Отговори
# 525
bobito0785 честита принцеска да ви е жива и здрава и много да ви радва newsm51

# 526
bobito0785  Честито момиченце. Да ти е много здравичка, весела и щастлива малката кукла Цветина Simple Smile Много се радвам, че вече сте си и в къщи. От тук нататък ви желая много спокойствие и много да се гуркате и обичате Simple Smile

Съкровищница твоя разказ е моя среднощен кошмар... то от една страна много хубаво и на мен ми се иска да родя за има няма 10 -15 мин и да не лежа ако може изобщо в предродилно, но пък ме е шубе дали няма да тръгна да раждам по пътя, в колата... общо взето нямам идея какво да правя, затова като дойде момента ще го решавам... Simple Smile Иначе се радвам, че всичко е минало почти леко и нормално, дано сега овладееш проблема с кръвното ,защото е лоша рабата Sad

puppcheto добре дошла и ти... Хубаво е, че макар и в съвсем друга болница от планирана нещата са се развили добре и всичко е наред и при вас Simple Smile

Момичета мерси за съветите от къде да издиря тия прословути Pampers. Честно ви казвам откачих.  Данили дори и да вземеш малкия размер за болницата няма да имаш проблеми, все за 3-4 дни ще ви стават. Обаче за къщи те съветвам купи си 2-ката, защото ако бебчето е над 3500гр определено малкия размер ще му е леко мъничък, нищо че пише че е до 5 кг. Simple Smile Иначе браво за гладачния ден... то и при мен се беше получило нещо подобно, прах, трупах, прах , трупах и в един момент камарата стана страшна. Simple Smile

Калинче щом и майка ти е именничка на 9.12 значи това е вашия ден... Желая ти да устискаш до тогава и всичко да мине наред.

Айде време не остана ама да видим кое ли ще е последното декемврийче за ноември Simple Smile

# 527
  • София
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА!!!!

Мама vanqstoeva току що ми прати смс.
Днес, в 17:10 е родила момченце Станислав, 49см, 3150гр. Мама и бебо се чувстват добре!
Да им е жив и здрав малкия Станислав, да ги радва, да стане силен и умен мъж!!![/
[/color]color]

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Браво на Ванчето! Голям герой - толкова време устиска, с паднала тапа и всичките болки!!!

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 19:40 от Josepha

# 528
ВЕСТИТЕСКА НОВИНА!!!!

Мама vanqstoeva току що ми прати смс.
Днес, в 17:10 е родила момченце Станислав, 49см, 3150гр. Мама и бебо се чувстват добре!
Да им е жив и здрав малкия Станислав, да ги радва, да стане силен и умен мъж!!![/
[/color]color]

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Браво на Ванчето! Голям герой - толкова време устиска, с паднала тапа и всичките болки!!!

Много се радвам за Ванчето, наистина издържа геройски, да е жив и здрав бебока Станислав!   bouquet
Честито и на bobito0785 за малката Цветина, наистина страхотно име!  Heart Eyes

# 529
Ихаааа ,браво на мамите и да са им живи и здрави бебешоците  Hug Hug Hug

# 530
Честито на  vanqstoeva  живи и здрави да са и много щастливи  smile3525

# 531
Bobito, честита малка Цветина! Да е жива и здрава, и много щастливи да ви прави   bouquet Страхотно име наистина сте избрали!

Иве, и аз си викам дано стискаме дотогава... Ама като гледам какво става от мами дето термина им беше толкова далечен... почвам да се чудя.... Simple Smile

Какво ли става с Мари...? Още не е писала като гледам...

юхуууу, тъкмо да постна и пак бебе Wink

Честито и на Ванчето Simple Smile Да е жив и здрав Станислав! И скоро да си отиват вкъщи да се гушкат с мама и татко Simple Smile

Ех, наистина милата колко време издържа... Герой е Ванчето Wink

# 532
  • Пловдив
хихихи, ново бебе  Grinning

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ВАНЧЕТО!!! ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО!!!   Tada

# 533
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Много ме трогнахте   bouquet   bouquet   bouquet

Честито бебче на мама Ваня   bouquet

# 534
vanqstoeva честита рожба и скоро да се гушкате у дома  Peace
Много и хубави новини има днес  Laughing

# 535
Честита рожба, Ванче!!! Браво, че малкия мъж устиска толкова, да е жив и здрав, много да ви радва и слушка!!!  smile3525

Има още 4 часа докато дойде декември, да видим дали няма да има още някоя изненада  Wink

# 536
  • Морска приказка
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ВАНЧЕТО  bouquet

# 537
Честито на новите мамииии. Да са им живи и здрави децата и много радост да им носят.

Дават декември ту топло, ту студено, но на нашата улица в темата целия декември ще глеят слънца.

Момичетас могат ли да изтичат води без да е паднала тапата? Thinking  newsm78

# 538
честито на родилите мами да са им здрави рожбите и много хубави моменти
 Момичета аз да се отчета, бях ви се оплакала че имам ужасен обрив и възпаление от което имах нетърпим сърбеж и още го имам.Оказа се че е алергична реакция от нещо(прах за пране,сапун,бельо и т.н.)изписаха ми мазило тридерм и днес ми е първи ден от лечението, засега има ефект ще видя през ноща как е, тогава най-много ме сърби.Дано да мине защото не се издържа имам чувството че ще полудея.

# 539
Момичета чета , че почти всички взимате от по-големия размер памперси. Защо така  newsm78 ? Аз ще взимам от 2-5 кг и като ви чета взех да се чудя аз ли съм в грешка...

Моят син като се роди 3,400 кг двойката на Памперс са му точно. Единичката е подходяща за бебенца под 3 кг. Купувай смело според мен двойката, защото и да са му големи ще му вземеш единичка, а двойката ще ти влезат в употреба по късно, а ако му вземеш единичката може да се окажат неизползваеми ако родиш едро бебе. Или ще бъдеш принудена да ги слагаш на кучо , ако му станат де hahaha

Общи условия

Активация на акаунт