Отговори
# 90
Честито бебенце на Съкровищница пожелажам им да са живи и здрави и да се слушат много,а на останалите бъдещи мамчета пожелавам да родим и ние толкова бързичко  Praynig

# 91
  • София
Съкровищница - ЧЕСТИТО БЕБЕ АЛЕКСАНДЪР   bouquet Да сте живи и здрави  Hug

Ооооо, супер започва деня - хайде Puf-Paf акаме с нетърпение твоята новина Simple Smile

# 92
СЪКРОВИЩНИЦА, ДОБРЕ ДОШЪЛ НА МАЛКИЯ-ГОЛЯМ МЪЖ С ТОВА ВЕЛИЧЕСТВЕННО ИМЕ - АЛЕКСАНДЪР!
За това , което Адда е споделила, помоща на таткото във вид на изсукване и аз съм го ползвала, има ефект Peace

# 93
Честита рожба на Съкровищница! Да ви е жив и здрав Александър, да расте много обичан и щастлив! На мама бързо възстановяване!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Мойте мъже тази нощ голям тормоз ми наложиха и аз реших да стана да се разходя, че ми писна. Малкия кашля като магаре и няма спирка, а мъжа ми само се върти и се бута в мен...  Close Няма заспиване... тъкмо задремя и хоп някой се включи... айде ще се пробвам да ходя да спя, че утре ме чака тежък ден с много задачии ако не заспя няма да издържа ...

Иве, дано овладеете кашлицата на малкия  Praynig, а мъжа го мести в друга стая и се наспивай поне. Аз с предната бременност така процедирах, то иначе наистина тъкмо заспях и той ме събуди неволно. Сега имаме голяма спалня, по-широка от стандарта я поръчахме и дето се казва - не можем да се намерим в нея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Ама моят много обича да ме гушка и обикновено получавам по някоя нежна лапа през кръста  Mr. Green.

# 94
Добро утро , днес отново сме в очакване на добри вести за бебоци newsm68

# 95
Лелеееееееееее имаме си още един ГОЛЯМ господин.Д а е жив и здрав малкия Александър на мама Съкровищница.....много да слушка и радва своите родители.Наистина нещата почнаха да се случват много бързо и заваляха доста бебенца baby_neutral

Пуф-Паф чакаме голямата новина и от теб мила Praynig

# 96
Момичета, сега влизам в темата ни за Бременни и майки от Проблемното, и просто не мога да се сдържа да не споделя страхотната новина, дано вестителките ме извинят:
Преписвам дусловно от другата тема:
С ОГРОМНО ВЪЛНЕНИЕ ИСКАМ ДА ВИ СЪОБЩЯ, ЧЕ ДНЕС ОЩЕ ЕДНА МЕЧТА СЕ СБЪДНА, ОКОЛО 11Ч. ТАЗИ СУТРИН МАМА ROZALY РОДИ МАЛЪК СЛАДУРКО СТЕФАН - 3080 ГР И 51СМ. ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА МАЛЪК СТЕФЧО, НА МАМА - БЪРЗИЧКО ВАЗСТАНОВЯВАНЕ, НА БАТИ ДАНИ - МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ С МАЛКОТО БРАТЧЕ, А НА ЩАСТЛИВИЯ ТАТКО - НАЗДРАВЕ  

Мила Рози, да ви е живо и здраво малкото слънчице, да расте с много любов и щастие. След толкова перипетии вие сбъднахте най-прекрасната си мечта - имаме вече две прекрасни дечица. Бъдете много щастливи и благословени  Hug Hug Hug

П.П. Сега погледнах, че новината е от вчера, малкият Стефчо е роден на 25-и.

# 97
Честито детенце на мама Рози! Живи и здрави всички! Ех, че добре започва денят! Hug

# 98
ЧЕСТИТА МЪЖКА РОЖбА НА СЪКрОВИЩНИцА!Да е жив и здрав малкият юнак да папка много и да слушка мама и тате!

Какво ли става с Пуф-Паф???Аз продължавам с фалшивите контракций но издържам стойчески ще стискам още малко  Praynig Хайде мами дано до следобед си имаме поне още едно бебенце   bouquet

# 99
Леле, няколко дни не съм писала....
Честито на :

Мама Съкровищница
Мама Розали
Мама Rosito_p
Мама Puppcheto
Мама Poli-T
Мама Mary Angel
  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, пожелавам ви само щастие с малките човечета ! Да са живи и здрави!

# 100
Честито на мама Съкровищница и мама Розали, да са им живи и здрави малките юнаци, и много, много радост да им носят  smile3525  smile3525  smile3525

# 101
  • Морска приказка
Честито бебче и на мама Розали, да и е жив и здрав малия юнак
Аз нещо напоследък май не съм много активна  Blush, влизам само да поздравя мамите, ама от както съм си в  къщи хич не сядам на компа, голям мързел ме е налегнал Embarassed
И в тази връзка, момичета понеже не сме постоянно онлайн, моля пращайте данни за бебчетата на ЛС, за да ни е по-лесно да ги добавяме в началото  Praynig

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 10:37 от Danili

# 102
Съкоровишница, честито бебче Александър! Нека бъде благословен!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet stork-boy

# 103
Честити момченца на мама Розали и мама Съкровщница    bouquet   bouquet  Да са ви живи и здрави и много да радват всички в къщи!!!

Пуф-паф чакаме новини и от теб и стискаме палци всичко да е наред Praynig

Стискам палци и на Анастасия Морскафея да утраят поне до 1 Декември, но щом е под наблюдение, няма страшно, а и нали вече подсилват дробчетата на бебчо Hug Hug

Дано и Ваня Стоева се включи да каже как вървят нещата при нея Peace

Аз пак да се оплача гърлото ми мина, но тази сутрин и двете с малката се събудихме сополанки, аз всъщност съм така от вчера, но днес и тя, сега съм сложила една тоалетна хартия на масата и само късаме от нея и вече сме напълнили коша с кърпички Crazy ooooh! Нормална хрема си е течна, но е страшно дразнеща, дано скоро отмине.

# 104
ЧЕСТИТ ГОЛЯМ АЛЕКСАНДЪР НА СЪКРОВИЩНИЦА

Общи условия

Активация на акаунт