Пазарджик - 46

• 37 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Май Яна... Thinking

# 121
Парите за банкета давайте на Гери. Hug
  bouquet  bouquet  bouquet

# 122
  • Nearby
Честито на всички именици!  bouquet

Живи, здрави и името си да носите с гордост и щастие!

# 123
  • Buffyworld
Нинка, честит имен ден !!! Да си жива и здрава, миличка !!!  bouquet

Честито на всички именици , които празнуват днес bouquet

# 124
  • Пазарджик
Честит имен ден Нинка!  bouquet
Честито и на всички останали,който празнуват днес! Hug

# 125
Честит имен ден на Нинка и на Никол на Гери  bouquet
Днес е много хубав празник,приятен ден на всички и да хапнете рибка Grinning

# 126
Честито на имениците!

Честито на Никол на Гери! Да ти е жива и здрава, все така хубава и умна!  bouquet  bouquet  bouquet

# 127
благодаря ви момичета  Hug

Честит имен ден  Нинка  Tada

Между другото,  много ми харесва аватара ти  Mr. Green  Не си го сменяй вече  Whistling

# 128
пиша и тук, защото някои от вас не четат другата тема:

Следващата среща на Курса "мама и бебе" (от 0г. до 3г.) ще е на 9-ти декември (четвъртък) от 11ч. в КСУДС ПАзарджик

тема на срещата "Имунизациите и рисковете от ваксините" с гост-лектор от РИОКОЗ Пазарджик

п.с. темата ще е важна, затова  моля който идва само заради детският кът, да уважи желанието на другите да "чуят" лекцията Simple Smile

п.п.с. единственото условие за присъствие дори и да не влизате във възрастовата граница е да сте здрави, за да опазим и другите дечица здрави   bouquet

# 129
Честит имен ден на всички именници и празнуващите с тях! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
Честит имен ден на Никол на Гери, да е много здрава, силна,емоционална, пълна с енергия за всичко  bouquet
Честит имен ден на Нинка - бъди здрава и щастлива  bouquet

п.с. темата ще е важна, затова  моля който идва само заради детският кът, да уважи желанието на другите да "чуят" лекцията Simple Smile

п.п.с. единственото условие за присъствие дори и да не влизате във възрастовата граница е да сте здрави, за да опазим и другите дечица здрави   bouquet[/color]
[/b]

Този цитат го правя с големи букви и болднато, щото аз до сега свястен коментар на тези курсове не съм чула, за съжаление!

# 131
  • Пазарджик
Ако не е проблем за бройката за банкета да кажа,че ще дойда.Мъжо ме навика едно хубаво,че съм се отказала та да не харча пари и така.Иди се разсей ми вика,на фона на това което ще платим на болницата кво са двайсетина лева дето ще изхарчиш.Така че в отбора съм Hug

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 22:13 от vancho1963

# 132
Браво, Петя! Peace

Гери, без предупреждение са ми затрили аватара и подписа, явно е против правилата....
Сигурно някой от плетаческата тема ми е завидял и бързо-бързо е информирал мод Mr. Green

# 133
Честит имен ден на Нина и на Никол на Гери!  bouquet

# 134
Браво, Петя! Peace

Гери, без предупреждение са ми затрили аватара и подписа, явно е против правилата....
Сигурно някой от плетаческата тема ми е завидял и бързо-бързо е информирал мод Mr. Green

Нинка, ама този все пак ми хареса повече от предишния  Mr. Green  (не че помня какъв беше предишният де  Grinning  )

Петя, разбира се че не е проблем за бройката  Hug  Прав е мъжО ти  Peace
резервирани са 20 места - днес  капарирах и поръчах малко салати и предястия, защото искаха, за да не се получи много чакане ....

За курса да кажа п.п.с. Поканени са и всички "курсистки" от Училището за бъдещи мами (бремелинки)  Simple Smile

п.с.Мари имаш предид, че не си ЧУЛА, зарад шума или не си чула, щото е нямало "свестни" коментари  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт