Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 126
  • 693
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
аз вчера нафирках таткото...и той така се въодушеви, че украси и бойлера  Joy ...абажурите.....гоблени .... цветята .... Joy

Евридика, радвам се, че намина  Peace

Весели празници на днес празнуващите, аз съм с моминско име Николова и косвено си намирам повода да дръпна опашката на шарана  Blush

# 571
Честит празник на именниците!
За отчета и днеска бяхме на консултация - 8,300кг и 68см.
От вчера започнах да захранвам, като за начало с тиква, прие я добре, мисля, че му хареса.
Хубав празник на всички празнуващи!

# 572
кости,аз цяла бременност гледах филми на ужасите (и цял живот преди това де),но като навлязох по-сериозно в трети триместър и някакси птрво ми беше гузно да гледам вече тези филми,че детето си беше вече верно дете голямо и като че ли тогава ми дойде майчинския инстинкт.до преди това някакси не ми беше чак толкова майчинско,после започна д ане ми се гледа наистина,а не само от гузна съвест (имах чувството,че и детето ги гледа),а сега дори ме е страх да ги гледам.аз съм малко психо....примерно една нощ,както си дуднурках детето да заспива и то се вторачи зад гърба ми в нещо,аз помислих,че мъжа ми е станал до тоалетна и ни гледа безшумно,а детето го е скивало и му се хили даже.обърнах се аз и гледам няма никой там,а детето вече яко се хили...ббреееййй....хвана ме страх направо бррр.какво ли вижда това дете си казах,та вече такива филми абсурд да гледам,а истинските сцени на насилие пък вече много яко ме потрисат и то не е от сега.

elia31 ами не се препоръчва да се ползва крем против подсичане,но сега мойто дте много,ама много яко се е подсекло,защото му растат зъби и го мажа.обаче аз така или иначе слагам от онези предпазващи "салфетки",които неразрешават на акото да цапа пелената или по-точно задържа твърдите частици и в пелената отива само течното ако (нашето е бая разстройствовидно),та тези подложки май малко от малко пазят пелената и да не се оклепа с крем.иначе невиждам как ще оставя детето ми с разранено дупе,заради пелените.бега бе:)

# 573
Честит имен ден на всички празнуващи малки и големи

Аз не мога да се оплача от липса на именници  Party Двамата дядовци и един малък бебчо днес празнуват накуп у дома, да не говорим, че и една от каките братовчедки е Никол Simple Smile Да вметна между другото, че и фамилията ни е Николови  Crazy  Та по този повод да Ви черпя едно рибе. Не е мойто, но се старая да догоня този вид Wink 

Да се отчетем за мерките и теглилките - 8550 гр. 69 см и яде ли яде млекце, като и пюренца давам, но само по 2-3 лъжички да види малчо, че на света има и други неща за ядене Simple Smile Иначе режима продължава да ни е и денем и нощем ядене на 2 часа  Crazy Heart Eyes

# 574
  • Пловдив
Честит имен ден на празнуващите днес!  На всички покровителствани от Свети Никола - попътен вятър! Хубав празник и наздраве!
Ние след седмица сме на консултация, но Кити толкова е разредила хапванията и така вяло суче, че сигурно ще ме нахокат, че не я храня  ooooh!
 Кости, вчера украсихме елхите - това беше поръчало джудженцето от адвент календара на Ели, а аз днес довърших  украсата.

# 575
Taни страшни мерки, но и страшен режим имате. Как оцеляваш  Shocked

Абе само ние ли не спим денем? Беба придремва 2-3 пъти по 30тина минути на ден и това е. А аз съответно не мога да се наспя изобщо. Вечер заспива към 8-9, като се буди и от най-лекото помръдване  Crazy 1-2 пъти на нощ яде и после спинка до към 7, максимум 8. Като цяло ги събира към 11-12 часа сън на денонощие, но не е ли малко  newsm78 Не успявам нищо да свърша, само вечер след като заспи.

Тази вечер най-сетне украсихме елхата  newsm44 Утре я слагам в люлката срещу елхата и ще снимам реакции Simple Smile Поне се надявам интереса да е достатъчен да успея да свърша нещо.
Колко време трябва докато избият зъбките - от време на време (като днес) е ужасно неспокойна, целия й венец е побелял. И двете зъбчета се виждат под венеца, но още не са изкарали. И много здраво се подсече. Хем искам да избият вече, че да се успокои, хем не искам, че отвреме на време доста здраво ме захапва като суче и тече по-бавно. Ще видим как ще се кърмим като излязат зъбките.

# 576
  • София
Евредика, честит ти именник Никола!

Тани, честито на половината фамилия!

# 577
вие как сте с кг че напоследък нямам мн времв  и не съм изчела всичко 6400 дали е добре за 4 месечно бебе ние се родихме 3350 мен ми се струва  да са му малки кг че тук имаше бебета по 7 8 кг
Ние на 4 месеца и 7 дни бяхме 6,9 кг, а сега сме към 7,5 кг  Peace

# 578
Ние украсихме нашата елха още на 1.12.На Марти му е много забавно ,като го сложа срещу елхата ,да гледа как мигат лампичките.

# 579
кости,аз цяла бременност гледах филми на ужасите (и цял живот преди това де),но като навлязох по-сериозно в трети триместър и някакси птрво ми беше гузно да гледам вече тези филми,че детето си беше вече верно дете голямо и като че ли тогава ми дойде майчинския инстинкт.до преди това някакси не ми беше чак толкова майчинско,после започна д ане ми се гледа наистина,а не само от гузна съвест (имах чувството,че и детето ги гледа),а сега дори ме е страх да ги гледам.аз съм малко психо....примерно една нощ,както си дуднурках детето да заспива и то се вторачи зад гърба ми в нещо,аз помислих,че мъжа ми е станал до тоалетна и ни гледа безшумно,а детето го е скивало и му се хили даже.обърнах се аз и гледам няма никой там,а детето вече яко се хили...ббреееййй....хвана ме страх направо бррр.какво ли вижда това дете си казах,та вече такива филми абсурд да гледам,а истинските сцени на насилие пък вече много яко ме потрисат и то не е от сега.

Маритка, казват, че малките бебета виждат ангели, и Крис така се заглеждаше странно преди, сега не го е правил Simple Smile

Ние още не сме украсили елхата, първо ще направим малко шопинг, ама колата ни е на ремонт и днес като си я вземем хукваме по магазините.
Ние на 3 месеце и 20 дни бяхме 6850 гр, а сега на 9 сме на консултация ще видим колко е станал, но със сигурност е повечко, защото доста натежава вече.

# 580
Марита и аз да ти благодаря за подробното инфо за пелените. Сега остава да си дотътря д-то до магазина.

"аз вчера нафирках таткото...и той така се въодушеви, че украси и бойлера  35 ...абажурите.....гоблени .... цветята .... 35"
 Joy

Ние от две седмици сме с много неудобен за мама режим. Заспива към 11 до 12. Реве, суче, заспива. В 3 същото. Понякога и между 12 и 3 пак така. После в 5 и после спи до към 11 в нашето легло като постоянно шава, така че да може той да се наспи, а аз не  Joy Удря ми и главички Simple Smile Но аз пък пия понякога и по 2 кафета на ден, че иначе не се издържа. Обаче след гадориите с корема само искам да е здрав и нищо повече(той може и още заради коремчето да се буди, че къркори яко, но поне гласа му не е вече така пресипнал).

А това с ангелите ... направо тръпки ме побиха. Аз си мислех, че аз съм изкукала... Преди един месец и нещо ми се случи същото, ама по-кофти. Вратата първо се затвори сама и след това Калоян като че ли проследи нещо с поглед от вратата до към средата на стаята и такъв истеричен рев нададе...На другия ден прекаждах с тамян Simple Smile Нашия или се страхува от ангели или вижда паднали такива Simple Smile

# 581
Добро утро, момичета!

Цитат
Маритка, казват, че малките бебета виждат ангели, и Крис така се заглеждаше странно преди, сега не го е правил Smile

Когато Маринела беше бебе на няколко дни, постоянно се заглеждаше зад мен и се усмихваше. Тогава мъжът ми каза, че виждала ангелите. Бебетата са толкова чисти и невинни, затова са благословенни да виждат Небесното царство. Не знам доколко е истина, но не мисля пък, че е страшно.
Галя76 , това сладко еленче ( или може би мече? ) ли е Марти? Направо да го схруска човек.
 И нещо друго щях да пиша, ама... newsm78 

# 582
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро   Hug

Гледам сте започнали една тема за мистични същества - ангели, паднали такива.... Сега сигурно ще ме помислите за луда, ама аз съм убедена, че дядо ми идва да ни наглежда понякога. Много добър човек беше, все гледаше на другите да угоди, близките му да са добре, да са доволни и като че ли това го правеше най-щастлив. Той почина в апартамента, в който сега живеем.
Една вечер както си спях в леглото и се събудих посреднощ от някаква светлина, все едно някой беше цъкнал лампата на терасата и видях дядо ми да се разхожда на терасата, даже се ощипах...още не мога да кажа сънувах ли, несънувах ли... Та Борко като се заглежда не ме страх, защото предполагам, че е дядо ми, а той беше толкова благ човек, никога няма да ни стори нещо лошо.
А, и наскоро пак сънувах дядо ми, че му е студено и взима едно одеалце на борката да се завие. Това одеалце същата тази вечер го бях простряла на терасата и на сутринта го нямаше. Мъжа ми го търси да не е паднало някъде, обаче не можахме да го намерим  Rolling Eyes  Явно дядо ми е забравил да го върне  Laughing После раздадохме едно одеало по-голямо да се завие като хората човека, че с това бебешкото  Party

Предложение за среща на Бургаски мами:

дата: 15ти декември, сряда
час: 11 - 16 ч.
място : Бургас Плаза Мол, 2ри етаж, ресторантът вдясно от ескалаторите, след МакДоналдс. (нали за него ставаше дума предния път)?? newsm78

Пишете моля дали сте съгласни или дайте други предложения  Peace  

# 583
А това с ангелите ... направо тръпки ме побиха. Аз си мислех, че аз съм изкукала... Преди един месец и нещо ми се случи същото, ама по-кофти. Вратата първо се затвори сама и след това Калоян като че ли проследи нещо с поглед от вратата до към средата на стаята и такъв истеричен рев нададе...На другия ден прекаждах с тамян Simple Smile Нашия или се страхува от ангели или вижда паднали такива Simple Smile

И у нас е така! Вратите сами се затварят. Особено като отворя прозорците в хола и кухнята... Дееба и призраците, не стига че затварят вратите, ами така ги тряскат, че Мая пищи и крещи... Мънинко вятър да задуха и всички призраци идват вкъщи.  Laughing

# 584
  • София
девойки, много мистично го почнахте  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт