Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 558
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Варна
Красе, мисля те! Как е в стаята? Как са "съквартирантките"?Дано бързо, бързо излезеш, че на никой не му се стои в болница!  bouquet
Изкарах си 6 дена като първия човек в болницата. Докторът, при който ще раждам ме прие и ми изтрещя една плацента превия, за да ме реже после без проблем и ме затвориха за 6 дена. Момичето, с което бяхме в стаята беше много готина. И така, сега съм у нас, изтощена и надупчена с повече втвърдявания на корема от преди. Страх ме хваща чак. Смятам да дремна

# 1 396
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Красе, да се пазиш много! Hug
Аз бях с ниско прикрепена плацента и прокървих в 26 г.с. и от тогава до края на легло.

# 1 397
  • Варна
Аз бях с ниско прикрепена плацента и прокървих в 26 г.с. и от тогава до края на легло.

Лежа си аз още от края на 5ти месец, но заради скъсена шийка. Сега поне видяха, че е 2 см шийката. Ще лежа и ще броя дните до след 20 януари. На 02.01 ще знам тучната дата.
Благодаря, момичета  Hug

# 1 398

Лежа си аз още от края на 5ти месец, но заради скъсена шийка. Сега поне видяха, че е 2 см шийката. Ще лежа и ще броя дните до след 20 януари. На 02.01 ще знам тучната дата.
Благодаря, момичета  Hug
Красе, сега ти е паднало, че после няма много да лежиш!

# 1 399
Здравейте, моето отлепва продължава да си стои. Sad Дори този път ми казаха, че е голямо. Продължавам да лежа.

# 1 400
Здравейте Мами, аз след толкова усилия да се опазя не успях, на 20.12 родих момченце, при термин март месец. Той е герой и се държи, първите три критични дни минаха и май шансовете ни се увеличават. Сърцето ми се къса, толкова е мъничък, но се моля да съм му дала достатъчно сили и да се бори без да се предава. Кураж на всички и не пренебрегвайте сигналите на тялото си

# 1 401
  • UK
О, миличка! Сърцето ми се сви като те прочетох. Съжалявам, не мога и да си представя как се чувстваш в момента. Стискам с всичка сила палци за малката душичка, дано е поне толкова борбен като майка си, всички сме с вас.  Hug

# 1 402
Благодаря ти от сърце, трудно е много, но не се отказвам да вярвам

# 1 403
  • София
Благодаря ти от сърце, трудно е много, но не се отказвам да вярвам
Няма да се отказваш разбира се. Стискам палци и се моля за малкото момченце. Предполагам, че всеки ден ти дават да го виждаш, говори му дори и през кувиоза, бебенцата чуват и усещат всичко. Пожелавам ти бързо да расте и да се приберете живи и здрави у дома.  Praynig Hug

# 1 404
За съжаление днес ме изписаха и ми казаха само веднъж в седмицата,че ще ме пускат да го видя, а докато бях там всеки ден по две минути Sad еми надявам се, че ще е силен като баща си и няма да се даде, аз все си повтарям, че вярвам в добрия край, но истината е, че сърцето ми остана в онази кутия

# 1 405
Здравейте Мами, аз след толкова усилия да се опазя не успях, на 20.12 родих момченце, при термин март месец. Той е герой и се държи, първите три критични дни минаха и май шансовете ни се увеличават. Сърцето ми се къса, толкова е мъничък, но се моля да съм му дала достатъчно сили и да се бори без да се предава. Кураж на всички и не пренебрегвайте сигналите на тялото си

Дано да е здрав и борбен малкият мъж и да се справи с всички трудности! Малкият ми син се роди в 32 седмица и цял месец беше в болница, докато достигнем заветните 2200 г. Предполагам, че твоят е още по-малък, щом терминът ти е през март, но ще се борите, няма как. Зареди се с търпение и кураж.

# 1 406
Здравейте, моето отлепва продължава да си стои. Sad Дори този път ми казаха, че е голямо. Продължавам да лежа.

Поне сърчице видяха ли най-после? Не бързай да се отчайваш, отлепването може да зарасне. Само лежи и взимай лекарствата, които са ти предписали.

# 1 407
  • UK
Ще се справите, Съни. Мисли си само хубави неща, всеки един ден е голямо постижение.

Никой ли не знае какво става с Мадмоазел Шоколад?

# 1 408

Поне сърчице видяха ли най-после? Не бързай да се отчайваш, отлепването може да зарасне. Само лежи и взимай лекарствата, които са ти предписали.

Да, чухме го.

# 1 409
Нашата битка завърши, моето ангелче е вече на небето. Пожелавам всичко най-хубаво на всички мами и никой да не преживява такова нещо. Весели Празници!

Общи условия

Активация на акаунт