Отговори
# 510
bobito0785, да ти е  жива и здрава малката Цвети и  много  да те радва Wink
На теб  бързо  възтановяване Simple Smile Simple Smile

# 511
 bobito0785, да сте живи, здрави и много щастливи с малката Цвети!  Peace

# 512
Мамчета и аз да се похваля.  Mr. Green

На 26.11 в 9.10ч. сутринта се появи и моята дъщеричка Цветина.  newsm44 - 3080гр/ 50 см. Вчера ни изписаха от болницата.

Честито и на другите мами с бебчета!   bouquet  bouquet  bouquet

Честито bobito0785 жива и здрава да ви е щерката и много да ви радва !
newsm51

# 513
Пипи, честит Александър! Нека живота му донесе много победи!

bobito0785 да ти е жива и здрава момата с красиво име!

Мари, стискам палчета да се развият нещата както ти искаш.

malko angel4e добре дошла и от мен, леко раждане  Hug

С poli.t  пропуснах да кажа, че бяхме заедно. Поли, радвам се че при вас всичко е наред, ние се кърмим малко дългичко, вече съм толкова уморена, ама голям кеф да гушкам мъника.

Вчера бях да ми махат конците, ама операцията ми сълзи от едната страна и трябва да ходя утре на превръзка и така не знам колко време, дано не стане нещо по сериозно.

Съкровищница, що така със кръвното, дано се оправи бързо. Моето след раждането когато беше високо се чувствах много зле, особено в интензивното, а след секциото 1 час нямах сили даже да се обадя по телефона да съобщя на мъжа ми, а той седи в къщи на тръни , беше гадничко.

# 514
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕНЦАТА !!!  bigdance2

ДОБРЕ ДОШЛИ И НА ЗАВЪРНАЛИТЕ СЕ МАМИ!!!   ura

Съкровищница,  дано бързо се оправи това с кръвното  fingerscrossed я разкажи повече за раждането.Ти при кой роди? Как беше във ВМИ?

# 515
  • Морска приказка
bobito0785 честита принцеска.

# 516
БОБИ ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА-МНОГО ХУБАВО ИМЕНЦЕ СТЕ И ИЗБРАЛИ. HugДА СИ ГО НОСИ СЪС ЗДРАВЕ ,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО КРАСИВА КАТО ЦВЕТЯТА  bouquet

# 517
Честита ти дъщеричка bobito0785   bouquet да ви е жива и здрава

# 518
bobito0785  Да ти е жива и здрава принцесата   bouquet

# 519
bobito0785, честита радост, да е жива и здрава малката принцеска, да расте обичана и щастлива, за радост на мама и тати!!!  smile3525

Много хубаво име, тя ми е почти адашка, само една буквичка ни различава, ще има и най-хубавия имен ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 520
  • София
Ехе Бобито , честита красавица Цветина   bouquet Страхотно име Simple Smile

Бързо и леко възстановяване на завърналите се мами:-).

Мама Ива, малка разфасовка на Памперс 3-6 кг 24бр. има в аптеките Ремедиум и ХИТ Simple Smile

# 521
Честито на Бобито!!! Да и ви е жива и здрава малката Цвети newsm51

# 522
bobito0785 честита принцеска да ти е жива и здрава .....  newsm51

# 523
  • Морска приказка
Момичета чета , че почти всички взимате от по-големия размер памперси. Защо така  newsm78 ? Аз ще взимам от 2-5 кг и като ви чета взех да се чудя аз ли съм в грешка...
Иначе днес изгладих целия свят  Laughing. Бях оставила всичко за беба изпрано, а днес го гадих  и сега  ми се привиждат ютии  Joy Ей последните седмици наистина много бързо взех да се уморявам и рандемана ми е много зле  Blush

# 524
bobito0785, да ви е жива и здрава малката рожба Цветина! Да и е цветен, щастлив и дълъг животът и да ви дарява само с радост и да ви носи гордост дълги, дълги години!
 newsm51

Благодаря, момичета, които ми писахте за Майчин дом.  Hug Hug Hug Точно се бях разколебала и си мислех, че може би ще е добре да се ориентирам към някое  друго болнично заведение и вие ми върнахте увереността. Пък и аз имам един огромен плюс - болницата се намира на 10 минути от нас и то при тежък трафик. Дето се вика - мога по чехлички да притичам Simple Smile - та там ще е.
После, надявам се и аз да се похваля с успешно и леко минало раждане и да разказвам.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт