Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 126
  • 693
  •   1
Отговори
# 585
Therisa,да за него ставаше въпрос.Той през деня е празен .Аз съм  Peace,само на другите мами да са съгласни Simple Smile

# 586
  • Stavanger, Norway
За мистичните същества сега не са ни навестявали, но котката редовно се заглеждаше и следеше НИЩО  Shocked Докато бях бременна 2 пъти ми се случи да се събудя и да видя фигура от светлина над леглото пред мен. После една вечер и мъжът ми я видя  Crazy И после разбрахме, че това е просто някаква игра на сенки и светлини от уличното осветление  Mr. Green
За срещата на бургаските мами, аз не знам дали ще дойда. Алекси хич не се кефи на затворени помещения, особено пълни с много хора и ще е голям риск за мен да го заведа в мола  ooooh! Той си е бая гласовит  hahahaНо все пак мога да предложа и друго заведение - Хепи до морската градина. Там също е почти сигурно, че през деня ще е спокойно  Peace

# 587
А това с ангелите ... направо тръпки ме побиха. Аз си мислех, че аз съм изкукала... Преди един месец и нещо ми се случи същото, ама по-кофти. Вратата първо се затвори сама и след това Калоян като че ли проследи нещо с поглед от вратата до към средата на стаята и такъв истеричен рев нададе...На другия ден прекаждах с тамян Simple Smile Нашия или се страхува от ангели или вижда паднали такива Simple Smile

Stone, Therisa, направо тръпки ме побиха, цялата настръхнах.

Диването, много ме кефи хумора ти Laughing Laughing Laughing.

За украсата, много съм тъжна, защото още не мога да украся, другата седмица ще се местим в нов апартамент/ Stone, идвам по-близо до теб Laughing/ и тук сега няма смисъл да украсявам. А друга година още края на ноември съм украсила. Момичета качете снимки на вашите украси.

# 588
Здравейте момичета,
как са бебоците, спинкат ли вече повече  Hug
Моето момче събота и неделя бодърства повече (нали си има батко да го забавлява) и сега си отспива  Peace

Вашите деца целуват ли ви, мен малкия редовно ме налапва, дава ми една огромна усмивка, отваря си устичката и ми налапва бузата или устата, може да гледа от батко си не зная

Коледната украса още не съм я започнала, умувам къде да метна елхата, така че баткото да не я разнася из апартамента  Laughing

# 589
Ох като заговорихте за тази мистика и при нас на няколко пъти през нощта ни се случи нещичко , та спим си кротко и се събуждам към 2 някъде и чувам малкия да се смее и играчката над леглото свири , върти се .......направо се смръзнах ! Дае.......ва тез китайци , как ги майсторят тез играчки .....думи немам Joy Joy Joy

# 590
  • Burgas
За срещата на бургаските мами
аз съм за Fancy, в мола, там има достатъчно място за количките, все пак ще сме с бебоците и тоалетните са пригодени за смяна на пелени и други такива екстри. За Хепи, с тези сепарета ще е малко трудно да се подредим ми се струва.
Цветулка, през седмицата хората в мола по скоро ги търсиш да ги срещнеш, отколкото да ти се мотат в краката, има много малко хора.

Пюрето круша подейства, добре че не стигнахме до сливата:) Надявам се да се нормализира и най накрая да стигнем до заветния картоф.

Утре сме на преглед да видим чукнали ли сме 8 кг или още се мотаме на 7те.

Хубав ден на всички

# 591
Taни страшни мерки, но и страшен режим имате. Как оцеляваш  Shocked

Абе само ние ли не спим денем? Беба придремва 2-3 пъти по 30тина минути на ден и това е. А аз съответно не мога да се наспя изобщо. Вечер заспива към 8-9, като се буди и от най-лекото помръдване  Crazy 1-2 пъти на нощ яде и после спинка до към 7, максимум 8. Като цяло ги събира към 11-12 часа сън на денонощие, но не е ли малко  newsm78 Не успявам нищо да свърша, само вечер след като заспи.

Тази вечер най-сетне украсихме елхата  newsm44 Утре я слагам в люлката срещу елхата и ще снимам реакции Simple Smile Поне се надявам интереса да е достатъчен да успея да свърша нещо.
Колко време трябва докато избият зъбките - от време на време (като днес) е ужасно неспокойна, целия й венец е побелял. И двете зъбчета се виждат под венеца, но още не са изкарали. И много здраво се подсече. Хем искам да избият вече, че да се успокои, хем не искам, че отвреме на време доста здраво ме захапва като суче и тече по-бавно. Ще видим как ще се кърмим като излязат зъбките.

Scarly,

И ние спим по толкова, едва ли ни се събират повече от 12 часа на денонощие, и от самото начало сме си така  Simple Smile
Дано обаче после детето стане като мен поспаливо, да се метне на майка си, аз доста си поспивам  Grinning
Преди уикендите спях задължително по 12 часа, а през седмицата по 9

# 592
Taни страшни мерки, но и страшен режим имате. Как оцеляваш  Shocked

Абе само ние ли не спим денем? Беба придремва 2-3 пъти по 30тина минути на ден и това е. А аз съответно не мога да се наспя изобщо. Вечер заспива към 8-9, като се буди и от най-лекото помръдване  Crazy 1-2 пъти на нощ яде и после спинка до към 7, максимум 8. Като цяло ги събира към 11-12 часа сън на денонощие, но не е ли малко  newsm78 Не успявам нищо да свърша, само вечер след като заспи.

Тази вечер най-сетне украсихме елхата  newsm44 Утре я слагам в люлката срещу елхата и ще снимам реакции Simple Smile Поне се надявам интереса да е достатъчен да успея да свърша нещо.
Колко време трябва докато избият зъбките - от време на време (като днес) е ужасно неспокойна, целия й венец е побелял. И двете зъбчета се виждат под венеца, но още не са изкарали. И много здраво се подсече. Хем искам да избият вече, че да се успокои, хем не искам, че отвреме на време доста здраво ме захапва като суче и тече по-бавно. Ще видим как ще се кърмим като излязат зъбките.

Scarly,

И ние спим по толкова, едва ли ни се събират повече от 12 часа на денонощие, и от самото начало сме си така  Simple Smile
Дано обаче после детето стане като мен поспаливо, да се метне на майка си, аз доста си поспивам  Grinning
Преди уикендите спях задължително по 12 часа, а през седмицата по 9

И аз съм така, уикендите преди 12-1 не ставах... А тази сутрин съм от 4 на крак Sad
Татко й я пожела такава, да не спяла като мен. И тя е каквато я поиска, ама аз я гледам, пък той спи  Crossing Arms

Ей сега дремна пак 20 мин само. С това кратко придремване не мога да си легна, то докато се унеса и тя вече се е размърморила, иска си забавленията  Crazy

Хич не се впечатли от елхата въпреки мигащите лампички  newsm78 Явно догодина ще е радостта от елхата, украсата, подаръците

# 593
Ivalina успех с местенето. Като знам какъв е зор, а с деца още повече! Стискам палци всичко да мине леко и весело. Тръпката да се подреди чисто празно жилище пък е уникална според мен.
Therisa много интересно. И на мен ми минаваха подобни мисли за дядо ми, защото той почина докато бях бременна във втория месец и Калоян винаги ще го асоциирам малко или много с него. Все си мисля, че са се "срещнали" по Пътя.
Може би се дължи на водолейската ми зодия, но вярвам в така наречените "мистични" неща Simple Smile Сигурна съм, че има много неща, които не се "виждат" с очите. Такова е Господ, такова са ангелите, такова е любовта (дори между трите бих сложила знак за равенство). Пък и математиката е такова едно нещо. Разбира се научно/фактически може да се обяснят, но аз предпочитам да вярвам. Да вярвам в чудеса Simple Smile Дъгата за мен също е чудо. Знам как се образува и все пак е чудо, че е възможно светлината да се пречупи така, че очите ни да видят подобно нещо в небесата...ех че Коледно съм настроена. Страхотно е! Миналата седмица видях и дъга Simple Smile Като малко дете и се радвам.

# 594
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Стоун и аз съм водолей и мъжа ми и той е водолей, може би за това сме в такъв синхрон Simple Smile

# 595
За спането и друг път съм споделяла, от самото начало 2, 3-ри придремки по половин час, само в родилното е спала два часа непрекъснато. Буди се нощем, а днес ме събуди в 5.30. Татко и спи отделно и не е разбрал, че има бебе.
Това за ангелите ме кара да настръхвам, а че бебето е малко чудо е само по себе си мистика.
Тази вечер мисля да украсявам, ще видим Габи как ще реагира на елхата.

# 596
лелее много мистика преди коледа...... Mr. Green бррррррр,настръхнах като ви четях
аз за сега съм за Peace бургаската среща ще изчакам да се уговорите къде ще е ,аз съм пас,само да не излезе нещо друго,ще доидем..

# 597
Петя и при мен се получи така , че когато ме хванаха родилните болки на 13-срещу 14 ,тогава баба ми е била в агония , аз родих ,а тя милата починала и дълго време не ми казваха роднините ,за да не ми спре кърмата !Но в моята вяра в Бога няма призраци , а има видения , но това е съвсем друга тема !Трябва наистина да си вярващ, за да видиш невидимото, но то е  скрито от видимото  !!!

# 598
Честити месечинки на Деа и на Тото! Да са здравички и много да радват мама и татко   bouquet

Това за ангелите и привиденията ....  smile3505  Mr. Green

# 599
  • в Кошера
Една бърза почерпка за 5-я ни месец:

Честитка и на Тото на vtrendy и Виктор на Данито, както и на останалите ни астрални близнаци!

Но в моята вяра в Бога няма призраци , а има видения , но това е съвсем друга тема !Трябва наистина да си вярващ, за да видиш невидимото, но то е  скрито от видимото  !!!

newsm10 На 40-тия ден, след като ни изчетоха Чистата молитва, отчето ми каза, че е хубаво детето да се кръсти преди годинката, защото бебетата са невинни създания и виждат както ангели, така и демони и се плашат. Тази им "способност" изчезва след кръщенето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт