Отговори
# 495
Здравейте от нас - най-сетне вкъщиииии Simple Smile))

Благодаря на всички за пожеланията - страхотни сте и честито на вички мами, които са родили междувременно - да са ви живи и драви бебчетата и много спокойни и любопитни Simple Smile

На тумбаците - на финалната права, стискам палци всичко да минава леко и здрави бебчовци Simple Smile

Аз да разкажа накратко - както си пиех хапчета за задържане и тов двойни дози - лежейки си на дивана усетих само едно придърпване и ... като шурнаха едни води - като по филмите. Тече тече - много нещо. От там директно към Майчин дом, защото в правителствена казаха, че до 37 не мога да родя там, защото не могат да отгледат бебето...та на бегом към Майчин дом, ужасно изплашена, че отивам съвсем при непознати лекари и то без грам документи - даже и кръвна група. Бях в 36 седмица и 2 дни...От там ме приеха към 22.30 без никакво разкритие и ..така до 7.30 сутринта, по естествен път Викторчо се пръкна. За мое щастие - самото раждане мина за 10 мин и благодарение на екипа - без нито един шев. После ни качиха с малкия в отделението - той беше със кислородна шапка 1 ден и после ми го дадоха в стаята, но караше жълтеничка и понеже е по-рано роден и е само 2.750 - ни задържаха не 3-4 дни а 6 Simple Smile

Това е от мен - сега се боря с кърмата, че много ме болят гърдите и има доста..за мое щастие Вики си засука и сега си хапва от мен.
Много бебета са се появили ноември в декемврийската тема Wink Simple Smile Коледа за нас дойде по-рано Simple Smile

# 496
Честито на мама Пипи! Да е жив и здрав Алексаднър и много да слушка!

Хи-хи, имаме вече и адашче! Heart Eyes

Момичета, за раждането, както си стоях пред компа и се чудех дали този брояч, линк за който ми изпратихте е верен Rolling Eyes (това става в 19.10), към 20.00 вече много ме болеше, и се обадих на таткото и каката да се прибират от тренировка, щото....
и докато си събера багажа с негова помощ и тръгнем, аз вече доста си виках от болка и с колата от нас до болницата беше голям екшън Laughing той кара, аз крещя....абе  ooooh! голямо шоу ми изглежда сега, ама тогава не ми беше смешно хич...
и като стигнахме до болницата, аз вече не можех да ходя, охраната ме качи на инв. количка и таткото удари як спринт по коридорите на болницата, от вратата, само като ме видяха, направо ме качиха на стола - нямаше време за тоалети и подробности.

В 21.00 вече имах бебче ...

Mr. Greenследват 30 минути шев, за които не искам да ви разказвам Mr. Green, но истината е, че доста бързо се възстановявам, нямам силни болки сега, като изключим кръст, гръб и ужасно високото кръвно, което не мога да сваля по никакъв начин, дори с лекарства, Confused Cry

Това накратко, после повече....

# 497
Честито на новите майчета mzorizaver, Катёнок, Pipi7598!   bouquet

second, стискаме палци и на теб!  Hug

Съкровищница, с нетърпение чакахме твоя разказ за скорострелното раждане.  Mr. Green

# 498
ЧЕСТИТО БЕБЕ КОНСТАНТИН НА МАМА КАТЯ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ В ЖИВОТА СИ.  bouquet Hug

ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ И НА МАМА ПИПИ.Бързо възстановяване и скоро да се гушат с беборанчо в къщи.Да е жив и здрав юнака и безгрижно децтво  bouquet Hug

На всикчи мами на които им предстои раждане стискам палци-нека да се раждат само здрави бебчета Praynig

Аз съм вдигнала хемоглобина от 103 на 125 от ферро-фолгамата-юпиииииииии,но си имам бонус към това-някаква бактерия в урината и ще я лекувам Rolling Eyes Незнам как е възможно -преди 15 дена беше чиста урината ,а сега бактерии................Искам да попитам това има ли лошо влияние върху бебчето????

# 499
Съкровищница, puppcheto!  Hug  Hug Добре дошли отново и благодарим за споделените емоции..
Puppcheto, аз също съм решила да раждам в МД и разказът ти ме успокои невероятно много и ми вдъхна оптимизъм и вяра, че съм избрала правилно къде да се насоча (избор на екип нямам, тъй като за мен изборът трябва да е рационално обослувен и премислен, а пък аз като не познавам нито един израждащ доктор в нито една болница.. как да си съствая мнение и избера!?!) Радвам се, че всичко е минало успешно и сега сте си двамата с бебко в къщи!   bouquet

Съкровищница, доста бързо се е развило и протекло раждането при теб!!  Shocked Стискам палци и възстановителния период да премине бързо-бързо.. и кръвното ти скоро да се нормализира.  Hug

# 500
Adda_Baggins  много съм  доволна от специалистите там и най-вече в отделението при бебчетата. Аз бях на 12 етаж - вип стаите (разликата е, че на 7 етаж е беплатно и сте по 3 жени в стая, а на 12-тия сте по две със телевизор, хладилник и собствен санитарен възел, но за 40лв на вечер. Аз прецених, че за 3-4 дни си заслужава да си в по-голям конфорт. Дават си ти бебето веднага щом е добре и си стои 24 часа при теб. А за самото раждане, ако искаш пиши на лична, мога да ти дам име на страхотна лекарка там, но всичко си е до късмет. Аз извадих добър с този екип.

# 501
Pipi7598 - Честито   bouquet

mama_Iva - аз пак да се изкажа, с риск да стана досадна...пак в магазинчетатана МД съм виждала 2ка Памперс малки (20 и няколко бройки са в пакет ако не се лъжа) - помня, защото ме хвана яд, че съм взела вече 1ца...
Adda_Baggins - аз също ще раждам в МД - ако искаш питай на лични - на мен ми е за 2-ри път там и съм гърмян заек Wink

# 502
Честито на новите маминки със сладки бебчета и на тези които са се прибрали вече вкъщи.

Аз още си стискам кълки-нашата госпожица неиска и неиска да излиза все още ако до утре на обяд не съм родила съм на преглед пък да видим там какво ще ми кажат.Хората от края на декември родиха и забравиха , на моята мързеланка не и се излиза още  smile3502

# 503
  • Ямбол
Е,честито на днешните мами героини и на техните прекрасни момченца.
Браво и за включванията и разказите.
Аз днес бях при лекаря да чуе тоновете,добри са.
Обясни ми ,че кат усетя ,че ще раждам,трябвало веднага да отида,за да види при родова дейност дали бебето ще може да мине през таза,че ако е тръгнало да слиза ,а съм за секцио,се усложнявало.
По добре било да отида рано и ако трябва да ме върне,от колкото вече да е късно за предприемане на мерки и решение.
А аз си мислих до последно да си стоя вкъщи.
Каза,че може и днес ,може и по термин да се роди,било слязло по ниско и добре завъртяно за раждане.
Но ако не съм родила до 15 ще ме вкарва за задържане и наблюдение.

# 504
Здравейте Мами  Hug

Честито на новите мами Катёнок и Pipi7598  за техните рожби  smile3525 smile3525 smile3525   по бързо възстановяване и  прибиране вкъщи да си се гушкат на спокойствие Simple Smile 

Добре дошли и на завърналите се мами ,имаме нужда от позитивни емоции  докато чакаме  бебоците да се появят    Simple Smile

Jojolinka    търпение мила ,ясно е че накрая става най изнервящо  ,но дано бебка реши да излиза тези дни  ,явно си и е хубаво вътре на топличко  Laughing
Стискам палци на всички мами при които е наближило раждането ,било то нормално или секцио да мине безпроблемно и безшевно  Laughing

# 505
Ikamenova, re6ila sam da rajdam v AG-to kam "Stoqn Kirkorovi4". Hodih na "Den na otvorenite vrati" i ostanah dovolna ot ne6tata, koito vidqh i 4uh. Nadqvam se, 4e nqma da ima problemi...

malko angel4e и аз бях на отворените врати в  АГ, ще се радвам ако живот и здраве  тръгнем да раждаме се засечем в болницата  Simple Smile

# 506
Puppcheto  Hug Добре сте се завърнали   bouquet Хубаво, че в МД всичко е минало добре и си доволна от екипа! Там са си професионалисти наистина, но и късмета е важен Simple Smile

Съкровищница, и на теб добре дошла обратно! Явно при теб второто раждане наистина се е развило скорострелно, както го разказваш Simple Smile Бързо да се възстановяваш и ти!  Hug

# 507
Честито на Катёнок  и pipi7598 да са ви живи и здрави бебчовците, бързо възстановяване ви желая  Hug

# 508
Добре дошли на мамчетата с бебоци в къщи.  Hug

Съкровищница дано скоро кръвното ти се нормализира Praynig поне в нашата болница не дават да се внасят външни шишета, залагалки и т.н. защото не са минали през тяхна дизинфекция. При вас как беше? И кърмата, която изцедите ако не засучи бебето дават ли му я?

Това със скорострелното раждане на Съкровищница ми е познато от една приятелка и това е единственото което ме спира да си остана максимално в къщи, защото не знам къде е максимума, да не родя кажи речи по пътя, но пък и в болницата не ми седи прекалено, ще реша на момента, когато дойде и то при положение че както първия път ми почнат контракциите без да са ми изтекли водите, защото при изтекли води е хубаво веднага да се тръгне, ако не греша?

# 509
Мамчета и аз да се похваля.  Mr. Green

На 26.11 в 9.10ч. сутринта се появи и моята дъщеричка Цветина.  newsm44 - 3080гр/ 50 см. Вчера ни изписаха от болницата.

Честито и на другите мами с бебчета!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт