Отговори
# 420
  • Ямбол
mzorizaver честито бебка и разкошен разказ за раждане.

# 421
За операцията лично аз се бях отдала в ръцете на докторите,понеже знаех че ще си свършат работата много добре,както и стана.Много съм благодарна на моя доктор,даже момичета искам да ви кажа че нищо не трябваше да плащам накрая,и като се оказа така отидох в медицинския център и дадохме парички на ръка,просто бях толкова благодарна че ако зависеше от мен щях да дам повече пари,оставихме и голяма почерпка.Искам да ви кажа че всичко е до лекаря как ще ви предразположи както и екипа,понеже аз през цялата операция си говорих с анестезиолога и моя доктор hahaha hahahaДаже като изкараха мънка и почнаха да ме шият аз реших да подремна малко,и доктора наднича над чаршафа и вика какво съм се умълчаала hahaha.След операцията грижите яха мого и се чувствах че мога веднага да стана,само дето катетара ме убиваше,хем болеше хем дразнеше нито да се завартя нищо #Crazy #Crazy,но всичко се преживява.Кофти ми е че лично неможах да благодаря а доки понеже неможах да го намеря но се надявам че паричките които му оставихме са достатъчни  bouquet  bouquet  bouquet

И така за моята операция Hug Hug Hug сега се чувствам много добре,впрочем аз зле не съм се чувствала мислех че много 6еме боли но въобще неме боли операцията,мястото е изтръпало,раната е спокоина и вече си обгрижвам бебчо сама,само дето свекито го къпе понеже нещо от бременноста кръста ме боли а и за нея е голямо удоволствие

Качвам във facebook клипче как го къпем,приятно гледане Hug Hug Hug

# 422
Искам да по питам има ли някой от тук да са му се появили хемороиди или подутини някакви?

Да на мен, наследствени от предишното нормално раждане. Аз не знам точно какво са хемороиди, но определено, всичко ми е подуто. След напъните имах и доста болки, май имах някакви хемароиди тогава, сега пак май се обостря нещо. Ще питам лекарката, като ме гледа за разкритие на какво и прилича Simple Smile

Преди малко се връщам от запис на тонове и се засекой с second, със съмнения за изтекли води. Може утре да има новини и от нея  Peace
Мерси за отговорът. Simple Smile Аз още не съм родила, но от 7-8 дена имам подутинни и неприятно чувство защото ми опъват някак си.
Четох ,че било от натежалият плод, но не знам... сигурно като раждам ще стане още по зле от напъните newsm78

# 423
Монкас, и аз си имам наследство от миналата бременност, въпреки , че не съм стигала до напъни, сега в 9ти месец пак се проявиха, явно от тежеста на плода, много е неприятно.След раждането ще изчезнат.
Момичета , споделяйте историите си за ражданията, особенно нормални, винаги ми е много вълнуващо да ги чета, за мен ще си остане като една несбъдната мечта май.Чувала съм , че чувството , когато бебето излезе не може да се сравни с нищо.
Която , дано всички да останат доволни от докторите си, все пак това им е работата, било то с почерпка или не после!Аз винаги съм казвала, че за мен едно искренно Благодаря ви е дори по-важно и стойностно от почерпката!За здравето на детето разбира се ,че ще почерпя, роднини , приятели, но на докторка си мисля да благодаря и да поднеса букет или кошница с цветя, смятам , че е напълно достатъчно.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 22:26 от mari:)

# 424
Много ви благодаря за пожеланията  Hug
Малката спи като папагалче на рамото ми и сега мога да пиша малко.
ТОООООЛКОВА Е ХУБАВО!
Не че не ми остава време да седна на лаптопа и да чета, ама не мога да откъсна очи от нея и да й се радвам!
Калинче, ти си ми писала за един по-ранен пост, когато лекарката ми каза, че всичко е в главата ми... Да, Попова беше, чакам я да дойде на смяна, за да й покажа, че бързо съм материализирала всичко, което е в главата ми  hahaha
Мисля, че съм се възстановила перфектно, даже на третия час бях готова да си ходим вкъщи, но неонатолозите не дават- бебка има високи левкоцити и даже трябва да останем един ден повече, защото й вливат АБ Sad Тати няма търпение да се приберем при него, но.... и това ще стане, и ние ще сме щастливи като другите прибрали се мами Simple Smile
За раждащите в Токуда мога да напиша- беше като на добре режисиран филм Simple Smile доволна съм!!! А дори не родих в екипа на моята лекарка, понеже била отпуска, в провинцията.
Адски беше периода на приемането за задържане, всички системи и инжекции, които бяха напразни и ме докараха до агония. За тях хич не мисля да говоря. Но хубавото се случи- водите ми се спукаха в полунощ, понеже се уплаших какво става- извиках с червеното бутонче акушерката да провери  Shocked Оставаше да чакаме разкритие, защото имах само 1 см. Шест часа по-късно вече имах 7 см разкритие и без малко да ме пуснат по пързалката без упойка. Знам, че звуча като лигла, но бях склонна да дам едната си ръка за упойка Simple Smile извикаха анестезиолог и той, както каза д-р Кръстанова "ме направи щастлива".
След упойката веднага ми включиха окситоцин, направихме репетиция на напъните, целия екип се държа страхотно, имах чувството ч ме подготвят за скок с парашут, толкова бяха прецизни в обясненията си. Закараха ме в родилна, където целта беше да имам по 3 напъна на всяка контракция. До края на третата контракция Дивна се роди и проплака в ръцете на неонатолозите  Hug
Имам два шева, безобидна работа. в момента само те ми напомнят, че вчера съм родила, иначе се чувствам прекрасно!
На третия час ми доведоха бебка- да я сложа на гърда. Така по цял ден сме заедно и вече свиквам с мисълта, че съм майка Simple Smile
Извинете ме за дългия пост, но искам да дам кураж на всички, на които им предстои това щастие!!!
mzorizaver Честито и от нас !Да ви е здрава малката принцеска и да папа много и да ви носи само хубави емоции newsm51 страхотен разказ   Peace

# 425
mzorizaver, честито и за хубавата принцеса и за хубавото раждане!!! И за споделеното преживяване, наслаждавай се все така на пърите дни с бебка. Hug

# 426
Наистина е много приятно да се четат такива хубави разкази за раждането, особено нормално Simple Smile Но ние, които сме секцио, се радваме да чуем и разкази като този на Koqto Wink Дано при всички ни нещата минат хубаво и безпроблемно, независимо по кой от двата начина  Hug

Adda, благодаря ти, дано си изкара празника на топло и да не избързва с желанието за купон Simple Smile

Надявам се и Second да ни зарадва утре с хубава новина!   Hug

# 427
Monkas и аз имам един хемороид от миналата бременност. Появи се в 8-ия месец. Беше ми много странно, защото аз имам много редовен стомах и никога не съм имала проблем с ходенето до тоалетна и с двете си бременности. Лекарката ми каза, че е от напрежението в тазовото дъно заради тежестта на плода. После макар че раждах нормално не съм имала други хемороиди. Но не му обърнах много внимание на този и сякаш не се е прибрал. Никога не ми е създавал дискомфорт или се е възпалявал. Само седи като израстък.

# 428
Айдеее честито  smile3525 newsm51 smile3525 Дивана да носи само радости!
Уффф така ми тежи вече, и така искам и аз вече да ви се похваля, ама нА, не ще да излиза малкият мъж  Mr. Green

# 429
Честито на мама mzorizaver, да ви е жива и здрава малката Дивна и много радост да ви носи  smile3525
Която клипчето е страхотно, малкия мъж е голям сладур пу пу  Hug

# 430
mzorizaver добре дошла на твоята принцеса, да те радва много и да е здравичка!

Аз мога много да разказвам около моето раждане, за кръвното- нормализира се 2 дена след това, като при самата операция беше много високо, но не питах колко и не исках да знаех. Не мога да се похваля с безболезнено и нормално протекло секцио, мислех си че умирам и още не съм се възстановила и физически и психически. Признавам си че мислех че ще е по лесно и даже го предпочитах, но сега жестоко съжалявам въпреки че и да исках нямаше да ме пуснат да родя нормално. Но Мари сега разбирам какво е искала да каже толкова време и че секциото не при всички е просто едно рязване. Сега едва се движа, всичко върша страшно бавно и не съм от тези, които ще кажат " ама като видя бебчо всичко забравям" защото кошмара все още не мога да забравя. Но съм и много щастлива, надявам се по-бързо да преодолявам физическата болка за да мога пълноценно да се грижа за Мъника.

Благодаря ви за хубавите думи за моя Бузанчо  Heart Eyes
 Hug

# 431
съгласна съм mari:)   newsm10 ... среща в Токуда  Mr. Green ... ако така е писано  smile3543

# 432
  • Пазарджик
Мамииии изтекоха ми водите,отивам да раждам!!!!! Стискайте палци!!!! Praynig Praynig Praynig

# 433
Честито на мама mzorizaver!!!

Мамииии изтекоха ми водите,отивам да раждам!!!!! Стискайте палци!!!! Praynig Praynig Praynig
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Simple Smile

# 434
pipi7598 късмет мила чакаме вести Praynig

Общи условия

Активация на акаунт