка на Тортата - сам вече се качва и спуска и е на достъпна за мен височина (а аз съм 1.55см).. Peace  Ако не се събитаха толкова "бухащи" деца, щех все там да го водя...

Нинка и на мен ми липсват много "друс-друс" люлката при нас...а най ме е яд, че въпросната площадка беше отделена  от тротоарната част с едно като парапет и си седнех на псведо-беседката и той и да си припка, неможеше да иде на платното...а сега  Sad  Сега ходим зад блока ни - вярно има паркинг там...но моя трътльо не смее да се отдалечи от мен и общо взето там той си кара колите по бордюрите на тревните заграждения..

п.с. освен в ПРОЛЕТ, в друга Детска градина има ли Варицела? - в момента?

# 689
На 5 май ще се проведе скринингова кампания за рака на щитовидната жлеза

На 05.05.2011г. /четвъртък/ от 09:00 до 17:00 часа в Пазарджик ще се проведе безплатна скринингова кампания за рака на щитовидната жлеза. Прегледите ще се правят на бул. „Александър Стамболийски” №16 до Центъра за социална рехабилитация и интеграция за лица с онкологични заболявания, в подвижен кабинет, обурудван с ехограф и организиран от фондация „Общество и здраве”, съобщи Мария Чергарова, ръководител на Центъра в Пазарджик.

Общи условия

Активация на акаунт