Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 636
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз като лежах в болницата, лекарите там ми бяха предписали дуфастон и бусколизин през устата.
Пих ги 2-3 дни, но не се подобрявах.
Тогава на своя глава смених дуфактона с утрогестан , а бусколизина с но- шпа. Утрогестана и но- шпа- то ми ги предписваше лекаря, следящ ме на частно.
И така се закрепих, криех в чантата хапчетата, които ми даваха от болницата и тайно пиех  тези, които бях преценила.
Знам, че не е редно и е рисковано, за за мен и сина ми това се оказа правилното решение.
Така, че , Mademoiselle Chocolate, ако смяташ, че магнезия може да ти помогне, почвай го. Все пак ти си човека, който ще претърпи всички последици от своето и от на лекарите действие или бездействие.

# 1 246
Елена, аз вече бях на магнезий през устата. Нищо не помага. Явно единствено вливането на гинепрала има някакъв ефект, но според мен до сега са очаквали, че ще стопират кървенето, а не успяват. Чакам си прегледа след малко и ще имам повече новини.
Снощи от зор заман ми включиха една банка магнезий. Имах болки, а бяха изчерпили дозите на гинепрала за деня. Като че ли ми помогна, но според мен е плацебоефект. Аз от самото начало си мисля, че контракциите ми идват от главата. Не гинеколог, а психиатър за мене.

# 1 247
Магнезия е с натрупване.
Айде, чакаме новини, дано всичко е наред с изследванията.

# 1 248
аз продължавам да кървя - тази вечер наистина обилно. нон стоп съм на системи и вече 5 дни кървенето не се овладява. няма логика. дават ми всички препарати, които се прилагат в този случай.

# 1 249
  • София
Шоколадче, защо не попиташ лекарите за Ка-вит, те са капки, а отделно могат да ти включат и самия витамин Ка на система. Аз ги приемам веднъж седмично по 10 капки. В дните, в които изкървявам обилно пия всеки ден по 10 капки, докато кървенето от алена кръв не стане кафаво. Hug Praynig

# 1 250
А какво казват изследванията? И казват ли защо не спира? На мен пък за спиране на кръвоизлива ми направиха два пъти инжекции децинон и до там беше, но явно при теб е по-сложно в момента. И аз нещо се излагам, два дена нерви вкъщи и веднага ми зацапа Sad ама ходих до болницата, изписаха ми инжекции и казаха, че всичко изглеждало наред, ама да видим

# 1 251
преди малко ми сложиха дицинон венозно. направо се изливам. и докторът е озадачен. преди няколко часа гледахме бебето - отлепването не беше с голям обем. тази кръв обаче е повече и идва от някъде. сутринта ще ме гледат пак. за сега не искат да ме изправят.
какви инжекции ти изписаха на теб сега?
десисю, не чети страхотии. не случайно бременните трябва да се пазят от отрицателни емоции. ще питам за вит. к, сега и ще попрочета за него.

ъпдейтвам информацията. след дицинона кървенето доста намаля. тази сутрин ме гледаха двама доктора. не се вижда причина за кървене - плацента ок, шийка ок... с една дума съм здрава...
много съм благодарна на моя лекар за вниманието! добър човек е.

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 08:39 от Mademoiselle Chocolate

# 1 252
Mademoiselle Chocolate здравей, дано всичко се оправи. Аз кървях доста, до около 17-18 г.с. ,но се оказа при мен че има скче на недоразвит ембрион и от там.
Ти в коя болница си?
Нали следят ЦРП? Това е най-важното в момента. Да няма вътрематочна инфекция, защото тя води до големи бели.

# 1 253
следят го, да. беше висок, последно взе да пада. днес чакаме следващото изследване. на антибиотик съм. никой не е видял втори сак до сега. по последни данни няма причина да ми има нещо. контакции имам обаче въпреки вливанията.

# 1 254
Ее супер,че са ти сложили децинона, и на мен мн помогна, а сега какво ми изписаха- но шпа и спазмалгон инжекционно, защото имам контракции, и видяха единствено това като причина, вс друго е наред

# 1 255
Радвам се, че има някакво подобрение, дано скоро да има още по-добри новини  Hug

# 1 256
следят го, да. беше висок, последно взе да пада. днес чакаме следващото изследване. на антибиотик съм. никой не е видял втори сак до сега. по последни данни няма причина да ми има нещо. контакции имам обаче въпреки вливанията.

Вярвам, че сте на прав път, и стискам палци бързо да спре пустото му кървене.
При последната ми бременност кървих сигурно 2 месеца, в началото твърде силно, с установена причина, и още около 2 седмици, след като на ултразвук вече не се виждаше никакъв проблем. Да се надяваме и при теб да отшуми полека-лека.

# 1 257
fatoumata, много е успокояващо, че не съм изолиран случай. при мен ту се вижда, ту не се вижда отлепяне. явно се пълни с кръв е се изпразва.
ти колко кървеше като количество?
тази вечер съм пак на дицинон. някой знае ли дали това лекарство може да навреди на бебето?

# 1 258
fatoumata, много е успокояващо, че не съм изолиран случай. при мен ту се вижда, ту не се вижда отлепяне. явно се пълни с кръв е се изпразва.
ти колко кървеше като количество?

Понякога беше като при силен мензис, наистина изглеждаше много отчайващо и безнадеждно. В четвъртия месец вече поотслабна, но пак беше повече от зацапване. Всеки случай е индивидуален, аз нямах контракции, а хематом, но важното е, че винаги има надежда, колкото и страшно да изглежда положението. В болницата се запознах с жена, която беше лежала повече от 3 месеца заради частично отлепване и силно кървене, но лекарите бяха успели да го овладеят в рамките на няколко седмици, а после са я държали за всеки случай. Накрая тя роди здраво момченце.

# 1 259
Аз го проверявах, както у всичко останало, което ми даваха. За дицинона пише, че няма данни за вреда, но се изписва при преценка на лекар (както всички други)

Общи условия

Активация на акаунт